آگاه: وی با بیان اینکه «مذاکره هدف نیست بلکه ابزاری برای تامین منافع ملی است»، گفت: آنچه برای ما اهمیت دارد، نتایج مذاکرات است. اگر مذاکره منجر به تامین منافع ملی و رفعتحریمهای ظالمانه نشود، معنا و ارزشی ندارد. راستینه با اشاره به تجربه برجام افزود: ما در برجام دیدیم که آمریکا چطور از تعهداتش سر باز زد. ایالاتمتحده یکی از بدعهدترین کشورها در نظام بینالملل است و امروز هم در پشت بسیاری از بحرانهای جهانی، ردپای آن دیده میشود. در قضیه فلسطین و غزه نیز نقش آمریکا از خود رژیم صهیونیستی پررنگتر است. وی تاکید کرد: همچنین هدف ما از مذاکره، برداشتهشدن تحریمهای نفتی، بانکی و اقتصادی و کمک به توسعه اقتصادی کشور است. در صورتی که مذاکرات به این نتایج منجر نشود، ادامه آن بیمعناست.
این نماینده مجلس درباره روند فعلی مذاکرات گفت: بهنظر میرسد هنوز برای قضاوت درباره این مذاکرات زود است. باید صبر کنیم و اجازه دهیم تیم مذاکرهکننده کار خود را با دقت، هوشمندی و کارشناسی جلو ببرد. البته لازم است که این مذاکرات بهصورت غیرمستقیم باقی بماند و نباید بیجهت فرصت تبلیغاتی به امثال ترامپ بدهیم. وی در پایان به نقش نظارتی مجلس اشاره کرد و گفت: درخصوص کلیات مذاکرات، فضای روشنی وجود دارد، اما انتظار داریم که مجلس در جریان جزییات هم قرار بگیرد. لازم است جلسات تعاملی و گفتوگو بین دولت و مجلس بیشتر از قبل برگزار شود تا هماهنگی در مسیر تامین منافعملی حفظ شود.
۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورایاسلامی با تاکید بر اینکه مذاکره با آمریکا هدف نیست، بلکه ابزاری برای تامین منافع کشور است، در گفتوگو با خبرنگار روزنامه آگاه تاکید کرد: ما در ۴۵ سال گذشته همواره مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در موضوعات مختلف داشتهایم؛ از ماجرای تسخیر لانهجاسوسی گرفته تا دوران دفاعمقدس و پس از آن. بنابراین این موضوع چیز جدیدی نیست.