آگاه: سردار علی مویدی، درباره نقش پلیس در حل اختلافات و کاهش تنشها در جامعه اظهار کرد: پلیس در گام اول به محض دریافت خبر یا گزارش، وارد عمل میشود. وظیفه اولیه پلیس این است که در صورت وقوع حادثه، پرونده تشکیل داده و موضوع را صورتجلسه کند. این اقدام معمولا ازسوی کلانتریها، پاسگاهها و نیروهای آشکار پلیس انجام میگیرد.
وی با اشاره به مراحل مختلف رسیدگی به پروندهها افزود: در بسیاری از موارد، اختلافات و مشکلاتی که گزارش میشوند، به برخورد قضایی نیاز ندارند و میتوان از طریق مشاوره و میانجیگری آنها را برطرف کرد. به همین دلیل، ما در کلانتریها مراکز مشاورهای دایر کردهایم که متخصصان ما در این مراکز، تلاش میکنند راهحلهای مناسبی برای حل اختلافات ارائه دهند.
رییس پلیس پیشگیری فراجا ادامه داد: براساس آمار، از هر ۱۰۰پروندهای که وارد کلانتریها و پاسگاهها میشود، حدود ۶۸درصد آنها منجر به سازش، صلح و تفاهم میان طرفین میشود. این آمار نشاندهنده تاثیر مثبت نقش مشاوره و میانجیگری پلیس در کاهش اختلافات است. وی همچنین تاکید کرد: برای ۳۲درصد باقیمانده پروندهها، موضوع به مراکز تخصصیتر ازجمله شوراهای حل اختلاف و مراکز مشاورهای ارجاع داده میشود. این مراکز با استفاده از رویکردهای تخصصیتر و کارشناسان مجرب، تلاش میکنند تا اختلافات موجود را حل و فصل کنند.
سردار مویدی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما از این اقدامات، کمک به کاهش بار پروندههای قضایی، تقویت حس امنیت اجتماعی و ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه است. خوشبختانه، با تداوم این روند، شاهد کاهش تنشها و افزایش رضایتمندی عمومی در سطح کشور هستیم.
۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
رییس پلیس پیشگیری فراجا از تاثیر مثبت نقش مشاوره و میانجیگری پلیس در کلانتریها خبر داد و گفت: از هر ۱۰۰پروندهای که وارد کلانتریها و پاسگاهها میشود، حدود ۶۸درصد آنها منجر به سازش، صلح و تفاهم میان طرفین میشود.