آگاه: آنطورکه روابط عمومی نهاد کتابخانههای عمومی کشور گزارش داده در راستای اهداف و کارکردهای اجتماعی کتابخانههای عمومی و لزوم دعوت از عموم مردم برای حضور پرشور و آگاهانه در تعیین سرنوشت کشور، ۱۵تیرماه ۱۴۰۳، همزمان با دور دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، تعداد ۱۸۶باب کتابخانه عمومی در کشور رأی مردم را دریافت کردند. کتابداران و کارکنان این کتابخانهها هم بهعنوان عوامل اجرایی انتخابات فعالیت داشتند.
بر این اساس در استان تهران ۲۱کتابخانه، همدان ۱۶کتابخانه، آذربایجانشرقی ۱۵کتابخانه، اصفهان ۱۲کتابخانه، خوزستان ۱۰کتابخانه، کرمانشاه ۹کتابخانه، یزد ۹کتابخانه، اردبیل هشت کتابخانه، گیلان هشت کتابخانه، البرز هفت کتابخانه، خراسان شمالی هفت کتابخانه، فارس هفت کتابخانه، سیستانوبلوچستان هفت کتابخانه، زنجان ۶کتابخانه، قزوین پنج کتابخانه، گلستان پنج کتابخانه، آذربایجانغربی چهار کتابخانه، خراسانرضوی چهار کتابخانه، سمنان چهار کتابخانه، کردستان چهار کتابخانه، ایلام سه کتابخانه، لرستان سه کتابخانه، مرکزی سه کتابخانه، کهگیلویهوبویراحمد دو کتابخانه، مازندران دو کتابخانه، هرمزگان دو کتابخانه، چهارمحالوبختیاری یک کتابخانه و خراسانجنوبی یک کتابخانه شعبه اخذ رأی بود. احتمالا برایتان جالب باشد که بدانید که این شعب با همکاری ۱۰۶۷نفر از کتابداران و همکاران نهاد کتابخانههای عمومی کشور اداره شد.
۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
اسم رأی دادن و حضور در انتخابات که میآید یک عده ذهنشان میرود سمت مسجد و مدرسه. حالا احتمالا برایتان جالب باشد که بدانید در کشور ۱۸۶کتابخانه هم شعبه انتخابات شدند و مردم به این شعبهها رفتند و رأیشان را در یک کتابخانه به صندوق انداختند.