آگاه: نامجو اظهار کرد: پنجهزار و ۲۸۱موکب در سامانه موکبداری ثبتنام کردهاند اما ثبتنامهای انجامشده بهمنزله حضور قطعی آنها در ایام اربعین نیست و این آمار کاهش خواهد یافت، زیرا باید مراحلی طی کنند اما فکر میکنم مانند سال گذشته بتوانیم از خدمات حدود سههزار موکب بهرهمند شویم. به گفته نامجو، سال گذشته بیش از سههزار و ۲۰۰موکب موفق به ارائه خدمات در ایام اربعین شدند. رییس قرارگاه مرکزی اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات تصریح کرد: خوشبختانه امسال توانستیم یکی از درخواستهای موکبداران مبنی بر دریافت شناسه حقوقی را برآورده کنیم که بر این اساس تاکنون ۷۹۵موکب موفق به دریافت شناسه حقوقی و ملی شدهاند. وی افزود: با شناسه حقوقی، موکبداران شخصیت حقوقی محسوب میشوند و میتوانند در بانکها افتتاح حساب انجام دهند و ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات نیز بر گردش مالی مواکب، نظارت کافی خواهند داشت و با گزارشهایی که ستاد از روند کاری آنها تهیه میکند، از پرداخت مالیات معاف میشوند اما اگر مواکب کار اقتصادی کنند و مشمول پرداخت غرامت شوند باید مالیات بپردازد.
نامجو تصریح کرد: تابهحال موکبداران پولهایی را که از مردم دریافت میکردند در حساب شخصی موکبداران واریز میکردند که این امر بهدلیل بررسیهای سازمان امور مالیاتی، برای صاحبان این حسابها مشکلساز میشد. وی یادآور شد: ارائه شناسه حقوقی به موکبداران، نتیجه مشارکت جهادی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، وزارت کشور و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بود و منجر به کسب موفقیتی بزرگ شد.
۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
رییس قرارگاه مرکزی اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اعلام تعداد ثبتنام ۵۲۸۱موکب ایرانی برای اربعین امسال گفت: خوشبختانه امسال توانستیم یکی از درخواستهای موکبداران مبنی بر دریافت «شناسه حقوقی» را برآورده کنیم.