فساد اخلاقی، وجه مشترک غالب سیاستمداران و صاحب‌منصبان غربی است؛ «پیت هگست» وزیر جنگ دولت آینده آمریکا، جدیدترین نام در فهرست بلندبالای سیاستمداران مبتلا به فساد اخلاقی در غرب است.

تاریکخانه فساد اخلاقی در کاخ سفید!

آگاه: سیاستمداران و صاحب‌منصبان غربی به‌ویژه از نوع آمریکایی، وجوه اشتراکی زیادی در جنایتکاری، فساد مالی و نقض حقوق بشر دارند اما بارزترین وجه مشترک آنها، فساد اخلاقی است. «پیت هگست» وزیر جنگ دولت آینده آمریکا، جدیدترین نام در فهرست بلندبالای سیاستمداران مبتلا به فساد اخلاقی در غرب است.
پلیس ایالات‌متحده طی روزهای اخیر یک گزارش تفصیلی-تحقیقاتی را منتشر کرد که نشان می‌داد یک زن در سال ۲۰۱۷ میلادی از پیت هگست (از مجریان فاکس‌نیوز و گزینه پیشنهادی دونالد ترامپ برای تصدی پست وزارت جنگ) شکایت کرده و گفته بود که ازسوی هگست مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است. گزارش ۲۲صفحه‌ای پلیس که در پاسخ به درخواست‌های عمومی منتشر شد، اولین شرح مفصل از ماجرای اتهام تجاوز جنسی است که علیه هگست مطرح شده بود. در این گزارش، به مصاحبه پلیس با زن مدعی تجاوز، پرستاری که او را معالجه کرده بود، یک کارمند هتل، زن دیگری به‌عنوان شاهد و هگست اشاره شده است.
به گفته زن شاکی، این حادثه پس از سخنرانی هگست در مراسم جمهوری‌خواهان در «مونتری» و در زمان حضور هر دوی آنها در هتلی در کالیفرنیا روی داده بود. در روز حادثه، هگست تلفن این زن را از او می‌گیرد، در اتاق هتل را می‌بندد، به او اجازه ترک اتاق را نمی‌دهد و به زن تجاوز می‌کند. براساس این گزارش، هگست که اکنون ۴۴سال دارد، در آن زمان به پلیس گفته بود که این ارتباط «توافقی» بوده و هرگونه تخلف را رد کرده است. موضوع این پرونده، طی روزهای اخیر بار دیگر به بحث داغی در ایالات‌متحده تبدیل شده است. به‌ویژه آنکه مقامات محلی بیانیه کوتاهی منتشر کردند که تایید می‌کرد زنی در اکتبر ۲۰۱۷ میلادی، پیت هگست را به تجاوز جنسی متهم کرده است.آسوشیتدپرس می‌نویسد که وکیل هگست تاکنون به درخواست‌ها برای اظهارنظر دراین‌باره پاسخی نداده است. وکیل او پیش‌تر گفته بود که هگست در سال۲۰۲۳ میلادی به این زن پول داده تا از ادامه یک دعوای حقوقی بی‌اساس جلوگیری کند. نام این زن فاش نشده است و سخنگوی تیم انتقالی ترامپ گفته که در موضوع این حادثه «آنچه را وکلای آقای هگست همواره می‌گویند» تایید می‌کند؛ یعنی اینکه «حادثه به‌طور کامل مورد بررسی قرار گرفته و هیچ اتهامی مطرح نشده، زیرا پلیس ادعاها را نادرست تشخیص داده است.» باوجوداین در هیچ جای گزارش مفصلی که ازسوی پلیس منتشر شد، نه‌تنها پلیس اعلام نکرده که این ادعاها نادرست هستند، بلکه پیشنهاد کرده که گزارش پرونده برای بررسی به دفتر دادستان منطقه مونتری ارسال شود. براساس این گزارش، در واقع این پرستار بیمارستان بوده که قبل از هرکسی با پلیس تماس گرفته و وقوع یک تجاوز جنسی را اطلاع داده است. آن‌هم پس از آنکه این «زنِ قربانی» به پرسنل پزشکی مراجعه کرده و خواستار معاینه به‌دلیل تجاوز جنسی شده است. بیمار به پرسنل پزشکی گفته است که احتمالا پنج روز قبل از آن، به او تجاوز شده اما چیز زیادی از آنچه اتفاق افتاده به خاطر نمی‌آورد؛ زیرا احتمالا قبل از رسیدن به اتاق هتل (جایی که به گفته او تجاوز روی داده)، چیزی در نوشیدنی‌اش ریخته‌اند.

فسادهای اخلاقی بی‌شمار ترامپ
اما ماجرای «پیت هگست» وزیر جنگ آینده ترامپ، نخستین رسوایی اخلاقی سردمداران رژیم آمریکا به حساب نمی‌آید؛ سران این رژیم یدطولایی در به‌بارآوردن مفاسد اخلاقی و جنسی دارند. «دونالد ترامپ» رییس پیت هگست نیز از سرآمدان این قضیه است. در بخش‌هایی از کتاب جنجالی «آتش و خشم»، نوشته «مایکل وولف» روزنامه‌نگار آمریکایی، به گوشه‌هایی از بی‌بندوباری‌های اخلاقی ترامپ اشاره شده است. او در این کتاب در زمینه فساد اخلاقی با «بیل کلینتون» رییس‌جمهور اسبق آمریکا مقایسه شده است. در بخشی از کتاب «آتش و خشم» به مسائلی پرداخته شده است که اوج بی‌عفتی یک فرد آن هم در حد رییس‌جمهوری یک کشور غربی به اصطلاح قدرتمند به تصویر کشیده شده است. رسوایی‌های اخلاقی ترامپ تنها در کتاب «آتش و خشم» نمود نداشته است، بلکه ماجرای رابطه او با یک بازیگر فیلم‌های مستهجن آمریکایی به نام «استورمی دنیلز» و پرداخت حق‌السکوت به این بازیگر فیلم‌های مبتذل نیز در آمریکا جنجال‌برانگیز شد و حتی پای این ماجرا به تحقیقات «رابرت مولر» پیرامون رسوایی انتخاباتی ترامپ نیز باز شد.در اواسط ماه فوریه سال۲۰۱۸ در دومین سال حضور ترامپ در کاخ سفید، نیویورک‌تایمز به نقل از «میشل کوهن» وکیل ترامپ خبر داد که به دستور ترامپ ۱۳۰هزار دلار به استورمی دنیلز برای ممانعت از افشای روابط غیراخلاقی رییس‌جمهور آمریکا با وی، پرداخت شده است. پیش از این افشاگری رسواکننده، «استیو بنن» مشاور سابق ترامپ طی مصاحبه‌ای تاکید کرده بود که وکیل ترامپ در دوران انتخابات ریاست‌جمهوری برای مخفی ماندن روابط نامشروع وی به ۱۰۰زن پول‌هایی را پرداخت کرده است. در همان ماه فوریه ۲۰۱۸، درست چند روز پس از افشای فاجعه اخلاقی ترامپ با بازیگر فیلم‌های مستهجن آمریکایی، «نیویورکر» دیگر روزنامه آمریکایی جزئیاتی از روابط غیراخلاقی ۹ماهه میان ترامپ و «کارن مک دوگل» یک بازیگر و مدل آمریکایی دیگر فاش کرد. آنطور که نیویورکر گزارش داده بود این روابط غیراخلاقی مربوط به سال۲۰۰۶ می‌شود و به مدت ۹ماه ادامه داشته است. «آلانا ایوانز» نام یک زن آمریکایی دیگر است که به «ان‌بی‌سی» گفته است ترامپ وی را به رابطه نامشروع و ضداخلاقی با حضور یک نفر دیگر دعوت کرده است. در دسامبر ۲۰۱۷ (آذر۹۶) نیز سه زن آمریکایی به نام‌های «جسیکا لیدز»، «سامانتا هولوی» و «ریچل کروکس» در جریان یک نشست خبری در نیویورک، اسنادی را دال بر مورد آزار جنسی قرارگرفتن از جانب ترامپ ارائه کردند.

مونیکا گیت
اما ترامپ اولین رییس‌جمهوری در آمریکا نبود که رسوایی‌های اخلاقی‌اش، موجب سرافکندگی ملت آمریکا می‌شود؛ پیش از وی نیز «بیل کلینتون» رییس‌جمهور آمریکا در بین سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱، با اقدامات شنیعش، برای ملت آمریکا هزینه ایجاد کرده بود. در اواسط دهه۹۰ میلادی، ماجرای «مونیکا گیت» تیتر نخست تمام رسانه‌های آمریکایی بود؛ ماجرایی که به رابطه نامشروع «بیل کلینتون» رییس‌جمهور دموکرات آمریکا با یکی از کارآموزهای کاخ سفید به نام «مونیکا لوینسکی» اشاره داشت. «مونیکا لوینسکی» دختر یهودی‌تباری بود که در سال۱۹۹۴ به کمک یکی از اقوامش به‌عنوان کارآموز بدون حقوق در کاخ سفید مشغول به کار شده بود و به‌تدریج توانسته بود به دفتر پرزیدنت وقت ایالات‌متحده نزدیک شود و وی را اغوا کند. رسوایی اخلاقی کلینتون در ابتدا از طریق یکی از دوستان نزدیک لوینسکی افشا شد؛ همان زمان، رقیبان جمهوری‌خواه کلینتون وی را در رابطه با پرونده دیگری مرتبط با آزار جنسی تحت فشار سیاسی و قضایی قرار داده بودند؛ بیل کلینتون اگرچه در پرونده نخست تبرئه شد اما اسناد رابطه غیراخلاقی او با کارآموز کاخ سفید به قدری متقن بود که رییس‌جمهور وقت آمریکا چاره‌ای جز تسلیم و اقرار به گناه نداشت. بیل کلینتون که در ابتدای امر رابطه ضداخلاقی خود با مونیکا لوینسکی را انکار می‌کرد، پس از افشای مدارک غیرقابل انکار، لب به اعتراف گشود و در مقابل دوربین‌های تلویزیون به گناه خود و دروغگویی به دادگاه و مردم اعتراف و از مردم ایالات متحده آمریکا عذرخواهی کرد.اما در سال ۲۰۱۴، مونیکا لوینسکی که یک زن ۴۰ساله شده بود، مقاله‌ای را با عنوان «شرم و بقا» برای مجله «ونتی‌فیر» نوشت و از آنچه میان خود و بیل کلینتون گذشت، اظهار ندامت و پشیمانی کرد؛ وی در این مقاله نوشت: «معلوم است که رییس من (بیل کلینتون) از من سوءاستفاده کرده است؛ من برای حفظ موقعیت کلینتون قربانی شدم.» آنطور که لوینسکی در مقاله‌اش نوشته بود به‌دلیل وضعیت استهزاآوری که پس از افشای رابطه با کلینتون در تمامی دنیا برای او به وجود آمده بود، حتی چندین بار به خودکشی فکر کرده است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.