آگاه: دکتر احمد کلهر، عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در پنل تخصصی هوش مصنوعی با رویکرد رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی که در سالن ۷ نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد، درباره پلتفرم مزرعه مدلهای هوش مصنوعی اظهار کرد: این پلتفرم برای خیلی از کاربران که دانش طراحی و آموزش مدلهای یادگیری عمیق را ندارند یک مسیری را مشخص میکند؛ به این مفهوم که کاربر میتواند براساس نوع کارش، داده را فراهم کند و به فرمت درآورد. وی افزود: این فرمت میتواند عکس یا متن یا CSP باشد. سپس پلتفرم فایل را آپلود کرده و عنوان میکند چه مدلی میخواهید و چه کاربردی از مدل انتظار دارید. بهعنوانمثال میتواند کار را طبقهبندی یا پیشبینی کند. پس از آنکه محصولی را انتخاب و داده را نیز آپلود کرد، پلتفرم بر اساس مکانیزمی که دارد طراحی میکند و آموزش میدهد و در یک بسته مدل صنعتی در اختیار کاربر قرار میدهد. به گفته وی، در نهایت کاربر بهراحتی میتواند مدل را استنتاج کند و ارزیابی و سنجش و تفسیری از نوع عملکرد مدل به دست آورد. وی تاکید کرد: چنین گامی برای کاربران گام بزرگی است؛ زیرا کاربر بدون اینکه دانش و طراحی و ساخت مدل داشته باشد، خیلی راحت میتواند سرویسهایی که آن مدل میتوانسته در حوزه هوش مصنوعی بدهد را استفاده کند.
یک استاد دانشگاه الزهرا گفت: اکنون در حوزه هوش مصنوعی چالش داریم، زیرا به دقت بالایی نیاز داریم تا بهترین جواب را دریافت کنیم. همچنین بحث ایمنی دیتاها نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.
وحید بهرامی؛ استاد دانشگاه الزهرا در پنل تخصصی هوش مصنوعی با رویکرد رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی که روز گذشته در سالن ۷ نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد، درباره هوش مصنوعی و رویکردهای کنترلی در هوش مصنوعی گفت: رباتها خودکار و قابل برنامهریزیاند؛ اما در رویکردهای کنترلی، سه آیتم دیتا، عملگرا و ارتباط دیتا و عمل هدایتشان از اهمیت برخوردار است. بهعنوانمثال برای ربات جراح، نیاز داریم به سمتی برویم که میزان دقت افزایش پیدا کند.
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
پلتفرم «مزرعه مدلهای هوش مصنوعی» با هدف توانمندسازی کاربران غیرمتخصص، در پنل تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی رونمایی شد.