آگاه: محسن عباسی، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیعکنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران گفت: زنجیره توزیع گوشت خام با استفاده از ظرفیت افراد متخصص ساماندهی شده است و گوشت با رعایت کامل نکات بهداشتی توزیع میشود. وی با بیان اینکه هدف از تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی توزیعکنندگان گوشت، ساماندهی واحدهای توزیع گوشت در استان تهران بوده است، گفت: پیش از راهاندازی این انجمن شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت و بدون شناسنامه سلامت در این صنف بودیم که اقدام به توزیع گوشتهای ناسالم میکردند. وی ادامه داد: در قالب تعامل با دامپزشکی گواهی عضویت برای اعضای صنف صادر شده که از این طریق محل فعالیت و نام نشان صنفی آنها مشخص است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیعکنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه تمامی فرآوردههای گوشتی خام در استان تهران توسط افراد دارای صلاحیت توزیع میشود، گفت: این انجمن دارای مجوز از سازمانهای مربوطه است و از طریق واحدهای تولیدی گوشت و اقلام پروتئینی با کیفیت بالا در سریعترین زمان ممکن و با قیمت مناسب به دست مصرفکننده اصلی میرسد.
عباسی یادآور شد: در زمانهای خاص ازجمله عید نوروز، ماه رمضان، ماه محرم و صفر اقلام پروتئینی بهشکل ویژه و با قیمت مناسبتر بین مصرفکنندگان توزیع میشود. وی افزود: انجمن توزیعکنندگان گوشت خام با استفاده از نخبگان و واحدهای صنفی مجاز و مجهز توانایی دارد تا گوشت گرم داخلی را همانند گوشتهای وارداتی توزیع کنند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیعکنندگان گوشتی خام با اشاره به اینکه با استفاده از نظرات کارشناسان و با استفاده از ظرفیت استادان دانشگاهیان و نخبگان صنف سعی کردهایم سطح خدمات این انجمن را افزایش دهیم، گفت: با استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید خبره این صنف که بیش از ۳۰۰عضو فعال دارد، بخش عمدهای از مشکلات در حوزه توزیع بهزودی برطرف میشود. وی اضافه کرد: این انجمن تمام امکانات تولید و توزیع فرآوردههای گوشتی و زنجیره کامل از واحدهای تولید و توزیع گوشت ازجمله واحدهای پرورش، تولید، بستهبندی، نگهداری در سردخانه، فروش و توزیع را در خود جای داده است.
این مسئول صنفی با بیان اینکه با استفاده از تجربیاتی که در بخش توزیع اقلام پروتئینی در استان تهران بهدستآمده به ما کمک میکند تا این شیوه توزیع را در کشور گسترش دهیم، گفت: براساس اصل۴۴ قانون اساسی بخش دولتی باید امکان تجارت آزاد برای بخش خصوصی و نهادهای مردمی فراهم شود.
عباسی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت کاملا تخصصی و بهداشتی است که افراد دارای تخصص و امکانات باید آن را انجام دهند، گفت: هم اکنون شاهد آن هستیم که متاسفانه هر فردی که دارای توان مالی است تصور میکند میتواند وارد این صنف شود درحالیکه این کار، فعالیت کاملا تخصصی است که با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد. وی با بیان اینکه نگهداری گوشت و اقلام پروتئینی فعالیتی بهداشتی و حساس است که با امنیت غذایی مردم سروکار دارد، تصریح کرد: درحالحاضر شاهد آن هستیم که فروشگاههای اینترنتی تبلیغات گستردهای درخصوص توزیع گوشت انجام میدهند اما امکانات نگهداری یا توزیع مناسب بهداشتی گوشت را ندارند.
۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیعکنندگان گوشتی خام با بیان اینکه زنجیره توزیع گوشت را افراد حائز صلاحیت هدایت کنند، گفت: فروشگاههای اینترنتی صلاحیت توزیع بهداشتی فرآوردههای گوشتی را ندارند.