۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳

به دنبال طرح ادعاهای بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی سازمان امنیت ملی هلند، «امیل فردریک دوبونت» سفیر این کشور در تهران از سوی «علیرضا یوسفی» مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید کشورمان در این خصوص به وی ابلاغ شد.

آگاه: در این جلسه احضار، مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه ادعاهای مندرج در گزارش سالیانه نهاد امنیت ملی هلند علیه جمهوری اسلامی ایران را رد کرد و هرگونه دخالت ایران در عملیات سوءقصد در این کشور را بی‌اساس خواند.«علیرضا یوسفی» با مردود دانستن اظهارات سخنگوی وزارت کشور هلند در اتهام‌زنی به ایران و متعاقبا احضار سفیر جمهوری اسلامی ایران به دلیل مضحک «سوءظن یا احتمالات» نهاد امنیت ملی این کشور علیه ایران، تصریح کرد: جای تاسف است که دستگاه دیپلماسی هلند به‌سادگی بر اساس «گمانه‌زنی» و «سوءظن» تزریق‌شده از سوی نهادهای امنیتی این کشور و رژیم صهیونیستی، اتهام بی‌اساسی را متوجه ایران کرده و متعاقبا بر مبنای این دروغ مضحک سفیر ایران را احضار می‌کند. مدیرکل اروپای غربی وزارت امور خارجه، این اقدام وزارت خارجه هلند را نوعی فرافکنی آشکار و غیرقابل‌قبول از سوی این کشور توصیف و تصریح کرد: طرفی که باید در مورد پناه‌دادن به مجرمان و تروریست‌های شناسنامه‌دار پاسخگو باشد، از جایگاه اخلاقی برای اتهام‌زنی به دیگران برخوردار نیست. یوسفی از وزارت خارجه هلند دعوت کرد با اتخاذ رویکردی حرفه‌ای و محترمانه در مورد روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران و خودداری از تکرار اتهام‌های ناصواب و بی‌مبنا و نیز توقف حمایت‌های همه‌جانبه از رژیم نسل‌کش اسرائیل، نقش سازنده‌ای در قبال تحولات منطقه غرب آسیا ایفا کند. سفیر هلند در جریان این احضار اظهار کرد که مراتب را به دولت متبوعش منتقل خواهد کرد.

بیانیه سفارت ایران در هلند
سفارت جمهوری اسلامی ایران در هلند نیز با صدور بیانیه‌ای ادعاهای مندرج در گزارش سالیانه نهاد امنیت ملی این کشور را به‌شدت رد کرد و هرگونه دخالت ایران در عملیات سوءقصد در اروپا را بی‌اساس خواند. در این بیانیه آمده است: ایران خود بزرگ‌ترین قربانی تروریسم است و بیش از هر کشور دیگری، دارای اراده‌ای قوی برای مبارزه با تروریسم در تمامی اشکال آن است.
شایان ذکر است، سازمان اطلاعات هلند با انتشار گزارشی ادعایی، ایران را به دخالت در دو سوءقصد در اروپا متهم کرد. این سازمان در گزارش سالانه خود مدعی شده است که دو نفر در ژوئن ۲۰۲۴ به اتهام تلاش برای ترور یک ایرانی ساکن در این کشور دستگیر شده‌اند. در پی این ادعای واهی سفیر جمهوری اسلامی ایران به وزارت امور خارجه هلند احضار شد.
در بیانیه سفارت کشورمان در هلند تصریح شده است: ادعاهای بی‌اساس مطرح‌شده چیزی جزء تلاش برخی افراد برای مظلوم‌نمایی و کسب جایگاه یا امتیازات سیاسی از دولت میزبان نیست. این بیانیه می‌افزاید: متاسفانه بسیاری از افراد و سازمان‌هایی که در ایران مرتکب اعمال تروریستی شده و حتی به آن اعتراف کرده یا بدان افتخار می‌کنند، در اروپا تحت حمایت دولت‌های غربی فعالیت دارند و منشا بسیاری از این‌گونه ادعاها هستند.

ماجرای تروریستی به نام «معتمد» یا «کلاهی»!
اما اتهام‌زنی‌های مضحک هلند به ایران، در شرایطی است که این کشور را می‌توان بهشت تروریست‌هایی دانست که دستانشان تا مرفق به خون مردم ایران آغشته است. از کمونیست‌ها تا جدایی‌طلبان الاحوازیه و منافقین در این کشور به‌راحتی زندگی و فعالیت می‌کنند. دولت هلند خود را موظف می‌داند که به هر نحو ممکن از این گروهک‌های تروریستی پشتیبانی کند. گروهک تروریستی منافقین که ۱۷ هزار ایرانی را کشته است، در هلند نفوذ ویژه‌ای در پارلمان دارد و حمایت‌های قابل تامل مالی از دولت آمستردام دریافت می‌کند. 
سال ۱۳۹۷ انتشار خبر مرگ یک ایرانی ساکن هلند، پرده از حمایت‌های این کشور از منافقین برداشت. این مرگ اما مربوط به سه سال قبل‌تر می‌شد و همین ابهامات را بیشتر می‌کرد. ماجرا از این قرار بود که فردی به نام علی معتمد ۵۶ ساله، حوالی ساعت ۶:۵۰ صبح ۱۵ دسامبر ۲۰۱۵ (۲۴ آذرماه ۹۴) پس از خروج از منزلش، توسط دو مهاجم نقابدار به ضرب گلوله به‌شدت مجروح و همان روز در بیمارستان کشته می‌شود. اما چرا خبر این اتفاق سه سال بعد منتشر شد؟ دلیل این موضوع به هویت اصلی این فرد بازمی‌گردد. علی معتمد در واقع همان «محمدرضا صمدی‌کلاهی»، دانشجوی رشته برق دانشگاه علم و صنعت و عامل اصلی انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی بود. کلاهی سال‌ها بعد از فرار از تهران، در اوایل دهه ۸۰ میلادی، در پوشش نام مستعار «علی معتمد» از دولت هلند پناهندگی گرفت و در شهر المیره- نزدیک آمستردام- زندگی کرد. هویت اصلی او را هیچ‌کس حتی خانواده‌اش نیز نمی‌دانستند. دولت هلند به دلایل واهی پس از افشای این خبر، دو دیپلمات ایرانی را از خاک خود اخراج کرد. این در حالی بود که بعدها دادگاه هلند بی‌ارتباط بودن پرونده قتل کلاهی با ایران را تایید کرد. منافقین حتی سالانه در مقابل پارلمان این کشور در آمستردام تجمع سیاسی برگزار می‌کنند. تجمع یک‌شنبه‌های منافقین مقابل پارلمان هلند از برنامه‌های روتین آنهاست. همچنین سالانه چندین بار به سفارت ایران در لاهه حمله یا در مقابل آن تجمع می‌شود که عمده این اخبار از سوی سفارت ایران منتشر نمی‌شود.