۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه اکنون سرانه آموزشی دانش‌آموزان ۵.۴۵ متر مربع است، گفت: سرانه آموزشی مدنظر ۸.۳ مترمربع است که باید در برنامه هفتم حداقل به ۶.۱ متر مربع برسد.

آگاه: حمیدرضا خان‌محمدی با اشاره به اینکه باید قدر فرصت‌های زندگی و خدمت را بدانیم، اذعان داشت: یکی از مسائلی که حال مظلوم‌ترین و عزیزترین انسان‌های ساکن در دورافتاده‌ترین نقاط کشور را خوب می‌کند، مدرسه‌سازی است و ۷۸ درصد از افرادی که مالیات می‌پردازند، علاقه‌مند به هزینه‌کردن مبالغ مالیاتی خود در حوزه مدرسه‌سازی هستند. وی با اشاره به اینکه همه پیشرفت‌های جامعه از مسیر آموزش‌وپرورش می‌گذرد، افزود: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، تنظیم سرانه دانش‌آموزی، تنوع محیط یادگیری، ساماندهی مدارس سنگی ناایمن و مواردی از این دست از اولویت‌ها و قول مهم رئیس‌جمهور در حوزه مدرسه‌سازی و نحوه آموزش و کیفیت محتوای آموزشی است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: مدارس باید در حوزه گرمایش و سرمایش استانداردسازی شوند، همچنین هزار هنرستان تا پایان برنامه هفتم باید ساخته شود، توجه به موضوع هوش مصنوعی و مدارس آینده از نکات حائز اهمیت در مسیر مدرسه‌سازی است.
خان محمدی افزود: در حوزه نظارت استفاده از ابزار هوشمند در جهت کاهش فرایندها و رفت‌وبرگشت‌ها و کاهش اتلاف انرژی سازمانی، باید توجه به محوطه‌سازی، تنوع بخشی به محیط یادگیری را در بازدیدها مدنظر قرار گیرد. وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی و داشتن یک راهبرد در مسیر زندگی و کاری نکته مهمی است که هرکسی باید به آن توجه کند، گفت: زندگی فردی با آرامش و موفقیت تضمین‌کننده زندگی شغلی موفق خواهد بود. این شرط لازم است، اما هر فردی در سازمان‌های پویا و موفق باید اهداف جزئی خود را مشخص کند. این اهداف کلی محقق نمی‌شود مگر تمام افراد اهداف خود را در این راستا داشته باشند و موفقیت سازمان به این ریز فرایندها و ریز اهداف است و نقش کارشناسان اهمیت فوق‌العاده پیدا می‌کند.
معاون وزیر آموزش‌وپرورش تاکید کرد: رئیس‌جمهور در دیدار ابتدای سال جدید با مدیران و کارگزاران دولت وفاق ملی بیان داشت که «پیگیری» یک اصل مهم و رمز موفقیت در کارها است ما نیز بر همین اساس باید پیگیری مستمر را در دستور کار قرار دهیم و دنبال کنیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ضمن تاکید بر اهمیت پیگیری و اتمام پروژه‌های نیمه تمام بیان کرد: مهم‌ترین مسئولیت ستاد سیاست‌گذاری است. باید نقش سیاست‌گذاری را تقویت و پررنگ کنیم و نظارت ما هم بر این امر متمرکز باشد که آیا این سیاست‌ها اجرایی و محقق می‌شود.
خان‌محمدی سیاست‌گذاری‌ها را در راستای ارتقای کیفیت آموزش و محیط دانست و تصریح داشت: باید سیاست‌گذاری و ضابطه‌گذاری در جهت اجرایی‌شدن پیش برود و آیین‌نامه‌های ما مبتنی بر زیر نظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری در شورای آموزش‌وپرورش مصوب شود. باید به دنبال اثربخشی مطلوب باشیم، همایش و برنامه‌ها باید باعث ارتقای یادگیری شود. قلب محله باید مدرسه باشد، نقش خودمان را بدانیم. وی همچنین یکی از ماموریت‌های اصلی سازمان را که در معاونت فنی و نظارت باید برنامه‌ریزی شود «آمایش» برشمرد و عنوان کرد: این موضوع بسیار مهم و جدی است که باید به آن بپردازیم چرا که جابه‌جایی‌های جمعیتی و مهاجرت‌ها در کشور مساله ایجاد کرده است و در بحث تامین فضا و امکانات آموزشی نیز از این موضوع متاثر شده‌ایم.