۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵

رژیم صهیونیستی طی بیش از یک سال اخیر، علی‌رغم ارتکاب بی‌سابقه‌ترین جنایات در تاریخ ۷۶ساله خود علیه مردم غزه و جنوب لبنان، به هیچ‌یک از اهداف ترسیمی در «میدان» نائل نشده است؛ نه «حماس» از بین رفته و نه «جنوب لبنان» اشغال شده است؛ از همین‌رو، سردمداران این رژیم نامشروع و غاصب، بازوهای عملیاتی خود را به خط کرده‌اند تا «جنگ ادراکی» به راه بیندازند و از این طریق به مقاصد شوم خود دست یابند. 

آگاه: صهیونیست‌ها اگر چه طی یک سال اخیر، به فراخور نیازهای‌شان و به‌ویژه پس از ارتکاب جنایات وحشیانه نظیر آنچه در بیمارستان‌های «المعمدانی» و «شفا» غزه رخ داد، به شگردهای عملیات روانی متوسل شده‌اند، اما اوج این «حربه» آنها طی دو هفته اخیر در قبال «سردار اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران بروز و ظهور پیدا کرد.
صهیونیست‌ها پس از آنکه ماشین جنگی‌شان در جنوب لبنان به گِل نشست و بر خلاف تصورات و توهمات‌شان، حزب‌الله به‌واسطه شهادت سیدحسن نصرالله و فرماندهان ارشدش، فرونپاشید و حتی سازمان رزم خود را تجدید کرد، برای فرار از شکست، به جنگ ادراکی و عملیات روانی متوسل شدند و در این میان از اختاپوس رسانه‌ای وابسته به خود استمداد طلبیدند و بر آن شدند تا برای تزلزل در روحیه رزمندگان محور مقاومت و مخدوش کردن انسجام جبهه ضدصهیونی، علیه سردار قاآنی، به‌صورت جعلی «خبرسازی» و «روایت‌پردازی» کنند. آنها در این فرآیند با به خط کردن رسانه‌های جیره‌خوار خود از «اینترنشنال» تا «رویترز»، شایعات مضحک و متناقضی را در مورد فرمانده نیروی قدس منتشر کردند؛ از شهادت سردار تا بازجویی از وی!!

۲۱۶ شایعه علیه سردار قاآنی فقط در ۱۰ روز
طبق تحلیل محتوای صورت‌گرفته، طی فقط ۱۰روز، بالغ بر ۲۱۶شایعه علیه سردار قاآنی فقط در رسانه‌های فارسی‌زبان صهیونی - لندنی منتشر شده است. «اینترنشنال» ۷۰خبر؛ «منوتو» ۱۶خبر؛ «صدای آمریکا» ۳۱خبر؛ «بی‌بی‌سی فارسی» ۱۰خبر؛ «رادیو فردا» ۹خبر؛ «دویچه‌وله» ۱۰خبر؛ «یورونیوز» ۶خبر؛ «ایندیپندنت فارسی» ۱۷خبر؛ «العربیه فارسی» ۲۳خبر؛ «شبکه کلمه» ۱۸خبر؛ «کیهان لندن» چهار خبر و «سیمای آزادی» دو خبر علیه سردار قاآنی طی ۱۰روز اخیر منتشر کردند.  رسانه ضدایرانی و صهیونیستی «اینترنشنال» که طی حدود یک سال و نیم اخیر کارفرمای خود را از «سعودی» به «موساد» تغییر داده است، در جنگ شایعه‌سازی و انتشار اکاذیب و جعلیات درمورد سردار قاآنی، گوی سبقت را از دیگر همقطاران خود ربود. رسانه ضدایرانی اینترنشنال با کارفرمایی موساد در راستای عملیات روانی رژیم صهیونیستی علیه جبهه مقاومت و پیشبرد پروژه مرعوب‌سازی، طی مدت اخیر، ده‌ها دروغ درمورد سردار قاآنی منتشر کرد. از شهادت سردار تا زخمی شدن وی و حتی شایعه مضحک بازداشت سردار به ظن جاسوسی برای اسرائیل! در این میان رسانه انگلیسی – صهیونیستی رویترز نیز به‌عنوان بازوی عملیات روانی صهیونیست‌ها فعال شد و مدام به تولید اخبار جعلی و دروغ درمورد وضعیت ایران و محور مقاومت به‌ویژه سردار قاآنی پرداخت.
 اینترنشنال که در صدر رسانه‌های دروغ‌پرداز علیه سردار قاآنی بود، درخصوص وضعیت فرمانده نیروی قدس ادعا کرد: اسرائیل روز جمعه ۱۳مهرماه حمله هوایی «هدفمندی» به جنوب بیروت انجام داد تا هاشم صفی‌الدین، جانشین احتمالی نصرالله را هدف قرار دهد. برخی رسانه‌ها از حضور اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس در این مکان خبر داده‌اند و نیویورک‌تایمز هم به نقل از منابعش نوشته که قاآنی هفته گذشته برای دیدار با مقام‌های حزب‌الله در لبنان بوده است. سپاه هنوز برای رفع ابهام درباره وضعیت او بیانیه‌ای نداده و عکس و ویدیوی تازه‌ای از او هم منتشر نشده است. این رسانه ضدانقلاب در ادامه ادعا کرد: «دو مقام ایرانی به رویترز گفتند که اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس، پس از کشته شدن حسن نصرالله به لبنان سفر کرد و از زمان حملات اخیر اسرائیل به جنوب بیروت خبری از او نیست. یک مقام گفت قاآنی هنگام حمله اسرائیل در جنوب بیروت حضور داشته اما در حال ملاقات با هاشم صفی‌الدین نبوده است.»
رسانه ضدایرانی و وابسته به موسادِ اینترنشنال از احتمال شهادت سردار قاآنی نیز خبر داد و اعلام کرد: «گمانه‌زنی‌ها از کشته شدن اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران به دست ارتش اسرائیل خبر می‌دهند. این در حالی است که رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران این موضوع را تکذیب می‌کنند.» اینترنشنال همچنین ادعا کرد: «اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال حاکی است با ادامه بی‌خبری از وضعیت اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس، خانواده او نیز درباره او ابراز بی‌اطلاعی کرده‌اند. یک منبع آگاه به ایران اینترنشنال گفت که اعضای خانواده این فرمانده سپاه پاسداران نیز از سرنوشت و وضعیت او بی‌خبر هستند.» این رسانه صهیونی اعلام کرد که حتی حزب‌الله لبنان نیز از سرنوشت فرمانده سپاه قدس خبر ندارد.  
برخی از رسانه‌های ضدانقلاب نیز با دستکاری اخبار قبلی، ادعایی مبنی بر گم شدن فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران مطرح کردند و در همین راستا، صدای آمریکا عنوان کرد: «دو مقام ارشد امنیتی جمهوری اسلامی ایران به رویترز گفتند از زمان حمله هفته گذشته اسرائیل به حومه بیروت، از اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، هیچ خبری نیست.» در ادامه این شایعه‌سازی‌ها دویچه‌وله به نقل از یک رسانه صهیونیستی نوشت: «کانال ۱۲اسرائیل روز شنبه ۱۴مهر (۵اکتبر) گزارش داد اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس احتمالا در حمله ارتش اسرائیل در بیروت زخمی شده است.»
اما در شرایطی که این رسانه‌های ضدایرانی و صهیونیستی درباره شهادت یا مجروحیت سردار قاآنی خبرسازی‌های جعلی منتشر می‌کردند به‌یکباره سعی کردند از فرصت استفاده کنند و اکاذیب دیگری را نیز با هدف تزلزل در روحیه رزمندگان محور مقاومت ترویج کنند؛ از همین رو دروغ مضحک بازجویی از سردار قاآنی را پیش کشیدند. اینترنشنال در این زمینه نوشت: اسکای‌نیوزعربی به نقل از منابع ایرانی گزارش داد که اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، به ظن هک شدن وسایل ارتباطی‌اش تحت بازجویی قرار گرفته است. براساس این گزارش، قاآنی در حین بازجویی دچار حمله قلبی شده و او را در جریان تحقیقات به بیمارستان منتقل کردند. منابع به اسکای‌نیوز عربی گفتند که رییس دفتر قاآنی مظنون به ارتباط با اسرائیل است!

شکست اطلاعاتی رژیم ترور
اما حضور سردار قاآنی در مراسم تشییع شهید نیلفروشان و انتشار تصاویر وی پس از غیبت رسانه‌ای هدفمند، مُهر تاییدی بر بی‌اعتباری رسانه‌های ضدایرانی و صهیونیستی و شکست اطلاعاتی رژیم ترور بود. بازوهای عملیات روانی صهیونیست‌ها از اینترنشنال تا رویترز، طی حدود دو هفته، ده‌ها دروغ در مورد فرمانده نیروی قدس سپاه منتشر کردند و قصد داشتند با این شایعه‌سازی‌ها، پیوند مستحکم میان مردم منطقه و محور مقاومت را مختل سازند، اما حضور رسانه‌ای و عمومی سردار قاآنی، همه رشته‌های آنان را پنبه کرد. 
یکی دیگر از اهداف صهیونیست‌ها برای تولید محتوای دروغ و جعلی درمورد سردار قاآنی، تضعیف چهره و وجاهت او و محور مقاومت در نزد افکار عمومی بود. درواقع صهیونیست‌ها پس از شکست‌های متوالی در صحنه میدان، به عملیات روانی و رسانه‌ای متوسل شدند و به سراغ یکی از فرماندهان میدانی رفتند تا با حربه‌های رسانه‌ای به تضعیف چهره و وجاهت اجتماعی او مبادرت ورزند. اما تیر صهیونیست‌ها و اختاپوس رسانه‌ای آنها این‌بار نیز به سنگ خورد و بازی روانی آنها با مقابله‌به‌مثل محور مقاومت مواجه شد و اصطلاحا تَکِ روانی و رسانه‌ای آنها با پاتکی حرفه‌ای و آچمزکننده مواجه شد؛ «سکوت تاکتیکی» و «غیبت هدفمند»، همان استراتژی مقابله‌ای در برابر عملیات روانی صهیونیست‌ها علیه سردار قاآنی بود؛ بازوهای عملیات روانی – رسانه‌ای رژیم صهیونیستی پس از دو هفته پمپاژ اخبار کذب علیه سردار، مترصد واکنش ایران و بروز نشانه‌های اختلال در سیستم عصبی امنیتی محور مقاومت بود؛ اما در واکنش به دروغ‌های سیستماتیک صهیونیست‌ها، تاکتیک صبر و سکوت و غیبت اتخاذ شد و به یکباره در شرایطی که اسرائیل در شوک عملیات «بنیامینا» و هدف گرفتن پادگان نیروهای ویژه گولانی در عمق اراضی اشغالی توسط حزب‌الله بود، سردار قاآنی در صحنه رسانه و در انظار عمومی ظاهر شد.

اینترنشنال؛ بلندگوی صهیونیست‌ها
اما عملیات روانی و جنگ ادراکی صهیونیست‌ها علیه محور مقاومت فقط به ماجرای اخیر در مورد سردار قاآنی منحصر نمی‌شود، بلکه طی یک سال اخیر، به موازات پیشروی ماشین کشتار و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و جنوب لبنان، ماشین «دروغ‌پراکنی»، «جنگ روانی» و «عادی‌سازی شر» آنها نیز روشن و پرشتاب است؛ در این میان باز هم شاهد خوش‌رقصی رسانه ضدایرانی و صهیونی «اینترنشنال» هستیم. 
طی بیش از یک‌سالی که از نسل‌کشی و حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به باریکه غزه می‌گذرد، تلویزیون فارسی اینترنشنال، به بلندگوی جنایات صهیونیست‌ها تبدیل شده است و همین امر سبب شده مردم این رسانه را «موساد اینترنشنال» بنامند. چندی پیش خبرنگار تلویزیون فارسی‌زبان موساد اینترنشنال در تازه‌ترین خوش‌رقصی‌اش برای رژیم جنایتکار صهیونیستی به پایگاه نیروی هوایی ارتش این رژیم رفت و به تطهیر چهره ارتش خونخوار صهیونیستی پرداخت. در مصاحبه‌ای که خبرنگار این تلویزیون با مسئول پایگاه مزبور صورت داد، این نظامی صهیونیست مدعی شد که ما غیرنظامیان و بی‌گناهان را هدف قرار نمی‌دهیم! این ادعا در حالی است که طی ۱۲ماه اخیر که از جنایات و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه می‌گذرد، هزاران زن و کودک فقط با حملات هوایی صهیونیست‌ها به خاک و خون کشیده شده‌اند. 
توجیه نسل‌کشی فلسطینیان توسط ماشین جنگ اسرائیل، یکی از مأموریت‌های ویژه اینترنشنال است؛ «منشه امیر» کارمند رسانه‌ای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی چندی پیش در مصاحبه با این شبکه در اظهاراتی تامل‌برانگیز، ضمن تقلیل آمار غیرنظامیان به شهادت رسیده در غزه گفت که «کشتن ۲۵هزار غیرنظامی توسط ارتش اسرائیل در غزه، نسل‌کشی محسوب نمی‌شود!» یا در مورد دیگری، «بن‌سبطی» از دیگر کارشناسان صهیونیستی شبکه اینترنشنال، در سخنانی عجیب گفت که غیرنظامیان کشته شده در غزه مستعد نظامی‌گری بودند. 
ماله‌کشی در راستای شکست‌های خفت‌بار صهیونیست‌ها در نبردهای نظامی نیز از دیگر کارویژه‌های اینترنشنال است؛ در اواخر تیرماه سال جاری، پس از آنکه مرکز تل‌آویو با پهپادهای یمنی به آتش کشیده شد، کارشناس اینترنشنال در قاب تلویزیون ظاهر شد و گفت که هیچ‌کدام از پهپادهای تهاجمی یمنی به اهداف موردنظر در تل‌آویو اصابت نکردند؛ چند دقیقه بعد، تلویزیون اینترنشنال با سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کرد و این سخنگو که ظاهرا در جریان ماله‌کشی کارشناس اینترنشنال نبود، از موفقیت‌آمیز بودن حمله پهپادی یمنی‌ها سخن گفت.
اما دلایل و نشانه‌های پیوند میان گردانندگان اینترنشنال و رژیم صهیونیستی و سرویس جاسوسی این رژیم یعنی موساد، فقط به موارد فوق‌الذکر و طرفداری همه‌جانبه تلویزیون اینترنشنال از جنایات و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه خلاصه نمی‌شود. در میانه‌های سال گذشته بود که بخش قابل‌توجهی از اعضا و امکانات تلویزیون اینترنشنال به فلسطین اشغالی منتقل شد تا وابستگی مستقیم این شبکه ضدایرانی به رژیم صهیونیستی، با قطعیت به اثبات رسد؛ البته تا پیش از آن نیز، نشانه‌های متعددی درخصوص این وابستگی وجود داشت که نشان می‌داد سرویس امنیتی اسرائیل کارفرمای جدید اینترنشنال است؛ اما با این انتقال و اظهارات رسمی کارکنان این شبکه فارسی‌زبان معاند، دیگر جایی برای انکار یا سانسور وابستگی اینترنشنال به رژیم صهیونیستی باقی نماند. محمد منظرپور، سردبیر سابق بی‌بی‌سی و اینترنشنال، در همین‌باره معتقد است: اینترنشنال کاربرد تسلیحاتیِ ضدامنیتی مانند نقش عاملیتی برای موساد و استخبارات سعودی پیدا کرده است. منظرپور پیش‌تر نیز گفت‌وگو با شهرام همایون، فعال رسانه‌ای ضدانقلاب به تغییر لایه مدیریتی اینترنشنال و کارفرمایی موساد اشاره کرده بود. در همین راستا، «باراک راوید»، خبرنگار صهیونیست وبگاه عبری «واللا» و وبگاه آمریکایی «آکسیوس» در توییتی، شبکه تلویزیونی اینترنشنال را ابزار دست موساد خواند و نوشت: «موساد به‌طور مرتب از رسانه اینترنشنال برای جنگ اطلاعاتی خود استفاده می‌کند.»