آگاه: صادق شجاعی، مدیرعامل این شرکت فناور در گفتوگو با ایسنا، یکی از موضوعات مطرح در کشور را موضوع امنیت غذایی دانست و یکی از راهکارهای تحقق امنیت غذایی را تولید گوشتهای مصنوعی عنوان کرد و یادآور شد: این نوع گوشتها میتواند بر پایه سلول، گیاهان یا قارچها باشد و در دنیا نیز تولید این نوع گوشتها در این سه محور تمرکز شده است، به گونهای که شاهدیم دنیا به سمتی حرکتی میکند که دیگر نیازی به کشتن حیوانات نیست؛ چراکه این توانمندی حاصل شده که سلول حیوانات به بافت گوشت تبدیل میشود.
شجاعی، تولید گوشت گیاهی در این شرکت را براساس ایزولههای پروتئینی خالصسازی از گیاهان مختلفی همچون سویا، باقلا، نخود، جوی دوسر و ماش دانست که این ایزولههای پروتئینی حاوی ۸۵ تا ۹۰درصد پروتئین خالص هستند.
وی با بیان اینکه برای تولید این نوع گوشت در فاز دریافت مجوزها هستیم، گفت: ما به دانش فنی این محصول دست یافتهایم و به گوشتی رسیدهایم که بافت، رنگ و مزه گوشت حیوانی را دارد که بهزودی وارد بازار کشور میشود.
۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
یکی از شرکتهای فناور با استفاده از ایزولههای پروتئینی دو گیاه، موفق به تولید گوشت گیاهی حاوی ۸۵ تا ۹۰درصد پروتئین شدند که شباهت زیادی در طعم و بو با بافت گوشت حیوانی دارد و به گفته آنها این گوشت بهزودی وارد بازار میشود.