آگاه: به نقل از نیواطلس، در هر دو حالت سلامتی و بیماری، یک تعامل پیچیده میان عوامل زیستی، روانشناختی و اجتماعی وجود دارد. مطالعات پیشین نشان دادهاند که استرس میتواند سیستمهای ایمنی، عصبی و غدد درونریز را تحت تاثیرات منفی قرار دهد. اما درباره تفکر مثبت چطور؟ آیا ممکن است یک فرد بتواند با افکار مثبت، روند پیشرفت بیماری را کندتر کند.
مطالعهای جدید در شهر میلان ایتالیا نشان میدهد که این امر ممکن است. این مطالعه نشان داد افرادی که پس از تشخیص آسم دیدگاهی خوشبینانه داشتند، با پیشرفت کندتری در بیماری روبهرو بودند.
پژوهشگران بررسی کردند که انتظارات افراد درباره بیماریشان بهویژه آسم چگونه بر علائم و عملکرد ریه آنها در طول زمان تاثیر میگذارد. این انتظارات که انتظارات بیماری (Illness Expectations) نامیده شدند، میتوانند هم شامل باورهای آشکار و خودآگاه درباره بیماری باشند و هم شامل تداعیهای ناآگاهانه یا فرضهای درونی ناخودآگاه. پژوهشگران میخواستند بدانند آیا این باورها واقعا میتوانند بر روند آسم اثر بگذارند یا خیر.
۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۱۴٬۵۰۲
تحقیقات جدید نشان میدهد که انتظارات ذهنی افراد با نتایج بیماری آسم مرتبط هستند. افرادی که دید منفیتری نسبت به وضعیت خود داشتند، علائم شدیدتری را گزارش کردند که یافتهای است که شواهد فزایندهای درباره پیوند ذهن و بدن و تاثیر آن بر سلامت را تقویت میکند.

نظر شما