آگاه: «مردم فلسطین نباید بهخاطر کاری که آلمان با یهودیان کرد، مجازات شوند»؛ این بخشی از مصاحبه سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان با رسانه آلمانی اشپیگل است؛ این بخش نقطه اوج مصاحبه عراقچی با این رسانه آلمانی نیز محسوب میشود. درواقع وزیر امورخارجه کشورمان، بهدرستی رویکرد تهاجمی و طلبکارانه را در مواجهه با دستگاه تبلیغاتی رژیم آلمان برگزید؛ آلمانیها اعضای رسانه اشپیگل را به ایران فرستاده بودند تا کشورمان را بهواسطه مرگ یک تروریست نشاندار به نام «جمشید شارمهد» که تابعیت مضاعف آلمان را نیز داشت، بازخواست و استنطاق کنند؛ اما عراقچی، وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران بهدرستی جهت مصاحبه و مواجهه با دستگاه پروپاگاندای رژیم آلمان را عوض کرد و به ژرمنها یادآوری کرد که علاوهبر اینکه حامی تسلیحاتی رژیم صهیونیستی و شریک جنایات این رژیم متوحش در غزه و لبنان هستند، در ایجاد این رژیم منحوس نیز بهواسطه اتفاقات جنگ دوم جهانی، نقشآفرین بودهاند؛ بنابراین باید پاسخگوی افکار عمومی جهانیان باشند.
شراکت آلمان در قتل مردم غزه و لبنان
عراقچی در بخش دیگری از مصاحبه با اشپیگل گفت: دولت فعلی آلمان تمام استانداردهای حقوق بشر را زیر پا گذارده است. ارسال تسلیحات آلمان به رژیم صهیونیستی و شراکت در قتل مردم غزه و لبنان به کنار، شما در اینسو هم دارید از تروریستی که مسئول قتل ۱۴تن است حمایت میکنید. جمشید شارمهد سرکرده یک گروه تروریستی بود. این واقعیتی است که دوستان ما در آلمان نادیده میگیرند و علاقه ندارند به آن اشاره کنند. شارمهد به اعتراف خودش، مسئول انفجار یک مسجد در شیراز است که در آن ۱۴تن از جمله پنج زن و بچه کشته شدند و بیش از ۲۰۰تن نیز مجروح شدند.
وزیر امورخارجه کشومان یادآور شد: اعترافات شارمهد مربوط به قبل از دستگیری است، نه بعد از دستگیری. از زمانی که ایشان در آمریکا بود در مصاحبه با شبکههای تلویزیونی با افتخار از این عمل خود یاد میکند و میگوید ما با جمهوری اسلامی ایران وارد جنگ شدیم و آنها را میکشیم؛ بنابراین جرم شارمهد بهعنوان یک تروریست و قاتل ۱۴نفر کاملا روشن است. من علاقهمند هستم مقامات و جامعه آلمان این حقیقت را بپذیرند. اگر آنها فکر میکنند آقای شارمهد یک آلمانی است باید بپذیرند که او یک آلمانی تروریست است؛ البته از نظر ما، ایشان یک فرد ایرانی بود، چراکه ما تابعیت مضاعف را قبول نداریم. ایشان بهعنوان یک ایرانی دستگیر و به ایران منتقل شده و در یک محاکمه عادلانه براساس قوانین ایران به اعدام محکوم شده است.
عراقچی در ادامه مصاحبه خود با اشپیگل آلمان، به این نکته نیز اشاره کرد که موضوع اصلی این است که جمشید شارمهد، سرکرده یک گروه تروریستی بوده و به جنایات خود اعتراف کرده است. ما با مقامات آلمان در این خصوص در تماس هستیم، خانواده ایشان میتوانند درخواست انتقال جسد را بدهند. از نظر قوانین ایران، خانواده متوفی درمورد محل دفن تصمیم میگیرند. اگر خانواده ایشان رسما درخواست دهند جنازه برای دفن به هر جایی منتقل شود از نظر ما بلامانع است.
دروغی به نام شکنجه!
عراقچی همچنین در واکنش به ادعای شکنجه شدن شارمهد گفت: آنچه در زمان دستگیری رخ میدهد و ممکن است همراه با خشونت ازسوی پلیس باشد، اسمش شکنجه نیست. من صحنهای را در آلمان دیدم که پلیس آلمان به یک فرد که فقط روی ماشین پلیس خط انداخته بود، شلیک کرد و او را کشت. در زمان دستگیری ممکن است اتفاقی بیفتد ولی در طول بازداشت هیچ شکنجهای رخ نداده، جسد ایشان نیز در دسترس است و اگر خانواده ایشان مایل باشند، ما مشکلی نداریم که حتی کالبدشکافی صورت گیرد. اینکه ادعا شود ایشان در زندان شکنجه شده فقط یک ادعاست. کاظم دارابی ۱۵سال در زندانهای آلمان بود، در همان دو ماه اول دستگیری ۱۷کیلوگرم کاهش وزن داشت. من هم ادعا میکنم ایشان شکنجه شده، با ادعا که چیزی ثابت نمیشود.
اما «جمشید شارمهد» یک تروریست نشاندار بود که کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا و آلمان نسبتبه مرگ این تروریست در زندان، واکنش سخیفانه نشان دادند. وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که در اعتراض به مرگ جمشید شارمهد، زندانی ایرانی-آلمانی، سفیر خود در جمهوری اسلامی ایران را به برلین فراخوانده است. وزارت خارجه آلمان همچنین در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که در اعتراض به این موضوع، آلمان کاردار جمهوری اسلامی ایران در برلین را احضار کرد.
گذرنامه آلمانی مصونیت نمیآورد
جمشید شارمهد، شهروند ایرانی، آشکارا و بدون شرم سرکردگی حمله تروریستی به حسینیهای در شیراز را بر عهده داشت که منجر به کشته شدن ۱۴نفر از مردم بیگناه از جمله زنان و کودکان شد. همچنین بیش از ۲۰۰نفر در جریان این حمله مجروح شدند. در این رابطه شواهد کافی موجود است و در دسترس همگان برای بررسی قرار دارد. آلمانیها نیز باید بدانند که گذرنامه آلمانی برای هیچکس، چه رسد به یک جنایتکار تروریست، مصونیت نمیآورد.
اما واکنش مقامات آلمانی به مرگ جمشید شارمهد در حالی بود که وی به جنایات و اقدامات تروریستیاش اعتراف و اذعان داشت. جمشید شارمهد در هفتمین جلسه دادگاه خود، به صدور دستور برای انفجار دکل صداوسیمای استان فارس، اعلام براندازی علیه جمهوری اسلامی ایران و انفجار کفشداری حرم امام خمینی(ره) ازسوی گروهک تندر اعتراف کرد. وی همچنین در جلسه دادگاه اظهارات و مصاحبههایی را پذیرفت که در مورد مسائل مختلف تروریستی انجام داده بود. شارمهد در پاسخ به سوال قاضی دادگاه در رابطه با اینکه از شهادت کودکان و انفجار حسینیه شیراز چه لذتی بردی؟ پاسخ مشخصی نداد! وی علت انجام عملیات تروریستی در حسینیه شیراز را که به شهادت تعدادی از مردم و کودکان انجامید، تردد بسیجیان و سپاهیان در این مکان اعلام کرد. جمشید شارمهد همچنین به این موضوع اعتراف کرد که انفجار تروریستی رهپویان وصال شیراز، کفشداری حرم حضرت امامخمینی(ره)، انفجار سد سیوند، هتل جهان و ساخت و تهیه بمب برای انفجار در حوزه علمیه آیتالله العظمی گلپایگانی ازسوی وی طراحی و برنامهریزی شده است. وی اعتراف کرده بود که قصد عملیاتهای تروریستی دیگری نیز داشته که ناکام بوده است. انجام عملیات تروریستی در چهارشنبهسوری و انفجار در یکی از بانکها ازجمله اعمال تروریستی بوده که وی در آن ناکام بود. شارمهد به انفجار بمب صوتی ازسوی اعضای گروهک تروریستی تندر در شهرستان آبدانان، نیز اعتراف کرده و در این رابطه اظهار کرد: در فروردین سال۱۳۹۵ یک بمب صوتی در شهرستان آبدانان منفجر کردیم.
اما سینهچاکی آلمانیها برای یک تروریست نشاندار به نام جمشید شارمهد، موضوعی تعجببرانگیز نیست؛ چراکه دولت آلمان طی یک سال اخیر با حمایت مالی و تسلیحاتی از رژیم جنایتکار صهیونیستی نشان داده است که یک دولت تروریستپرور است و با کشتار و قتلعام انسانها، نهتنها مشکلی ندارد، بلکه قاتلها و نسلکشها را مورد بیشترین حمایتها
قرار میدهد. آمارهای تازه منتشرشده نشان میدهد که آلمان فقط در سهماه گذشته بیش از ۱۰۰میلیون دلار تجهیزات نظامی به اسرائیل صادر کرده است. دولت آلمان اعلام کرده است که علیرغم مخالفتهای گروههای حقوق بشر آلمانی، به صادرات سلاح به اسرائیل ادامه خواهد داد.