۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴

صهیونیست‌های تبهکار و فاجر همچنان در سایه سکوت خفت‌بار مجامع مدعی بین‌المللی درحال جنایت و نسل‌کشی در غزه هستند؛ آنها حتی به بیمارستانی که آخرین پناهگاه کودکان و مردم مجروح و بیمار در غزه بود نیز رحم نکردند و آن را به آتش کشیدند؛ حال باید پرسید مدعیان دروغینی که ادعای حمایت از حقوق زنان و کودکان را دارند و چنانچه در گوشه‌ای از دنیا اتفاقی رخ دهد، گریبان چاک می‌دهند، اکنون کجا هستند و چرا معترض به صهیونیست‌های کودک‌کش نمی‌شوند؟ این است آن تمدن و حقوق‌بشر ادعایی‌تان که چشمان خود را به آتش زدن بیماران و کودکان به دست وحوش صهیونیست ببندید؟!

آگاه: همراه با گرسنگی و سوءتغذیه، بمباران‌های مستمر غزه و به‌آتش‌کشیدن چادرهای آوارگان فلسطین، سرمای زمستان هم جان نوزادان فلسطینی را می‌گیرد و اشغالگران با جلوگیری از رسیدن هرگونه کمک‌های بشردوستانه به این باریکه، سناریوی نسل‌کشیِ خود را در سایه انفعال جامعه بین‌الملل در قبال این جنایات پیش می‌برند.
انتشار تصویری بسیار غم‌انگیز و دردناک از کودکی فلسطینی که بر اثر سرما فوت کرده، جهان را در بهت فروبرده است. طبق اعلام رسانه‌ها، خانواده‌ای آواره که در منطقه المواصی خان‌یونس اقامت داشتند، نوزاد دو هفته‌ای خود را بر اثر سرما از دست دادند. 
تصاویر این نوزاد که بر اثر سرما و یخ‌زدگی فوت کرده، نشان‌دهنده مرگ انسانیت در غزه است. همچنین منابع محلی در منطقه المواصی روز پنجشنبه گزارش دادند که طی ۲۴ساعت اخیر سه نوزاد فلسطینی در اثر سرمای شدید به شهادت رسیده‌اند.
 این منابع در این باره گزارش دادند که این سه نوزاد فلسطینی که به تازگی در چادرهای آوارگان در منطقه المواصی در خان‌یونس (جنوب نوار غزه) به دنیا آمده بودند، طی ۲۴ساعت اخیر در اثر سرمای شدید و عدم امکان فراهم‌آوردن وسایل گرمایشی یخ زدند و درنهایت به شهادت رسیدند.
 منابع پزشکی در شمال غزه نیز گزارش دادند که رژیم اشغالگر صهیونیستی همه تجهیزات بیمارستان «کمال‌عدوان» را نابود کرده و به‌دلیل نبود سوخت، در روزهای اخیر یک پسربچه در این بیمارستان از سرما یخ زد و حیوانات درنده از شدت گرسنگی، پیکرهای شهدا را در خیابان‌ها متلاشی می‌کنند و می‌خورند.
ماجرای دکتر ابوصفیه
در فضای مجازی تصویری از دکتر ابوصفیه با لباس سفید خود و درحالی‌که تنهاست و در میان ویرانه‌های بیمارستان کمال‌عدوان به‌سمت تانک‌های رژیم صهیونیستی می‌رود، توجه کاربران را به‌سوی خود جلب کرده است؛ این تصویر به‌وضوح نشان می‌دهد که جنایت صهیونیست‌های انسان‌نما و متوحش در غزه برای جامعه جهانی به یک موضوع عادی تبدیل شده است.
 بنا به اعلام رسانه‌ها، حسام ابوصفیه، پزشک فلسطینی و مدیر بیمارستان کلیدی کمال‌عدوان در شمال نوار غزه، درپی حمله اخیر ارتش رژیم صهیونیستی به این بیمارستان و تخلیه آن، دستگیر شده است. از سرنوشت این پزشک فلسطینی خبر موثقی در دست نیست و سرنوشت وی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد؛ همین امر نگرانی‌ها درباره وضعیت وی را افزایش داده است.
 ابوصفیه پس از محاصره ویرانگر شمال غزه ازسوی ارتش رژیم صهیونیستی در ۵اکتبر ۲۰۲۴ (۱۴مهر ۱۴۰۳)، دستورهای تخلیه صادرشده برای بیمارستان کمال عدوان را رد کرده و به فعالیت خود برای درمان بیماران و مجروحان در آخرین بیمارستان فعال در شمال غزه ادامه داد. ارتش رژیم صهیونیستی از اواخر ماه اکتبر۲۰۲۴ حمله‌های خود به بیمارستان کمال عدوان را تشدید کرد و در همین چارچوب ۴۴نفر از کارکنان این بیمارستان را بازداشت کرد؛ ابوصفیه نیز جز بازداشت‌شدگان بود.

کنوانسیون ژنو و حمایت از بیماران در شرایط جنگی
اما صهیونیست‌ها در شرایطی به‌راحتی اقدام به بمباران و آتش زدن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در غزه می‌کنند که مقررات و کنوانسیون‌های بین‌المللی در منع این رفتار وحشیانه، اصول صریحی دارد. براساس کنوانسیون ژنو، بیماران و مجروحان، کادر پزشکی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سیار در زمان جنگ محافظت می‌شوند. آنها تحت هیچ شرایطی نمی‌توانند مورد حمله قرار گیرند و هدف قراردادن آنها به عنوان جنایت جنگی تلقی می‌شود. علاوه بر این، از نظامیان یا شبه‌نظامیان مجروح که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحت درمان هستند و همچنین کارکنان پزشکی که برای دفاع از جان خود و بیمارانشان مسلح هستند، محافظت می‌شوند.
ماده۱۸ کنوانسیون شماره۴ ژنو تصریح دارد: بیمارستان‌های غیرنظامی که برای مراقبت از مجروحان و بیماران، بیماران ناتوان و موارد مرتبط با زایمان تشکیل شده‌اند، در هیچ شرایطی نباید هدف حمله قرار بگیرند و باید همیشه مورد احترام و محافظت طرف‌های درگیری قرار بگیرند. در ماده۱۹ کنوانسیون ژنو هم آمده است که حفاظتی که بیمارستان‌های غیرنظامی از آن برخوردارند، متوقف نخواهد شد، مگر اینکه از آنها برای ارتکاب اعمال زیانبار -خارج از وظایف بشردوستانه- علیه دشمن استفاده شود. با این حال، حفاظت ممکن است تنها پس از صدور اخطار مقتضی، ذکر جزئیات تمامی موارد مرتبط و اعلام یک محدودیت زمانی معقول و پس از عدم توجه به این هشدار، متوقف شود.
 در ادامه ماده۱۹ درج شده که پرستاری از افراد بیمار یا مجروحان نیروهای مسلح در این بیمارستان‌ها و یا وجود سلاح‌های سبک و مهماتی که از این نیروها گرفته شده و هنوز به دست سرویس مرتبط نرسیده است، برای دشمن مضر نیست.سال پیش در روز ۲۵مهر، جهان شاهد جنایتی ازسوی اشغالگران صهیونیست بود که بسیاری را در بهت و حیرت فروبرد؛ شامگاه ۲۵مهر ۱۴۰۲ رژیم صهیونیستی بیمارستان المعمدانی (الاهلی عرب) را بمباران کرد؛ این جنایت ۵۰۰شهید و صدها مجروح به‌دنبال داشت؛ ۱۰روز از آغاز جنگ می‌گذشت که جهانیان شاهد اولین جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در غزه بودند، بسیاری باور نمی‌کردند که آدمی می‌تواند بیمارستانی مملو از زخمی و بیمار و پناهنده را بمباران کند؛ اما ادامه جنگ نشان داد که بیمارستان‌ها جزو اصلی‌ترین اهداف این نسل‌کشی است. 
دو روز قبل از حمله اصلی، ارتش صهیونیستی با انجام یک حمله موشکی به سقف بیمارستان، خواستار تخلیه این مکان شد. این حمله به‌عنوان موشک هشداردهنده انجام شد، به‌طوری‌که ارتش اسرائیل با شلیک یک موشک به ساکنان آن اخطار داد که ممکن است هدف قرار بگیرند و از آنان خواست تا ساختمان را ترک کنند. 
قبل از شلیک موشک در تاریخ ۱۴اکتبر، بیمارستان حدود ۶هزار آواره را در خود جا داده بود. پس از این حمله هشدارآمیز، بسیاری از آنان فرار کردند و حدود هزار نفر در حیاط بیمارستان باقی ماندند. همچنین چند ساعت پیش از بمباران، ارتش اسرائیل دستور تخلیه ۲۱بیمارستان در غزه، ازجمله بیمارستان المعمدانی را صادر کرد. بااین‌حال، کارکنان بیمارستان و ساکنان این منطقه از پاسخ به این هشدار که هدفش آواره کردن اجباری آنها بود، خودداری کردند.