۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲

روز گذشته (جمعه سوم اسفند) پیکر منوچهر والی‌زاده از دوبلورهای خاطره‌انگیز کشورمان که صدایش برای همیشه ماندگار است با حضور خانواده و نزدیکانش، جمعی از هنرمندان (دوبله، سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون) و علاقه‌مندانش از خانه هنرمندان ایران راهی خانه ابدی شد.

آگاه: محمود قنبری، ناصر ممدوح، نصرالله مدقالچی، تورج نصر، بیژن بیژنی، بهروز رضوی، ایرج راد، علی دهکردی، ایرج نوذری، اصغر همت، علیرضا جاویدنیا، امامیه، شمشیرگران، مسعود فروتن و فرشید شکیبا (مدیر واحد دوبلاژ سیما) ازجمله حاضران  در مراسم بودند. فرزاد حسنی از همکاران و مجریان رادیو نیز اجرای این مراسم را به عهده داشت. 
قنبری، دوبلور باسابقه کشورمان در ابتدای این مراسم با خواندن متنی در ستایش منوچهر والی‌زاده در بخشی از سخنانش گفت: از سال۱۳۳۸ تا نیمه ۱۴۰۳، در صدها و هزاران ساعت فیلم و سریال به‌جای بازیگران مشهور ایرانی و خارجی صحبت و تماشاگران بسیاری را جذب پرده نقره‌ای کرد. چندین نسل با صدای او از تماشای فیلم‌ها و سریال‌ها لذت بردند. وی با اشاره به صداپیشگی منوچهر والی‌زاده به جای تام کروز، یادآور شد: تمامی این فیلم‌ها با صدای او برای تماشاگران ایرانی زنده شدند.
این دوبلور به نام کشورمان با طرح این پرسش که «در غیاب منوچهر والی‌زاده چه کسی می‌تواند جایگزینش شود»، به کارهای برجسته این دوبلور فقید همچون «لوک خوش‌شانس»، «عصر حجر»، «داستان اسباب‌بازی» و «سریال فرار از زندان» اشاره کرد.
این مدیر دوبلاژ ادامه داد: منوچهر والی‌زاده عاشق کارش بود و با میکروفن و میز دوبله زندگی می‌کرد. من قادر نیستم ۶۵سال خدمت او را به هنر دوبله، سینمای ایران و رادیوی ایران در زمانی اندک بازگو کنم با اینکه در تمام این سال‌ها اکثرا در کنارش بودم. برایم دوستی ارجمند، گوینده‌ای توانا، خلاق و خویشاوندی دوست‌داشتنی بود. ایرج راد، سخنران دیگر این مراسم در ادامه فقدان منوچهر والی‌زاده را به تمام مردم ایران تسلیت گفت و اظهار کرد: روزی نبوده است که مردم صدای او را نشنیده باشند. هنرمندانی از این دست که در دل مردم جای دارند، عمر و زندگی خود را برای فرهنگ و هنر این مملکت گذاشتند، مردم را دوست داشتند و برای مردم کار کردند. منوچهر والی‌زاده همیشه می‌خندید؛ به عکس‌هایش نگاه کنید. او در همه عکس‌ها خندان است. والی‌زاده انسان شریف، پاک و شریفی بود که در کار خود مسئولانه و عاشقانه کار کرد. نظیر او را شاید به این سادگی دوباره نداشته باشیم.  خسرو والی‌زاده، برادرزاده هنرمند فقید، علی دهکردی، شراره حضرتی از بانوان دوبلور کشورمان و ایرج نوذری، فرزند منوچهر نوذری از دیگر افرادی بودند که در مراسم تشییع منوچهر والی‌زاده سخنرانی کردند.
در پایان مراسم، در آستانه خانه هنرمندان ایران به امامت حجت‌الاسلام شریف‌زاده و با حضور شرکت‌کنندگان، بر پیکر منوچهر والی‌زاده نماز قرائت شد و سپس پیکر او به‌سمت قطعه هنرمندان در بهشت زهرا اعزام شد. 
منوچهر والی‌زاده، دوبلور برجسته کشورمان که مدتی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بود، روز چهارشنبه اول اسفند در ۸۴سالگی، به‌دلیل بیماری درگذشت.