آگاه: جالب است که این رویارویی یمنیها با قدرتهای جهانی نه بهخاطر منافع کشور بلکه بهدلیل حمایت از مردم مظلوم غزه است. امروز ملت مقاوم یمن به یکی از موثرترین حامیان آزادی فلسطین هستند و در زمانی که مدعیان دروغین حقوق بشر و حاکمان کشورهای عربی و اسلامی چشم بر کشتار بیرحمانه در غزه بسته و گاهی دم از سازش با رژیم خونخوار صهیونیستی میزنند یمنیها دلیرانه و با تمام توان عرصه را بر صهیونیستها تنگ کرده و بر ادامه این مسیر تاکید دارند. «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر انصارالله یمن، در آخرین سخنرانی خود که از برخی رسانههای بینالمللی بهصورت زنده پخش شد، بر ادامه حمایت از مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و گفت: «سکوت در برابر جنایت نسلکشی در غزه به معنای هدر دادن موجودیت، کرامت انسانی و حق حیات جوامع بشری است، ظلم و ستم در فلسطین و جنایت دشمن در گسترش آگاهی در جوامعی که دکترین تجلیل از صهیونیسم برای قرنها در آن ریشه دوانده بود، تاثیر داشت. فاجعه مردم فلسطین در ایجاد آگاهی و رفع تمام موانعی که صهیونیستها در بین مردم بهویژه در آمریکا و اروپا ایجاد کرده بودند، تاثیر زیادی داشت. جنبش دانشجویی و تظاهراتی که در محکومیت آنچه در غزه اتفاق میافتد، در شرایطی است که افرادی را از جوامع انسانی که هنوز وجدان انسانی دارند و به آن پایبند هستند، جدا میکند. اما مسئله خطرناک، بیتفاوتی کشورها نسبتبه تحولات فلسطین است کسانی که با دشمن صهیونیست همکاری میکنند و نقش خرابکارانهای را برای به بند کشیدن امت و ناامیدی آن دارند. جنایت نسلکشی در غزه قرار است وجدان انسانها را زنده کند و احساس مسئولیت را در وجدانها برانگیزد.»
جنایات اسرائیل طی ۱۰ماه گذشته، آزمونی خطرناک برای جامعه بشری
رهبر انصارالله یمن جنایات اسرائیل طی ۱۰ماه گذشته، آزمونی خطرناک برای جامعه بشری دانست و تصریح کرد: جنایات جنگی نسلکشی اسرائیل علیه مردم فلسطین، آزمونی برای وجدان و ارزشهای مشترک انسانی جامعه بشری است. سکوت جامعه جهانی در برابر جنایت نسلکشی در غزه به معنای ازبینرفتن کرامت انسانی و حق حیات جوامع بشری است. رهبر انصارالله اضافه کرد: کاری که دشمن اسرائیلی انجام میدهد، نقض همهچیز براساس یک بینش نادرست و توهینآمیز به جوامع بشری است.
بیتفاوتی کشورها نسبتبه تحولات فلسطین مسئله خطرناک
بدرالدین الحوثی، بیتفاوتی کشورها نسبتبه تحولات فلسطین مسئله خطرناک دانست و تصریح کرد: آوارگان هدف بمبهای هوشمند آمریکایی قرار میگیرند که از آنها در رویارویی با ارتشهای بزرگ استفاده میشود. وی در بخش دیگری از سخنانش به بسته بودن گذرگاه رفح اشاره کرد و گفت: بیش از دو ماه است که دشمن به بستن گذرگاه رفح به مصر ادامه میدهد و از ورود هرگونه موادغذایی و تجهیزات پزشکی جلوگیری میکند. در کرانه باختری، دشمن به هجوم به شهرها و روستاها، ارتکاب قتل، آدمربایی و تخریب خانهها و زیرساختها ادامه میدهد. وی ادامه داد: آمریکا موضوع تظاهرات در حمایت از فلسطین را به جنایت جنگی تبدیل کرد که مردم بهخاطر آن پاسخگو، محاکمه و مجازات میشوند. آمریکاییها و حامیان دشمن روی سکوت مردم حساب باز کردند و باوجوداین تظاهرات در اروپا و غرب ادامه دارد.
رهبر انصارالله یمن با بیان اینکه عملیات مشترک ارتش یمن و مقاومت عراق بر ترافیک کشتیرانی در شرق مدیترانه تاثیر گذاشته است، اضافه کرد: یکی از مهمترین عملیاتهای جبهه یمن در این هفته، هدف قرار دادن یک کشتی آمریکایی در شمالشرق جزیره سقطری بود. وی تصریح کرد: آمریکاییها میگویند ناو هواپیمابر برای جنگ با قدرتهای بزرگ آماده بود، اما اکنون در حال نبرد با یک گروه چریکی زمینی است که هیچ قدرت دریایی ندارد.
ادامه حملات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ
سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز گذشته از حمله پهپادی و موشکی علیه یک کشتی در دریای سرخ و تنگه باب المندب خبر داد. یحیی سریع گفت: نیروهای دریایی، یگان پهپادی و موشکی عملیات مشترکی را علیه کشتی (Charysalis) در دریای سرخ و تنگه باب المندب انجام دادند. این حمله پس از آن صورت گرفت که کشتی مذکور ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی را نادیده گرفت.
وی اضافه کرد: عملیات نیروهای مسلح یمن تا زمانی که تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه متوقف نشده و محاصره همهجانبه از ملت فلسطین در این باریکه برداشته نشود، ادامه خواهد داشت. سریع در پایان بر آمادگی نیروهای مسلح یمن در اجرای خواستههای مردمی برای مقابله با اقدامات خصمانه دشمن تاکید کرد.
تاثیرات کمرشکن محاصره دریایی ارتش یمن علیه تلآویو
ارتش یمن از نوامبر (مهر و آبان سال گذشته) تاکنون، در حمایت از فلسطینیها در نوار غزه دهها حمله موشکی و پهپادی به کشتیهای تجاری مرتبط با رژیمصهیونیستی در دریای سرخ و دریای عرب انجام داده است.
در مقابل واشنگتن ائتلاف دریایی بینالمللی را با ادعای حمایت از کشتیرانی در دریای سرخ و دریای عرب ایجاد کرد اما طبق گزارش رسانهها، این ائتلاف در عمل در مقابل حملات موشکی انصارالله یمن شکست خورده است.
روزنامه عربزبان رایالیوم روز گذشته نوشت: عملیات پشتیبانی نیروهای مسلح یمن از گروههای مقاومت و محاصره دریایی رژیم صهیونیستی بهشدت تلآویو را تحت فشار قرار داده است. رایالیوم با اشاره به تاثیر عمیق حملات نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی نوشت که کارشناسان برآورد کردند که تهدیدات یمنیها، به افزایش قیمت محصولات بهویژه مایحتاج اساسی غذایی این رژیم منجر شده و این بهعلت کمبود کالا در بازار به علت افزایش هزینه باربری دریایی و نیز افزایش نرخ بیمه خطرات است. جایگزینهای حملونقل دریایی بسیار گران است و اقتصاد اسرائیل تاب و تحمل آن را در درازمدت ندارد.
این رسانه افزود: علاوهبر عملیات هفتم اکتبر (۲۰۲۳) و تبعات اقتصادی کمرشکن آن بر دوش اقتصاد اسرائیل و هزینههای حدود ۲۰۰میلیارد شیکلی جنگ و کاهش قدرت خرید صهیونیستها و آسیب دیدن بخش ساختوساز و فناوری؛ عملیات نیروهای مسلح یمن علیه کشتیهای اسرائیلی در دریای سرخ، بار اضافی بر دوش اقتصاد رژیمصهیونیستی نهاده که تنها گلوگاه آن ایلات (ام الرشراش)، گذرگاه حیاتی این رژیم و بزرگترین بندر واردات آن است. رایالیوم ادامه داد: طبق گزارش منابع وابسته به شرکت «یو پی اس» اسرائیل، نرخ حملونقل دریایی از آسیا به سرزمینهای اشغالی افزایش بین ۴۰ تا ۵۰ درصدی را شاهد است. بیشتر شرکتهای حملونقل اعلام کردهاند که بار خود را در بنادر اروپایی تخلیه و با کشتیهای کوچک به فلسطین اشغالی میبرند که این خود هزینهها را افزایش میدهد.
این منابع بیان کردند: مصرفکننده تاکنون این را احساس نکرده، اما شرکتهای حملونقل این هزینه را بر گردن مصرفکننده خواهند گذاشت. حملات ارتش یمن در دریای سرخ سونامی است که در تنگه باب المندب شروع شده و به اسرائیل خواهد رسید.
تعطیلی ۴۶هزار شرکت صهیونیستی درپی پیامدهای جنگ
چند روز قبل نیز، رسانههای رژیم صهیونیستی اذعان کردند که از آغاز حمله این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۴۶هزار شرکت صهیونیستی تعطیل شدهاند.
رسانه صهیونیستی «معاریو» فاش کرد که از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، ۴۶هزار شرکت صهیونیستی درپی پیامدهای جنگ و انزوای بینالمللی اسرائیل به تعطیلی کشیده شدهاند.
این روزنامه همچنین نوشت: انتظار میرود تا پایان سال جاری میلادی، تعداد شرکتهای اسرائیلی تعطیل شده به ۶۰هزار شرکت برسد.
روزنامه معاریو به نقل از «یوئیل امیر» مدیر اجرایی شرکت اطلاعاتی Coface Bdi نیز افزود که این رقم بسیار بالایی است که بخشهای زیادی از اقتصاد اسرائیل را شامل میشود. امیر افزود: بخشهایی که در نتیجه جنگ متحمل آسیب جدی شدهاند، صنعت ساختمان و صنایع مرتبط با آن است،، مانند سرامیک، آلومینیوم، مصالح ساختمانی و غیره. همچنین از جمله بخشهایی که طی جنگ بهشدت آسیب دیدهاند، میتوان به بخش تجارت، گردشگری و کشاورزی اشاره کرد.
وی همچنین تصریح کرد: خسارتهای اقتصادی اسرائیل از جنگ بسیار زیاد است و شرکتهای اسرائیلی با چالشهای بسیار سختی ازجمله کمبود نیروی کار، کاهش فروش، مالیات زیاد، هزینههای مالی بالا، مشکلات حملونقل و لجستیک، کمبود مواد اولیه، عدم دسترسی به زمینهای کشاورزی در مناطق جنگی روبهرو هستند.
نظر شما