۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰

منابع بیمارستانی به هدف رژیم صهیونیستی در حمله به یک بیمارستان در شمال غزه اشاره کردند.

آگاه: مروان الهمص، رییس بیمارستان‌های صحرایی در غزه گفت: حمله اشغالگران به بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه با هدف ازکارانداختن بیمارستان و فشار به مردم ما در شمال غزه برای کوچ به سمت جنوب غزه است.
وی افزود: نظام بهداشت و درمان یکی از مهم‌ترین عوامل پایداری مردم ما در شمال غزه است و از این رو اشغالگران به دنبال ازبین‌بردن آن با هدف کوچاندن فلسطینیان هستند.
الهمص از ماندن مجروحان در خیابان‌های شمال غزه ابراز تاسف کرد و از نبود حتی یک آمبولانس برای انتقال آنها به بیمارستان خبر داد.
وی گفت: متاسفانه مجروحانی که میزان مجروحیت آنها از متوسط به بالاست، انتظار شهادت را می‌کشند. متاسفانه خیابان‌های شمال غزه مملو از شهید و مجروح است.
الهمص از تداوم حملات اشغالگران به اطراف بیمارستان خبر داد و گفت: تک‌تیراندازها و پهپادهای اشغالگران مانع از تردد مردم در منطقه می‌شوند.
وی گفت: نظامیان اشغالگر هیئت پزشکی اندونزیایی را پس از یورش، مجبور به ترک بیمارستان کرده و به‌دنبال آن بیماران و کادر درمانی دیگر را هم مجبور به ترک بیمارستان کرده‌اند. هم‌اکنون هیچ پزشک جراح در بیمارستان کمال عدوان وجود ندارد و شمار کادر پزشکی نیز بسیار محدود است و امکان ارائه خدمات پزشکی به مجروحان نیست.
این در حالی است که پیش از این حسام ابوصفیه، رییس بیمارستان کمال عدوان گفت: رژیم اشغالگر پس از یورش به بیمارستان، تعدادی از آوارگان و کادر درمان را بازداشت و برخی پزشکان را مجبور به انتقال به بیمارستان اندونزی کرد.
وی اعلام کرد: نیروهای رژیم اشغالگر به‌صورت مستقیم به بیمارستان تیراندازی کردند و این حمله چندین شهید و زخمی بر جای گذاشته که پیکر آنها همچنان در محوطه و اطراف بیمارستان است.
ابوصفیه همچنین گفت که حال بسیاری از مجروحان وخیم است و به همین دلیل احتمال افزایش شمار شهدا وجود دارد. 
برپایه گزارش‌های خبری، ارتش رژیم صهیونیستی پس از محاصره بیمارستان کمال عدوان، چندین خانه مسکونی را نیز در اطراف آن بمباران کرد.

آمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۶۶۴ نفر افزایش یافت
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه همچنین با صدور بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را اعلام کرد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تا این لحظه، ۴۴هزار و ۶۶۴نفر به شهادت رسیده‌اند.
همچنین این نهاد پزشکی فلسطینی بیان کرد که شمار کلی زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز جنگ در این باریکه به ۱۰۵هزار و ۹۷۶نفر رسیده است.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که در ۲۴ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی چهار جنایت و کشتار را در نوار غزه مرتکب شده است. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بیان کرد که حملات ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شهادت ۵۲ و زخمی‌شدن ۱۴۲نفر را در پی داشته است.
وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که برخی شهدا و قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها بوده و اشغالگران از امدادرسانی به آنها ممانعت می‌کنند.

نابودی بخش زراعی و دامی غزه به دست اشغالگران
حملات رژیم صهیونیستی به غزه علاوه بر اینکه شهادت و زخمی و مفقود شدن شمار زیادی را به دنبال داشته، موجب نابودی بخش زراعی و دامی و شیلات در غزه شده که آثار آن در گرسنگی شدید ساکنان این منطقه نمایان است.
اشغالگران طی بیش از ۱۴ماه جنگ علیه غزه، به گیاهان و دام هم رحم نکرده‌اند و غزه که زمانی در بخش زراعی و دامی خودکفا بود و در برخی سال‌ها تولید اضافی هم داشت به‌علت حملات اشغالگران به اوضاع فلاکت‌باری رسیده و گرسنگی بیدا می‌کند و قیمت‌های محصولات کشاورزی و دامی سرسام‌آور شده است.
«محمد ابوعوده» سخنگوی وزارت کشاورزی غزه اعلام کرد که در جریان جنگ، اشغالگران بیش از ۸۵درصد از مساحت زیرکشت کشاورزی اعم از صیفی‌جات و میوه و دیگر محصولات را از بین بردند. ابوعوده بیان کرد: اشغالگران همچنین ۹۵درصد از بخش دامی و بیش از ۹۷درصد بخش شیلات را از بین بردند، زیرا قایق‌های ماهگیری را از بین برده‌اند.
ابوعواده با اشاره به اینکه اقتصاد غزه به بخش کشاورزی وابسته بود و مساحت زیرکشت حدود ۱۹۰هزار دونم از مساحت را شامل می‌شد، به خودکفایی غزه در زمینه صیفی‌جات قبل از جنگ اشاره کرد و اینکه حتی به خارج از غزه هم صادر می‌کرد.
 وی همچنین به خودکفایی غزه در زمینه میوه تا حدود ۷۰درصد قبل از جنگ و نیز گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت: ما سیصد هزار طن صیفی‌جات و حدود صدهزار تن میوه و زیتون تولید می‌کردیم. 
این تولیدات امنیت غذایی برای ساکنان غزه تامین می‌کرد.
وی همچنین به تامین بخش اعظم گوشت قرمز و گوشت سفید در غزه قبل از جنگ اشاره کرد و اینکه بخش دامی و مرغداری‌ها ۹۸درصد از نیاز مردم غزه را تامین می‌کردند. ابوعوده در ادامه به بلایی که حمله رژیم صهیونیستی به غزه بر سر بخش کشاورزی و غذایی وارد کرده است و مردم غزه را به مرز گرسنگی سوق داده، اشاره کرد.
وی گفت: گرسنگی بیشترین تاثیر را بر کودکان، زنان و سالخوردگان گذاشته و بیماری‌هایی مانند کم‌خونی و نیز سوءتغذیه و دیگر مشکلات را به همراه داشته است. ابوعوده گفت: این راستای سیاست برنامه‌ریزی‌شده علیه غزه و گرسنه نگه داشتن مردم ما با هدف درهم شکستن اراده آنهاست.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به‌شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.
با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۱ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.