۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۴

رژیم آمریکا حامی درجه‌یک صهیونیست‌هاست و تفاوتی ندارد که در رأس هیات حاکمه آمریکایی‌ها، دموکرات‌ها باشند یا جمهوری‌خواهان؛ اصل اساسی در واشنگتن، حمایت بی‌قید و شرط از جنایات، نسل‌کشی و توسعه‌طلبی‌های تل‌آویو است.

آگاه: با پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، برخی مدعی شدند که ماه‌عسل آمریکا و اسرائیل، تازه آغاز می‌شود و پیروزی ترامپ به نفع تل‌آویو بوده است؛ این موضوع اگرچه از جهاتی درست و صواب است اما نباید به معنای عدم حمایت آمریکای بایدن از رژیم تروریستی اسرائیل تفسیر شود؛ بایدنِ دموکرات در دوران چهارساله ریاست‌جمهوری‌اش، بیشترین خدمات را به اسرائیلی‌ها کرد و حجم معتنابهی سلاح و پول برای نسل‌کشی فلسطینیان در اختیار متوحشان صهیونیست قرار داد.

قدردانی ویژه مقام سابق صهیونیست از بایدن
«ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در مصاحبه با الجزیره می‌گوید: بایدن رییس‌جمهور فوق‌العاده‌ای بود؛ ما نمی‌توانیم حتی به رییس‌جمهور دیگری فکر کنیم که بتواند مانند بایدن به اسرائیل کمک کند؛ مردم اسرائیل بسیار مدیون او هستند! ایهود باراک تاکید دارد که ما (رژیم صهیونیستی) برای دریافت مهمات، سیستم‌ها و تسلیحات به ایالات‌متحده وابسته هستیم و همچنین برای اقتصاد و حمایت از ما در شورای امنیت سازمان ملل به آنها نیاز داریم؛ حتی اکنون در پرونده‌های مطرح‌شده در دادگاه لاهه، ما به آمریکا نیاز داریم.
مطالعه موسسه آمریکایی «واتسون» نشان می‌دهد که ۷۰درصد از هزینه‌های نظامی اسرائیل در جنگ کنونی علیه غزه و لبنان از خزانه آمریکا تامین شده است. همچنین براساس پژوهش دانشگاه آمریکایی «براون»، رژیم آمریکا از هفتم اکتبر سال گذشته و آغاز جنگ در نوار غزه دست‌کم ۱۷میلیارد و ۹۰۰میلیون دلار به رژیم کودک‌کش صهیونیستی کمک نظامی کرده است. در گزارش دانشگاه «براون» آمده که اسرائیل بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های نظامی ایالات‌متحده در تاریخ است و از سال۱۹۵۹ تاکنون ۲۵۱.۱۲میلیارد دلار با درنظرگرفتن نرخ تورم در این سال‌ها دریافت کرده است.

۱۸ میلیارد دلار آمریکایی برای کودک‌کشی
با این‌حال، ۱۷.۹میلیارد دلاری که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ ازسوی آمریکای تحت رهبری بایدن هزینه شده، تاکنون بیشترین کمک نظامی ارسال شده به اسرائیل در طول یک سال محسوب می‌شود. بعد از پیمان صلح سال۱۹۷۹ اسرائیل و مصر، ایالات‌متحده متعهد شد سالانه میلیاردها دلار به این دو دولت کمک نظامی ارائه دهد. کمک‌های آمریکا از زمان شروع تجاوز رژیم‌صهیونیستی به غزه شامل تامین مالی نظامی، فروش تسلیحات، حداقل ۴.۴میلیارد دلار برداشت از انبارهای ایالات متحده و تحویل تجهیزات بوده است. بسیاری از تسلیحاتی که ایالات‌متحده در این سال تحویل داده شامل مهماتی چون گلوله‌های توپخانه، بمب‌های ۲۰۰۰پوندی و بمب‌های هدایت‌شونده دقیق بوده‌اند. 
تحقیقات دانشگاه «براون» نشان می‌دهد که هزینه‌های آمریکا در لجستیک اسرائیل، از چهارمیلیارد دلار برای تکمیل سامانه‌های دفاع موشکی گنبد آهنین و سامانه‌های دفاع موشکی دیوید و پول نقد برای تفنگ و سوخت جت، متغیر است.
محققان دانشگاه «براون» به تلاش‌های دولت بایدن برای پنهان‌کردن حجم کامل کمک‌های تسلیحاتی و مالی به اسرائیل از طریق مانورهای بروکراتیک اشاره کردند. کمک مالی به متحد کلیدی آمریکا در طول جنگی که تلفات سنگینی بر غیرنظامیان وارد کرده، آمریکایی‌ها را در طول مبارزات انتخاباتی ریاست‌جمهوری دچار اختلاف کرد. دولت‌های مختلف در آمریکا همواره بر استمرار کمک از اسرائیل متعهد بوده و دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر میزان حمایت از رژیم کودک‌کش صهیونیستی با یکدیگر رقابت دارند.

آمریکا، لجستیک اسرائیل در تجاوز به غزه و لبنان
 رژیم آمریکا پس از آغاز تجاوز صهیونیست‌ها به غزه، در راستای حمایت از این رژیم کودک‌کش، تعداد نیروهای خود را در منطقه غرب آسیا از ۳۴هزار  به ۵۰هزار نفر افزایش داد و حجم انبوهی تسلیحات و ادوات جنگی را وارد منطقه کرد. همچنین موسسه تحقیقاتی «شناخت خاورمیانه» (IMEU) اخیرا در گزارشی اعلام کرده است: با گذشت بیش از یک‌سال از عملیات ۷اکتبر، آمریکا همچنان بیشترین کمک‌های مالی و تسلیحاتی را به اسرائیل داشته است؛ به‌طوری‌که در یک سال گذشته ۵۰هزار تن سلاح و بیش از ۷۵هزار تن بمب به اسرائیل کمک کرده است؛ به عبارتی دیگر، آمریکا ۶۰۰محموله سلاح در این یک سال به اسرائیل ارسال کرده است. یعنی میانگین هر ۱۲ساعت یک محموله سلاح! در ادامه این گزارش آمده است: کنگره آمریکا ماه‌های گذشته بسته پیشنهادی بایدن مبنی بر کمک مالی ۱۸میلیارد دلاری به اسرائیل را تصویب کرد.
 درحالی‌که بودجه سازمان حفاظت از محیط‌زیست با یک میلیارد دلار کاهش مواجه شد و به ۹.۲میلیارد دلار رسید. علاوه‌بر کمک ۱۸میلیاردی، بایدن در ماه آگوست درخواست کمک ۲۰میلیارد دلاری دیگری به اسرائیل را به کنگره داد.
براساس آماری که سایت «الخلیج آنلاین» چندی پیش منتشر کرد، آمریکا در نخستین روزهای جنگ علیه غزه، کمک نظامی به مبلغ ۱۴میلیارد دلار برای پشتیبانی از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه اختصاص داده است. براساس این آمار، این مبلغ یک‌سوم بودجه موردنیاز رژیم اسرائیل برای جنگ علیه نوار غزه بود که ۵۰میلیارد دلار برآورد شده است. این ۱۴میلیارد دلار بزرگ‌ترین کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی به‌صورت یکجا به‌شمار می‌رود. 
این مبلغ یک‌دهم کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل از زمان تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی است. طبق گزارش آژانس توسعه جهانی آمریکا، ایالات‌متحده تاکنون ۳۱۰میلیارد دلار به اسرائیل کمک کرده است. مجموع کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی از سال۱۹۴۸ میلادی حدود ۳۱۰میلیارد دلار است که از این مبلغ، ۲۳۰میلیارد دلار کمک‌های نظامی بوده و ۸۰میلیارد دلار دیگر نیز به سایر نیازهای ساکنان سرزمین‌های اشغالی اختصاص داشته است. میزان کمک‌های نظامی سالانه آمریکا به رژیم صهیونیستی حدود چهارمیلیارد دلار است. این میزان هزینه، یک میلیارد دلار بیشتر از بودجه آمریکا برای مبارزه با بحران اقلیمی است.
مجله آمریکایی «تبلت» نیز اخیرا در گزارشی نوشته است: کمک ایالات‌متحده به اسرائیل، یارانه پرسود به سازندگان تسلیحات آمریکایی است؛ به‌عنوان نمونه، طی سال گذشته، «بوئینگ» یکی از تولیدکنندگان تسلیحات آمریکایی بوده که تجهیزات نظامی را به اسرائیل و همچنین به دیگر متحدانش در خاورمیانه (غرب آسیا) و اوکراین صادر کرده است. دولت آمریکا با وجود کسری شدید بودجه، سالانه هزینه‌ای میلیاردی به رژیم صهیونیستی اختصاص می‌دهد که این موضوع باعث اعتراض مالیات‌دهندگان آمریکایی شده است. کسری بودجه آمریکا ۱،۷تریلیون دلار است و روزانه ۱۰میلیون و ۴۰۰هزار دلار از جیب آمریکایی‌ها برداشته شده و به رژیم صهیونیستی کمک می‌شود.