اوضاع در غزه روزبه‌روز بحرانی‌تر می‌شود. رژیم صهیونیستی با جلوگیری از ورود دارو، مواد غذایی و سوخت به نوار غزه، در حال کشتار خاموش اهالی این باریکه است؛ این اقدام صهیونیست‌ها آشکارترین وجه از جنایت جنگی محسوب می‌شود.

نسل‌کشی خاموش در غزه

آگاه: همه جهانیان اذعان دارند که استفاده رژیم صهیونیستی از گرسنگی به‌عنوان ابزار جنگی، مصداق آشکار جنایت جنگی است و جلوگیری از ورود غذا و دارو توسط اسرائیل به غزه، یک مجازات جمعی غیرقانونی محسوب می‌شود. مجلس خون‌آشام رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرده که گرسنگی‌دادن تا سرحد مرگ کودکان غزه‌ای، امری مشروع و قابل‌قبول است. 
متاسفانه در سایه سکوت جهانیان، کشته‌شدن کودکان در غزه توسط صهیونیست‌ها به یک امر عادی تبدیل شده و این خطرناک‌ترین وجه عادی‌سازی یک پدیده است. روز گذشته رسانه‌ها روایتی دردناک از نسل‌کشی خاموش در غزه را منتشر کردند و اشک‌های تانیا حاج حسن، پزشک اطفال از فاجعه غزه را به نمایش کشیدند؛ این پزشک اطفال، در ویدیویی در حالی که به‌شدت می‌گریست، گفت: به خودم قول داده بودم که دوباره گریه نکنم، اما خیلی در این کار خوب نیستم. به بیمارانی که در غزه دیدم، قربانیان این جنایات و همدستی اروپا در آنها، چه بگویم؟ به آمنه، دختر ۵‌ساله‌ای که با سوختگی شدید در تخت بخش مراقبت‌های ویژه دراز کشیده بود، چه بگویم؟ او، مانند بسیاری از کودکانی که در غزه درمان کردیم، شاهد وحشتناک‌ترین جنایاتی بوده که به‌طور مداوم علیه آنها انجام شده و با مصونیت کامل. به همه کودکان غزه چه بگوییم که چرا اجازه دادیم این اتفاق بیفتد و برای برخی، چرا حتی آن را ممکن ساختند؟

نابینا شدن ۱۵۰۰ نفر در غزه 
وزارت بهداشت غزه نیز روز گذشته درخصوص بحران دارو در این باریکه و خسارات وارده جانی به اهالی غزه به سبب فقدان دارو و درمان اعلام کرد که حدود هزار و ۵۰۰ نفر از اهالی غزه، درنتیجه تجاوزات وحشیانه صهیونیست‌ها بینایی خود را ازدست‌داده‌اند و چهار هزار نفر دیگر نیز به‌دلیل کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در معرض خطر ازدست‌دادن بینایی خود هستند. وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد که مراکز بهداشتی و درمانی در غزه دیگر گازهای پزشکی، پارچه‌های جراحی، ملحفه و کفن ندارند و وضعیت نظام سلامت در غزه درنتیجه جنایات صهیونیست‌ها، فراتر از حد بحران است. وزارت بهداشت نوار غزه همچنین روز گذشته اعلام کرد که ۳۳ فلسطینی در حملات ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه شهید و دست‌کم ۹۴ نفر زخمی شدند.

۵۲ هزار و ۸۶۲ شهید
بر اساس بیانیه وزارت بهداشت نوار غزه و با احتساب این آمار جدید، شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفت اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۲ هزار و ۸۶۲ شهید و شمار مجروحان به ۱۱۹ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.
به گفته مقام‌های این وزارتخانه، هنوز پیکرهای شمار زیادی از شهدا زیر آوار قرار دارد یا در خیابان‌ها انباشته شده است و نیروهای مردمی و دفاع مدنی توان دسترسی به آنها را ندارند. صهیونیست‌ها علاوه بر کشتار هدفمند غیرنظامیان و کودکان غزه، کادر درمان را هم در این باریکه هدف جنایات مستقیم خود قرار می‌دهند. سازمان کمک‌های پزشکی برای فلسطینی‌ها MAP در گزارشی که در ۹ مه (۱۹ اردیبهشت) منتشر شد، اعلام کرد که در جریان جنگ ۱۹ ماهه رژیم صهیونیستی علیه غزه دست‌کم هزار و ۴۰۰ نفر از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در غزه قتل‌عام شدند. براساس این گزارش، حمله‌های نظام‌مند رژیم صهیونیستی به کارکنان مراقبت‌های بهداشت عمومی در غزه نشان می‌دهد که این رژیم جنگی را علیه مراقبت‌های بهداشتی در غزه انجام می‌دهد که باید متوقف شود.
کمیسیون تحقیق سازمان ملل نیز اعلام کرده که پزشکان، پرستاران، امدادگران و جراحان در بیمارستان‌های غزه بمباران شده‌اند، زیر آوار دفن شده‌اند یا عمدا در آمبولانس‌های با علامت مشخص هدف قرار گرفته‌اند؛ این حمله‌ها معادل جنایت‌های جنگی و جنایت علیه بشریت و نابودی است. مدیر حمایت و کارزارهای سازمان کمک‌های پزشکی برای فلسطینی‌ها، اعلام کرده که باوجوداینکه کارکنان مراقبت‌های بهداشتی غزه تحت حمایت قوانین بین‌المللی هستند، اما در مقابل چشمان جهان قتل‌عام می‌شوند؛ شواهد در این خصوص بسیار زیاد و الگوی آن غیرقابل‌انکار است. طبق اعلام مدیر سازمان MAP، سیستم بهداشتی غزه به‌طور نظام‌مند در حال ازبین‌رفتن است و این امر ادامه زندگی فلسطینی‌ها در غزه را غیرممکن کرده است. شبکه الجزیره روز دوشنبه از شهادت دست‌کم ۱۵ نفر در حمله رژیم صهیونیستی به طبقه دوم یک مدرسه در جبالیا در شمال نوار غزه خبر داد. این حمله ساعاتی پس از اعلام آمریکا مبنی بر تلاش‌ها برای دستیابی به یک توافق آتش‌بس موقت با حماس رخ داده است. براساس این گزارش، در میان کشته‌شدگان زنان و کودکان نیز دیده می‌شوند. همچنین روز گذشته نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود در نوار غزه اقدام به تخریب خانه‌های شهروندان فلسطینی در منطقه رفح واقع در نوار غزه کردند.
نتانیاهو: به کشتار در غزه ادامه می‌دهیم
دفتر بنیامین نتانیاهو نیز دیروز پس از بیانیه حماس مبنی بر آزادی «عیدان الکساندر»، زندانی آمریکایی- اسرائیلی در بند حماس، اعلام کرد که این رژیم به آتش‌بس یا آزادی زندانیان متعهد نخواهد بود، بلکه فقط به تامین گذرگاه امن برای آزادی عیدان الکساندر متعهد است. دفتر نتانیاهو از تشدید حملات در نوار غزه و محاصره کامل این باریکه دفاع کرد و در سخنانی ضدونقیض گفت: در حالی که مقدمات تشدید نبرد در غزه فراهم می‌شود، مذاکرات نیز برای آزادی سایر اسرای اسرائیلی ادامه خواهدداشت. دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: روزهای سرنوشت‌سازی را پشت سر می‌گذاریم. خبرگزاری رویترز نیز به نقل از بنیامین نتانیاهو گزارش داد: اسرائیل هیچ تعهدی به آتش‌بس یا آزادی اسرا ندارد و تنها به ایجاد یک مسیر امن برای آزادی عیدان الکساندر متعهد شده است. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که آزادی مورد انتظار عیدان الکساندر با فشار نظامی بر حماس امکان‌پذیر شد. اظهارات نتانیاهو و دفتر او در حالی مطرح می‌شود که این نظامی آمریکایی- اسرائیلی درنتیجه مذاکرات مستقیم جنبش حماس و آمریکا آزاد می‌شود. مذاکرات مستقیم جنبش حماس با آمریکا مقامات رژیم صهیونیستی را به خشم آورد و تحلیلگران صهیونیست این مذاکرات را شکستی بزرگ برای رژیم صهیونیستی به‌ویژه شخص نتانیاهو عنوان کردند. روزنامه یدیعوت آحارونوت در واکنش به توافق آزادی اسیر صهیونیست با تابعیت آمریکایی، به کنایه اعلام کرد که اگر اسرا فقط تابعیت صهیونیستی دارند، برای آزادی خود از این رژیم توقعی نداشته باشند! این کنایه خطاب به «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه افراطی او بود که در پی اعلام خبر توافق حماس و واشنگتن بر سر آزادی اسیر صهیونیستی با تابعیت آمریکایی عنوان شد؛ مسئله‌ای که حاکی از ناتوانی نتانیاهو در آزادی اسرای صهیونیست و عدم توجه به جان آنهاست.

جلادان جدید در راه غزه
ارتش رژیم صهیونیستی در چارچوب گسترش دامنه جنگ زمینی در نوار غزه، فراخوان اعزام دو تیپ اضافی از نیروهای ذخیره را آغاز کرده است؛ یکی پیاده‌نظام و دیگری زرهی. به اعلام رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، این اقدام در راستای تدارک و اجرای عملیاتی با نام «ارابه‌های جدعون» صورت می‌گیرد که به این دو تیپ اجازه می‌دهد به سه تیپ ذخیره‌ای بپیوندند که هفته پیش به مناطق عملیاتی اعزام شده بودند. به‌این‌ترتیب، تعداد تیپ‌های ذخیره‌ای که اخیرا فراخوانده شده‌اند به پنج واحد افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده ورود ارتش به مرحله تشدید جنگ است. کابینه امنیتی اسرائیل با حمایت وزرای افراطی، بامداد دوشنبه پنج می، طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن اگر حماس و اسرائیل تا ۱۵ ماه می بر سر آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای اسرائیلی به توافقی دست نیابند، ارتش اسرائیل عملیات خود برای اشغال کامل نوار غزه را آغاز می‌کند و این منطقه را تا زمان نامحدود تحت تسلط خود نگه می‌دارد. این طرح با هدف ادعایی «شکست کامل حماس» طراحی شده و ارتش اسرائیل با چهار یا پنج لشکر زرهی و پیاده ضمن حمله به غزه رفته‌رفته مناطق مختلف این باریکه را اشغال خواهد کرد.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.