صبح روز گذشته، فرد مسلحی نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی‌شده، اقدام به ترور حجت‌الاسلام رازینی، رییس شعبه۳۹ و حجت‌الاسلام مقیسه، رییس شعبه۵۳ دیوان عالی کشور کرد. شهیدان رازینی و مقیسه، دو قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریسم بودند.

شهادت سهم قضات عدالت

آگاه: براساس تحقیقات اولیه، فرد مورداشاره نه پرونده‌ای در دیوان عالی کشور داشته و نه از مراجعان به شعب دیوان بوده است. بلافاصله پس از اقدام تروریستی صورت‌گرفته برای دستگیری فرد مسلح اقدام می‌شود که وی به‌سرعت اقدام به خودکشی می‌کند. طی یک سال اخیر، اقدامات گسترده‌ای از ناحیه قوه قضاییه درخصوص شناسایی، تعقیب، دستگیری و محاکمه عوامل و عناصر وابسته به رژیم منحوس صهیونیستی و اذناب آمریکا، جواسیس و گروهک‌های تروریستی صورت گرفته است.
اما روز گذشته در پی شهادت دو تن از قضات برجسته و انقلابی دستگاه قضا، حجج‌الاسلام رازینی و مقیسه، اطلاعات و اخبار جعلی و کذب در کانال‌ها و صفحات مجازی در حال انتشار بود که مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد همگی آنها فاقد سندیت و اعتبار هستند. در اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضاییه آمده بود گزارش و روایت اولیه‌ مرتبط با حادثه تروریستی روز شنبه که به شهادت دو قاضی عالی‌رتبه دستگاه قضایی انجامید، ازسوی مرکز رسانه قوه قضاییه منتشر شده است و مابقی اطلاعات و اخبار منتشره جعلی و عاری از صحت و اعتبار هستند.
همچنین روز گذشته، در برخی کانال‌های خبری، شایعه شد که حجت‌الاسلام حسینعلی نیری نیز در حمله تروریستی رخ‌داده در دیوان عالی زخمی شده است؛ این ادعا از اساس کذب بود و حجت‌الاسلام نیری اساسا در محل وقوع این حادثه تروریستی حضور نداشته است.
 همچنین در برخی کانال‌های خبری، شایعه شده بود که قاضی میری نیز در حمله تروریستی روز شنبه زخمی شده که این ادعا از اساس کذب بود و علاوه بر شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور، تنها محافظ شهید رازینی نیز مجروح شد. علاوه بر اینها، ادعای بازداشت چندتن از کارکنان کاخ دادگستری و دیوان عالی کشور به دستور دادستان پس از وقوع حادثه تروریستی روز شنبه تکذیب شد.

سوابق شهید رازینی
حجت‌الاسلام علی رازینی، متولد ۱۳۳۲ در شهر «رَزَن» در استان همدان است. رزن از دیرباز به داشتن مردمانی متدین، سختکوش و ولایی اشتهار داشته و بزرگمردانی، چون آیت‌الله آخوند ملاعلی همدانی و آیت‌الله شهید دکتر مفتح از این شهر بوده‌اند. 
حجت‌الاسلام رازینی متولد روستای شاهنجرین (چانگرین)، از شخصیت‌های مطرح و ممتاز دینی هستند که برخاسته از شهر رزن و پرورش‌یافته در مکتب خون قیام بوده‌اند. شهید رازینی دوران کودکی و نوجوانی‌اش را در دامان خانواده‌ای متدین، متشرع و عالم‌پرور سپری کرده است.این عالم ربانی چه در سال‌های مبارزه و خفقان قبل از انقلاب و چه در کوران انقلاب و ربع قرن گذشته یکی از نزدیک‌ترین و مورد وثوق‌ترین یاران حضرت امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب آیت‌الله العظمی خامنه‌ای بوده است و به لحاظ ویژگی‌های اخلاقی، تربیتی و مکتبی ازجمله معدود شخصیت‌هایی بود که در دشوارترین شرایط، خطیرترین مناصب و مسئولیت‌ها را پذیرفته و پیوسته با اتکال به خداوند و توکل و توسلی که زبانزد عام و خاص بوده است دشوارترین آزمون‌ها را با سربلندی و موفقیت کامل پشت سر نهاده است.
حجت‌الاسلام رازینی در زمان پیروزی انقلاب ۲۶سال داشت و بدون تردید در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی نقش بسزایی داشته و از نظر شجاعت، جسارت، بی‌باکی و شهامت به اعتراف دوست و دشمن ماندگارترین و روشن‌ترین فراز کارنامه انقلابی خود را در تاریخ معاصر ایران رقم زده است. یکی از مهم‌ترین مقاطع فعالیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی، دهه‌۶۰ بود؛ دوره‌ای که سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به اقدامات تروریستی، بمب‌گذاری و ترور مسئولان جمهوری اسلامی دست می‌زد. در آن سال‌ها، منافقین با هدایت مستقیم مسعود رجوی و همکاری با دشمنان خارجی، دست به جنایات گسترده‌ای زدند که ازجمله آنها می‌توان به ترور شخصیت‌هایی همچون شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید باهنر و ائمه جمعه کشور اشاره کرد.در همین راستا، دادگاه‌های انقلاب اسلامی نقش مهمی در رسیدگی به پرونده این گروهک تروریستی داشتند و حجت‌الاسلام والمسلمین علی رازینی ازجمله قضاتی بود که قاطعانه و براساس احکام اسلامی، منافقین و سایر جریان‌های معاند را محاکمه کرد. وی در دوران ریاست بر دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ، نیز با قاطعیت به جرایم عناصر نفوذی و خرابکاران رسیدگی کرده و مانع از نفوذ و فعالیت دوباره آنها شد.

ترور نافرجام حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی در سال ۱۳۷۷
حجت‌الاسلام رازینی، پیشتر نیز در دی سال ۱۳۷۷، مورد سوءقصد تروریست‌ها قرار گرفته بود. وی در آن هنگام رییس دادگستری تهران بود، شب ۱۸رمضان هنگام خروج از محل کارش با نصب بمب آهن‌ربایی به خودروی حامل وی ازسوی موتورسواران مورد سوءقصد قرار گرفت و مجروح شد.
در همان روز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی از حجت‌الاسلام والمسلمین علی رازینی، رییس کل دادگستری استان تهران در اثر ترور نافرجام دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در بیمارستانی در تهران بستری شده‌اند، عیادت کردند.

زندگی‌نامه حجت‌الاسلام محمد مقیسه
حجت‌الاسلام محمد مُقیسه در سال۱۳۳۵ در شهر سبزوار خراسان رضوی، به دنیا آمد. 
این روحانی و قاضی خدوم و خوش‌نام کشور با سابقه ۳۳سال خدمت در دادگاه انقلاب، یکی از قضات برجسته این دادگاه به شمار می‌رفت.
اتحادیه اروپا طی تصمیم مورخ ۲۳فروردین ۱۳۹۰ (۱۳آوریل ۲۰۱۱)، ۳۲مقام ایرانی ازجمله شهید مقیسه را در لیست تحریم‌های ضد ایرانی خود قرار داد. همچنین، در ۲۸آذر سال ۱۳۹۸ نیز وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا نام محمد مقیسه را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد و در ۲۹خرداد ۱۴۰۲، وزارت خارجه کانادا نیز نام محمد مقیسه را در فهرست تحریم‌های خود گنجاند. حجت‌الاسلام مقیسه، فعالیت خود را از سال۱۳۶۰ با نام مستعار ناصریان در دادسرای انقلاب اسلامی آغاز کرد. 
وی ابتدا دادیار شعبه بود و در سال۶۴ ناظر زندان قزل‌حصار شد. وی بعد از بسته شدن زندان قزل‌حصار، دادیار و ناظر زندان رجایی‌شهر (گوهردشت) شد. قاضی مقیسه ۳۳سال در دادگاه انقلاب حضور داشته و یکی از قضات باسابقه این دادگاه به حساب می‌آید. 
وی آبان۱۳۹۹ به دیوان‌عالی کشور منتقل شد. قاضی شهید محمد مقیسه سابقه حضور در مناطق عملیاتی طی جنگ تحمیلی ایران و عراق را نیز در کارنامه خود داشته است. 
حجت‌الاسلام مقیسه، در زمان شهادت و طی روزهای گذشته به ریاست شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور منصوب شده است. قاضی مقیسه پرونده‌های مهم زیادی را قضاوت کرده و احکام قضایی بسیاری از منافقین، داعشی‌ها و محارب‌ها را صادر کرده بود. پرونده سرکردگان فرقه بهایی و همچنین برخی اغتشاشگران سال۸۸ ازجمله پرونده‌هایی بود که قاضی مقیسه مسئول رسیدگی به آن بوده است.
 

پیام تسلیت رهبر انقلاب 
در پی شهادت دو قاضی برجسته دستگاه قضا
در پی  شهادت دو تن از  قضات  برجسته قوه قضاییه، رهبر انقلاب اسلامی پیامی صادر کردند.
متن پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت عالِم مجاهد جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار ایشان قاضی شجاع جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه رضوان‌الله‌علیهما را به بازماندگان مکرم ایشان تبریک و فقدان آنان را تسلیت عرض می‌کنم. شهید رازینی در گذشته نیز در معرض سوء قصد بدخواهان قرار گرفته و سال‌ها رنج جانبازی را تحمل کرده بودند. دو برادر گرامی ایشان قبلا به شهادت رسیده‌اند.
رحمت و رضوان خدا بر همه‌ آنان و بر خانواده‌های باگذشت و صبورشان باد.
سیدعلی خامنه‌ای

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.