۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰

متخصص طب‌سنتی درخصوص تغذیه در فصل پاییز توضیحاتی ارائه داد.

آگاه: مریم مقیمی، متخصص طب سنتی، راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد گفت: به‌طورکلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می‌کنند و دفع آن برای افراد سخت می‌شود. توصیه می‌کنیم برای دفع بهتر، افراد صبح ناشتا حتما یک استکان آب‌جوش مصرف کنند. وی ادامه داد: افرادی که در فصول سرد از آب‌جوش استفاده می‌کنند کمتر دچار یبوست می‌شوند. آب‌جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک‌کننده است به‌خصوص برای افرادی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است.متخصص طب‌سنتی همچنین افزود: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد سعی کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و برای کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیشتر از شلغم و ترب که از صیفی‌جات هستند به‌صورت پخته و در سوپ و آش استفاده شود.مقیمی اذعان کرد: درخصوص مصرف میوه‌ها، مصرف میوه‌هایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آنها سرد است برای افرادی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد اما افرادی که مشکلات گوارشی و دچار معده درد و نفخ هستند نباید از این میوه‌ها استفاده کنند.