۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
کد خبر: ۱۷٬۶۴۴
برداشت چای ترش‌

آگاه: برداشت چای ترش در مزارع خوزستان از اوایل آبان آغاز شده و تا پایان آذر ادامه دارد. امسال شرایط مزارع چای ترش در خوزستان در مقایسه با سال گذشته وضعیت مناسبی نداشته است. آفتی مانند شپشک آردی گیاه یا شپشک سفید این مزارع را مورد حمله قرار داده و نیازمند توجه ویژه جهاد کشاوری استان به این موضوع است. با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه می‌شود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است. چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد می‌کند و می‌تواند به تولید برسد.
عکس: علی معرف / ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.