۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
کد خبر: ۹٬۵۰۲

شهادت سیدحسن نصرالله و برخی دیگر از فرماندهان و رهبران جبهه مقاومت و وقایع اخیر سوریه موجب شده که سران رژیم صهیونیستی و رسانه‌های حامی آن تلاش کنند که این رخدادها را نماد تضعیف جبهه مقاومت اعلام کنند.

آگاه: آنها تلاش دارند اینگونه القا کنند که مقاومت، شکست‌خورده و رژیم صهیونیستی پیروز این نبرد است. اما رهبر انقلاب اسلامی روز یکشنبه، در دیدار هزاران نفر از مداحان و شاعران اهل‌بیت(ع) و قشرهای مختلف مردم، با اشاره به محقق نشدن هیچ‌یک از اهداف رژیم صهیونیستی برای نابودکردن حماس و حزب‌الله، گفتند: ملت‌های شرافتمند منطقه، به فضل الهی رژیم منحوس را ریشه‌کن می‌کنند و فردایی بهتر را برای منطقه رقم خواهند زد.
شاید بعد از بیانات ایشان این سوال پیش بیایید که چگونه پس از شهادت چهره‌های شاخص مقاومت و سقوط دولت سوریه که با مقاومت همراه بود مقاومت فردایی بهتر خواهد داشت؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت، تفکر مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویی، ریشه‌های عمیقی در تاریخ اسلام دارد. از قیام‌های نخستین مسلمانان علیه ظالمان تا انقلاب اسلامی ایران، این تفکر همواره زنده و پویا بوده است. اما پرسشی که مطرح می‌شود این است که چرا این تفکر با وجود گذشت قرن‌ها، همچنان در دل مسلمانان زنده است؟ 
ماندگاری تفکر مقاومت در اسلام دلایل مختلفی دارد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: آموزه‌های قرآنی: قرآن کریم، کتاب مقدس مسلمانان، پر است از آیاتی که به مسلمانان امر به مقاومت در برابر ظلم و ستم می‌کند. آیاتی مانند «وَالْعَصْرِ إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِی خُسْرٍ إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ» (عصر: ۱-۳) و «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ» (انفال: ۶۰) بر اهمیت مقاومت در برابر دشمنان تاکید می‌کنند.
سیره نبوی و ائمه: زندگی پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) مملو از نمونه‌های بارز مقاومت در برابر ظلم و ستم است. ایشان با وجود همه سختی‌ها و مشکلات، از حق دفاع کردند و به مردم آموختند که در برابر ظالمان تسلیم نشوند.
 عدالت‌خواهی ذاتی انسان: انسان به‌طور فطری عدالت‌خواه است و از ظلم و ستم بیزار است. اسلام با تقویت این فطرت، انسان را به‌سوی مقاومت در برابر ظلم سوق می‌دهد.
 امید به آینده: اسلام به مسلمانان وعده پیروزی نهایی حق بر باطل را می‌دهد. این وعده، به مسلمانان انگیزه می‌دهد تا با امید و استقامت در برابر مشکلات ایستادگی کنند.
 مبارزه با استکبار جهانی: در عصر حاضر، مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از مظلومان، یکی از مهم‌ترین وظایف مسلمانان است. تفکر مقاومت، در این مبارزه، نقشی اساسی دارد.
تفکر مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویی، ریشه در آموزه‌های اصیل اسلام دارد و به دلیل ماهیت انسانی و عدالت‌طلبی، همواره زنده و پویا خواهد بود. این تفکر، نه‌تنها برای مسلمانان، بلکه برای همه انسان‌های آزاده، الهام‌بخش است. در دنیای پرآشوب امروز، بیش از هر زمان دیگری، نیاز به مقاومت در برابر ظلم و ستم احساس می‌شود و این عدالتخواهی و ایستادگی دربرابر ظلم است که موجب می‌شود با وجود شهادت چهره‌های شاخص جبهه مقاومت، رهبر انقلاب اسلامی از آینده‌ای روشن و فراگیری مقاومت در منطقه و جهان سخن بگویند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.