آگاه: اقدامات او از زمان پیروزی انقلاب اسلامی و عضویت در جنبش به اصطلاح ملی منافقین و مسئولیت دانشآموزان شهرستان، شاهرود آغاز میشود.
نامبرده در سال۱۳۶۰، مسئول تیمهای عملیاتی دانشآموزی بوده که در همان سال نیز به همین اتهام دستگیر و پس از چند روز آزاد میشود. وی از مسئولان اصلی گروهک در مقطع عراق و عضو شورای رهبری منافقین بوده که علاوهبر داشتن مسئولیت در بخشهای مختلف شاخه نظامی تشکیلات در آن مقطع بهعنوان یکی از مسئولان مرتبط با نیروهای آمریکایی نیز فعالیت داشته است.
نماینده دادستان در جلسه دادگاه مربوطه بیان کرد: اخیانی در بهاصطلاح انتخابات سال۱۳۸۴ گروهک به مدت دو سال بهعنوان مسئول اول تشکیلات انتخاب میشود. درضمن ازجمله فعالیتهای وی پیگیری راهاندازی تیمها و واحدهای مرزی در ماموریتها و سلسله عملیاتهای تروریستی سال۱۳۷۹ بوده و درحالحاضر نیز مسئول ستاد شاخه نظامی گروهک تروریستی منافقین محسوب میشود. وی افزود: برخی از جداشدگان از منافقین اعطای پست نفر اولی تشکیلات به زهره اخیانی را بهنوعی اعطای حقالسکوت به وی در قبال مرگ مشکوک یا همان قتل همسرش یعنی علینقی حدادی، از مسئولان گروهک در فاز نظامی در مقطع عراق ارزیابی میکنند.
نماینده دادستان عنوان کرد: در اوایل دهه ۷۰هجری شمسی، علینقی حدادی بهدلیل تخطی از فرمان رجوی در انقلاب ایدئولوژیک، درحالیکه مسئول یکی از دستههای شاخه نظامی منافقین بوده، بازداشت میشود و پس از چند روز شکنجه ادعا میشود که در زندان خودکشی کرده است. ضمنا زهره اخیانی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۹-۱۳۱/۱-A است.