آگاه: در راستای این پروژه چندوجهی، در ابتدا کلیپی از یک تحلیلگر رسانهای مستقر در لندن و مدعی «حمایت از محور مقاومت و دکترین امنیتی جمهوری اسلامی» منتشر شد که فرد مذکور در آن کلیپ، دستهای از مدیران و مسؤلان نظام را مفسد معرفی میکرد. «وجود الیگارشیهای فاسد سیاسی» کلیدواژه مجعولِ فردِ مذکور برای تشویش اذهان و تهدید امنیت روانی جامعه بود که از قضا این کلیپ و کلیدواژه، بازتاب عجیبی در سطح بخشی از جامعه داشت.
طرح ادعاهای تکراری و نخنما
در گام بعدی، رییس هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم و از محکومان سابق قضایی، بعد از ۲۰سال مجددا ادعاهایی قدیمی و نخنما را در قالب مصاحبه با یک سایت مطرح کرد. در این مصاحبه تلاش شد اتهاماتی ناروا به برخی از شخصیتهای موثر و متنفذ نظام در گذشته، وارد آید. فارغ از هدف گوینده این سخنان، طرح چنین مباحثی به نوعی انگاره فساد سیستماتیک را در میان جامعه القا میکرد.
در پردهای دیگر از سناریو نیز مقوله مرتبط با خاموشیها و قطع برق پیش کشیده شد؛ در همین راستا و در ادامه پروژه حاضر و به تبع دو حربه قبلی، گام سوم ظرف ۲۴ساعت شروع شد و فرامتن آن ایجاد دوقطبی بالاشهر - پایینشهر در بحث قطعی برق بود؛ امری که میتواند منشأ بازتولید آشوبهای خسارتبار آبان۹۸ باشد. در این جهت نیز چند شخصیت در داخل با توییتهای خود سعی کردند با هدف تخریب دولت، بهصورت غیرمستقیم، نظام را نیز به تبعیضگری متهم کنند و چنین القا کنند که برق مناطق شمالشهر، به سبب سکونت مقامات و مسئولان نظام در آن مناطق، قطع نخواهد شد و بار بیکفایتی و ناکارآمدی دولت بر دوش مستضعفینِ حومهنشین و پاییننشین است.
بازنمایی انگارههای کذایی یک پروژه ضدایرانی
گام بعدی پروژه ایجاد شکاف اجتماعی، مرتبط به بازنمایی انگارههای کذایی پروژه ضدایرانی «زن، زندگی، آزادی» بود؛ در همین راستا، مجریان پروژه مزبور، قتل خانم «قدیریجاوید» خبرنگار خبرگزاری ایرنا به دست همسرش و بستری شدن خانم «آهو دریایی» عامل اقدام منافی عفت در دانشگاه علوم و تحقیقات و ماجرای خانم «روشنک مولایی علیشاه» را که با پوشش ناهنجارانه مدعی تعرض یک موتورسوار بود، مستمسکی بر پیشبرد پروژه شکاف اجتماعی خود کردند.
دقتنظر و مداقه در باب زمان انتشار این مقولات و این هجمهها و متهم کردن نظام به فساد، ضروری است؛ باید توجه داشت که ما اکنون در بطن جنگ با رژیم غاصب صهیونیستی و تحمیل شرایط خاصی به کشور از ناحیه دشمنان قرار داریم. موارد فوقالذکر بیانگر آن است که جریاناتی متفرق و متشتت اما هممقصود، با اسم رمز «بیعدالتی»، «تبعیض ساختاری»، «ناکارآمدی نظام»، «فساد سیستماتیک» و «قوانین واپسگرایانه علیه زنان» مشغول تهیه آتش و بسترسازی برای شقه کردن جامعه و نهادینه کردن قطبیدگی در آن هستند تا به هدف و غرض غایی خود یعنی ضربه زدن به نظام و امنیت مردم و بازتولید تجمیعی وقایع سالهای ۸۸ و ۹۶ و ۹۸ و ۱۴۰۱ نائل آیند.
کمک به دشمن برای پر کردن پازل ضدامنیتی
بدونتردید، هر تلاشی برای ایجاد گسست اجتماعی و افتراق میان مردم و تهدید و تحدید امنیت روانی جامعه در شرایط فعلی که دشمنان ایران اسلامی برای ضربه امنیتی به کشور، دندان نشان میدهند، بازی در زمین دشمن و کمک به دشمن برای پر کردن پازل ضدامنیتی خود است.
رهبر انقلاب تاکیدات مؤکدی در باب حفظ و تحکیم امنیت روانی جامعه دارند؛ ایشان در دیدار اخیر خانوادههای شهدای امنیت با معظمله گفتند: در موضوع امنیت، حفظ امنیت روانی جامعه بسیار مهم است. ایجاد ترس و تردید در دلهای مردم، مردود است و قرآن در این زمینه صراحت دارد.
رهبری سال گذشته در دیدار مسئولان عالی قضایی نیز گفتند: «به قانون اساسی که شما مراجعه میکنید، میبینید که وظیفه قوه قضاییه فقط محکمهداری در دادسراها یا در دادگاهها نیست که دادرسی دعاوی و اختلافات و مانند این چیزها باشد؛ فقط این نیست؛ وظایف مهم دیگری در قانون اساسی بر عهده قوه قضاییه گذاشته شده. مثلا یکی از آنها احیای حقوق عامه است؛ حقوق عامه خیلی چیز مهمی است. شناسایی حقوق عامه خودش یک مسئله است؛ احقاقش هم یک مسئلهای است که خیلی هم سخت است. حالا مثلا اگر من بخواهم مثال بزنم، یکی از حقوق عامه، امنیت روانی جامعه است. اینکه یک عدهای آنجا بنشینند و با استفاده از فضای مجازی یا غیرمجازی مدام روی اعصاب مردم راه بروند و امنیت ذهنی مردم را به هم بزنند، مردم را بترسانند و مانند اینها، خب این خلاف مقتضای احیای حقوق عامه است و قوه قضاییه باید وارد بشود. البته اطلاع دارم که در بعضی اوقات و در بعضی از موارد دادستانیها وارد شدهاند و کارهایی هم انجام دادهاند، لکن باید با برنامهریزی و با انضباط این کار انجام بگیرد، این کار باید با قاعده انجام بگیرد؛ این جایش خالی است و بایستی مثلا این کارها را انجام بدهد.»
حجتالاسلام محسنی اژهای، رییس قوه قضاییه نیز در جریان جلسه اخیر شورای عالی قوه قضاییه به مقوله مهم «امنیت روانی جامعه» اشاره کرد و گفت: امنیت روانی جامعه نیز همان ارزش و اهمیت امنیت فیزیکی را دارد؛ در دهه نخست پیروزی انقلاب، دشمن و ایادی او، قبل از ترور فیزیکی افراد، مبادرت به تررو شخصیتی میکردند و در جامعه به لحاظ روانی، التهاب ایجاد میکردند؛ امروز نیز دشمن روی برهمزدن امنیت روانی جامعه و ایجاد حواشی و مشغول کردن افراد به یکدیگر و غفلت از مباحث اصلی، سرمایهگذاری کرده است.
برای خنثیسازی این توطئه دشمن نیاز به هوشیاری همه کارگزاران نظام و آحاد مردم است؛ برخی افراد از روی غفلت در زمین دشمن بازی میکنند و حتی گاهی به زعم خود، قصد خیر دارند، اما در اصل در نقشه دشمن بازی میکنند و موجبات برهمزدن امنیت روانی مردم را فرام میآورند.
علیایحال باید همه هوشیار باشیم؛ غفلت از مسائل اصلی کشور و پرداختن به حواشی، خواست و دستورکار دشمن است. گاهی یک موضوع که دغدغه مردم هم نیست به موضوع اصلی بدل میشود و در باب آن، نشستها و جلسات برگزار میگردد اما از مسئله اصلی کشور که اقتصاد است غفلت میشود! فلذا همه ما کارگزاران باید هوشیار باشیم.
رییس قوه قضاییه تصریح کرد: برخی از روی غفلت و یا اشتباه گرفتن مصادیق، در مسیری میافتند که موجب برهمزدن امنیت روانی جامعه میشود؛ این افراد را باید در مراتب نخست با تذکر، تبیین، هشدار و انذار؛ آگاه و متنبه کرد و چنانچه این قبیل اقدامات ثمربخش نبودند، درنهایت دقت و سرعت، نسبت به آنها برخوردهای قضایی را انجام داد. البته برخی نیز عامدانه عملی مرتکب میشوند یا حرفی میزنند تا امنیت روانی مردم و جامعه را مخدوش کنند؛ در قبال این افراد نیز قطعا برخورد مقتضی و قاطعانه قانونی و قضایی اِعمال خواهد شد.