۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که زمان و آنچه می‌خورید ممکن است در حفظ سلامت روان نقش داشته باشد.

آگاه: محققان چینی دریافتند افرادی که بیماری قلبی دارند، در صورت خوردن صبحانه پرکالری و مفصل، احتمال بیشتری دارد که از افسردگی پیشگیری کنند.تیمی به سرپرستی «هونگ کوان شیء» از دانشگاه پزشکی هاربین خاطرنشان کرد: «شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد بیماران مبتلابه بیماری قلبی در مقایسه با جمعیت عمومی بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند و نشان داده شده است که عوامل رژیم غذایی نقش مهمی در بروز و ابتلا به افسردگی دارند.»
به گفته محققان، زمان دریافت کالری می‌تواند ریتم شبانه‌روزی و متابولیسم را تنظیم کند و اختلال در ریتم شبانه‌روزی ممکن است یکی از عوامل افسردگی باشد. بیماران قلبی درحال‌حاضر در معرض خطر افسردگی قرار دارند؛ بنابراین مطالعه جدید به بررسی ارتباط احتمالی بین وعده‌های غذایی روزانه و سلامت روان بیمار پرداخته است.داده‌ها نشان داد افرادی که بیشترین کالری را در صبحانه دریافت کردند (به‌طور متوسط ۷۹۱کالری) در مقایسه با افرادی که کمترین صبحانه را می‌خوردند (میانگین ۸۸کالری) ۳۰درصد کمتر در معرض افسردگی بودند و زمانی که افراد حتی پنج درصد از کالری روزانه خود را از شام یا ناهار به صبحانه تغییر دادند، این امر با کاهش پنج درصدی خطر افسردگی مرتبط بود.نتیجه نهایی: زمان غذاخوردن به‌اندازه آنچه می‌خورید مهم است. زمان مصرف انرژی در رژیم غذایی باید با نوسانات ساعت بدن هماهنگ باشد تا خطر افسردگی کاهش یابد.