۲۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲

آقای علیرضا سلیمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «آگاه»، با اشاره به اظهارات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز عید فطر در زمینه اتحاد و وحدت فعالان سیاسی و اجتماعی و همچنین دوری از دودستگی‌های جعلی گفت: مقام معظم رهبری به‌صورت مکرر روی وحدت و اتحاد کلمه تاکید دارند.

آگاه: نماینده مردم «محلات» در مجلس شورای اسلامی با اشاره به علل و عوامل تاکید بر وحدت گروه‌های سیاسی و اجتماعی ازسوی مقام معظم رهبری بیان کرد: مبحث وحدت یک امر تاکتیکی نیست و یک امر راهبردی و استراتژیک است؛ به‌واقع در هر عرصه‌ای این انسجام بین ملت است که می‌تواند معجزه‌آفرین باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این انسجام ملی ما بود که باعث شد ما در دوران جنگ، در مقابل ابرقدرت‌ها به پیروزی دست پیدا کنیم، گفت: همچنین این انسجام ملی بود که ملت را در مقابل رژیم ستمشاهی پیروز کرد. 

سلیمی با بیان اینکه وحدت کلمه باعث شده توطئه‌های رنگارنگ دشمنان در طول ۴۵سال گذشته نقش‌برآب شود، ادامه داد: بنابراین انسجام ملت اکسیر نجات‌بخش کشور در عرصه‌های مختلف بوده است.

وی افزود: در این شرایط سوال این است که کلیدواژه وحدت ازسوی مقام معظم رهبری به چه معناست؟ به‌واقع این بدین معنا نیست که نباید آرا و نظرات متفاوت وجود داشته باشد؛ لذا برای اداره کشور قطعا آرا و نظرات متفاوتی وجود دارد؛ بنابراین این نظریات باید در جلسات کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد اما اینکه هر فردی به‌عنوان مطالبه‌گری و انتقاد در فضای مجازی، به‌اصطلاح شروع به رنگ پاشیدن به‌صورت طرف مقابل بکند، اشتباه است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: بااین‌حال برخی تصور می‌کنند، رسیدن به هدف سیاسی می‌تواند هر اقدامی را توجیه کند و این غلط است چراکه این شعار، شعار منافقین بوده است. ما نمی‌توانیم با این رویکرد امور سیاسی و اجتماعی کشور را دنبال کنیم.

نماینده مردم «محلات» در مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضلات و تلخی‌های رخ‌داده در کشور بیان کرد: یکی از این تلخی‌ها و معضلات در عرصه مسائل اقتصادی و همچنین مباحث فرهنگی رخ داده است.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در حوزه مسائل فرهنگی به‌اصطلاح دوبار به مسئولان کارت زرد داده‌اند، گفت: یکی از این مسائل مربوط به روزه‌خواری و دیگری مربوط به حجاب بوده است؛ بنابراین اگر نیروهای ذیربط در این بخش به‌صورت منسجم ورود نکنند، قطعا نمی‌توانیم به اهداف لازم دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه در این شرایط ورود به عرصه‌های اجتماعی یا سیاسی با یکسری ایرادات مواجه خواهد شد، بیان کرد: در این بخش ایرادات باید به‌جد بیان شود. همچنین بیان ایرادات باید با هدف دلسوزی باشد و دلسوزی غیر از یقه‌گیری است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه گاه مشاهده می‌شود که برخی افراد به‌راحتی با حیثیت دیگران بازی می‌کنند. همچنین برخی از مسائل، قبل از اینکه بررسی شود، به‌راحتی رسانه‌ای می‌شود؛ البته این بدین معنا نیست که ما با فساد مقابله نکنیم، خیر. ما باید به‌جد با فساد مقابله کنیم، منتها مقابله با فساد باید از مسیر قانونی خود رخ دهد.

سلیمی تاکید کرد: اگر هر کسی به تصور خودش فرد دیگر را فاسد بداند و آن را رسانه‌ای کند، به نظر بنده مسیر دقیقی نیست، چراکه ما حق نداریم به‌راحتی آبروی افراد را ببریم.