عملیات وعده صادق۳ قطعی است و مجازات رژیم جنایتکار صهیونیستی وعده‌ای تخلف‌ناپذیر است. این گزاره‌ای است که کمترین تردیدی در قبال آن وجود ندارد؛ البته کم و کیف و زمان عملیات مزبور، موضوعی است که در ید اختیار مقامات کشورمان است.

وعده صادق ۳ و  آسیب‌پذیری ۱۳ نقطه استراتژیک در اراضی اشغالی

آگاه: برخی جاهلان پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا چنین مطرح کردند که ایران به‌واسطه روی‌کارآمدن ترامپ در آمریکا و هارتر شدن نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، از اجرایی‌سازی عملیات وعده صادق۳ منصرف شده است! این تحلیلی غرض‌ورزانه است و اندک قرابتی با حقیقت ندارد؛ مقامات کشورمان با حمایت آحاد مردم، مصمم به مجازات صهیونیست‌ها به‌واسطه تجاوز آنها به حریم امن ایران اسلامی در پنجم آبان هستند. 
سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته، در همایش سراسری معاونان روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدیران رسانه‌ها طی سخنانی با بیان اینکه اسرائیل، ایالت جدید آمریکا با هویتی کاملا آمریکایی است که منافع حیاتی او را در منطقه تامین می‌کند، تاکید کرد: ۹۸درصد اقتصاد اسرائیل بر دریا متکی است. حالا شما فکر کنید اگر بنادر این رژیم ویران و دریای مدیترانه ناامن شود، فقط همین یک مورد برای براندازی اسرائیل کافی است. بدانید کارنامه آمریکا هم در جریان دفاع از بقای رژیم‌های وابسته همیشه با تاخیر و ناکافی بوده و تاریخ این موضوع را گواهی می‌دهد. حقیقت اسرائیل امروز، یک ارتش خسته با مقامات افسرده و اقتصادی فروپاشیده است که آمریکا مدیریت همه‌چیز آن را برعهده دارد. در مقابل، اما ایران اسلامی، بزرگ شکست‌ناپذیر است و هیچ‌کس نمی‌تواند ایران را شکست دهد حتی اگر همه دنیا باشد. اما در ادامه به معرفی ۱۳نقطه استراتژیک در اراضی اشغالی می‌پردازیم که می‌توانند در بانک اهداف ایران در جریان عملیات وعده صادق۳ قرار گیرند.
اراضی اشغالی، مساحتی به‌اندازه یک‌پنجم اصفهان!
در ابتدا باید توجه داشت که کل مساحت اراضی اشغالی، ۲۲هزار و ۱۴کیلومترمربع است؛ به‌عبارت‌دیگر، کل مساحت تحت‌اشغال ازسوی رژیم اسرائیل کوچک‌تر از یک‌چهارم استان سمنان و یک‌پنجم استان اصفهان است. ۳۵نقطه استراتژیک در این مساحت کوچک دقیقا در تیررس موشک‌های ایرانی قرار دارند.
نیروگاه سیکل ترکیبی «هاگیت» در شمال اراضی اشغالی که از سال۲۰۰۲ فعال است و ۱۳۷۱مگاوات ظرفیت تولیدی دارد. پالایشگاه نفت «بازان» در حیفا در شمال‌غرب اراضی اشغالی که ظرفیت تولید حدود ۱۰میلیون تن نفت خام را دارد و بزرگ‌ترین پالایشگاه نفت اسرائیل و تامین‌کننده اصلی سوخت گاز نیروگاه‌های غربی رژیم اشغالگر است. همچنین میدان گازی «تامار» که از بزرگ‌ترین میادین صادرکننده گاز از اسرائیل با هشت چاه تولید گاز و ۱۵۰کیلومتر خط انتقال است و نیروگاه برق «اوورت رابین» که بزرگ‌ترین نیروگاه صهیونیست‌هاست نیز در شمال اراضی اشغالی هستند و همگی در تیررس موشک‌های ایرانی هستند. 
میدان نفتی «مِگد» با ۲۲۰کیلومتر مربع وسعت که ۱۲۲۵میلیون بشکه ذخایر نفت اثبات‌شده دارد هم در تیررس موشک‌های ایران در جریان عملیات وعده صادق۳ خواهد بود. همچنین نیروگاه برق «گازر» با ۷۴۴ مگاوات تولید برق نیز به‌راحتی در دسترس موشک‌های ایرانی است. پایانه و انبار نفت «اشکلون» بخش عمده‌ای از صادرات نفت اسرائیل را برعهده دارد؛ نفت وارداتی به اسرائیل، از بندر «ایلات» در جنوب به پایانه «اشکلون» وارد می‌شود تا از آنجا صادر شود. این پایانه نفتی استراتژیک نیز گزینه مناسبی برای شخم زده شدن ازسوی موشک‌های ایرانی است. 
نیروگاه برق «راموت هوآف» با ظرفیت تولیدی ۱۱۵۷مگاوات در مرکز اراضی اشغالی نیز می‌تواند به‌راحتی با موشک‌های ایرانی نوازش شود. پایانه و انبار نفت «ایلات»، بزرگ‌ترین واردکننده نفت اسرائیل و از مهم‌ترین نقاط استراتژیک این رژیم نامشروع است. بندر ایلات دروازه جنوبی رژیم صهیونیستی و ورودی دریایی آن به خاوردور و استرالیاست و با خاک یکسان شدن آن به‌وسیله موشک‌های ایرانی، راحت‌تر از آب خوردن خواهد بود.
اهداف دریایی و تاسیسات اقتصادی حیاتی
به‌طورکلی، تولید گاز در اسرائیل وابسته به سه میدان «کاریش»، «تامار» و «لویوتان» است و این سه میدان، بیش از ۷۰درصد از نیازهای داخلی و صادراتی انرژی رژیم صهیونیستی را تامین می‌کنند؛ هدف قراردادن این سه میدان گازی اسرائیلی برای موشک‌های ایرانی بسیار سهل و راحت است؛ چراکه موشک‌های ایرانی در دو عملیات پیشین وعده صادق، پایگاه‌های نظامی اسرائیلی را که تحت حفاظت لایه‌های زیاد پدافندی هستند، منهدم کرده‌اند؛ بنابراین منهدم‌کردن میادین گازی اسرائیلی که نهایتا با یک لایه پدافندی حفاظت می‌شوند، برای موشک‌های ایرانی بسیار آسان خواهد بود.
به‌طورکلی، اهداف دریایی و تاسیسات اقتصادی حیاتی در شرق مدیترانه از جمله مخازن و میادین گازی که به‌وسیله رژیم صهیونیستی اشغال شده‌اند، می‌توانند از اهداف مهم ایران در عملیات وعده صادق۳ باشند؛ تاسیساتی که با انهدام آنها، رژیم صهیونیستی ازلحاظ زیرساخت‌های انرژی فلج می‌شود. صهیونیست‌ها طی سال‌های اخیر با افزودن بر حجم تجاوزات و توسعه‌طلبی‌های خود، میادین و مخازن گازی مدیترانه در مرز با لبنان را اشغال کرده و سرمایه‌گذاری‌های وسیعی در این میادین انجام دادند.
فرودگاه بن‌گوریون، نبض ترانزیت هوایی اسرائیل است؛ این فرودگاه در حومه تل‌آویو واقع شده است؛ این فرودگاه، خانه اصلی هواپیمایی ال‌عال است و پایگاه اسکادران۲۷ نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این فرودگاه مستقر است. انهدام و شخم زدن فرودگاه بن‌گوریون نیز به‌واسطه گستره و مساحت قابل‌توجه آن برای موشک‌های ایرانی بسیار آسان است؛ موشک‌هایی که در عملیات وعده صادق۲، به‌صورت نقطه‌زن، ساختمان موساد را در تل‌آویو هدف قرار دادند، یک فرودگاه عریض و طویل را همچون آب خوردن شخم خواهند زد و ترانزیت هوایی اسرائیل را برای مدت‌ها زمین‌گیر می‌کنند.
تاسیسات آب‌شیرین‌کن اسرائیل ازجمله کارخانه نمک‌زدایی سورک واقع در جنوب تل‌آویو نیز یک هدف بسیار راحت برای موشک‌های ایرانی است؛ در کسری از ثانیه این تاسیسات چندین میلیون دلاری که اسرائیلی‌ها بسیار به آن می‌نازند و معتقدند به‌واسطه آنها بحران آب در اراضی اشغالی را در منطقه کم‌آب غرب آسیا برای همیشه برطرف کرده‌اند، دود خواهند شد و این مسئولیت را موشک‌های ایرانی در وعده صادق۳ به‌راحتی انجام خواهند داد.
جغرافیای کوچک با بانک اهداف بزرگ 
عملیات وعده صادق۳ به‌طور قطع با قوت و قدرت بیشتری انجام خواهد گرفت و این موضوعی است که به‌کرات در سخنان مقامات سیاسی و نظامی کشورمان متبلور بوده است؛ اماکن استراتژیک فوق‌الذکر نیز که هر کدام رگ‌های حیاتی موجودیت نامشروع صهیونیست‌هاست می‌توانند در زمره بانک اهداف موشک‌های ایرانی در جریان عملیات وعده صادق۳ باشند.
در همین راستا، سردار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه، روز پنجشنبه طی سخنانی در یادواره ۸۷شهید جامعه اطلاعاتی خراسان جنوبی اظهار کرد: در وعده صادق یک و دو اراده نظام اسلامی بر دشمن تحمیل شد و به امید خدا در وعده صادق بعدی پاسخ دندان‌شکن‌تری به دشمن خواهیم داد.
سردار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران نیز در گفت‌وگو با شبکه «المسیره» یمن اظهار کرد: ما احتمال حمله پیشدستانه آمریکایی و صهیونیستی برای بازدارندگی ایران از اجرای عملیات «وعده صادق۳» را بعید نمی‌دانیم. ایران و جبهه مقاومت آماده است و صهیونیست‌ها توان مقابله با ما را ندارند و باید منتظر پاسخ ما باشند. انبارهای تسلیحاتی ما دارای سلاح و قدرت کافی برای ضربه زدن به صهیونیست‌هاست. جغرافیای رژیم صهیونیستی، کوچک است و ما بانکی از اهداف بزرگ و تاثیرگذار در درون این رژیم داریم.
حجت‌الاسلام حسین طائب، مشاور عالی فرماندهی سپاه پاسداران و رییس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران نیز طی سخنانی در مراسم بزرگداشت سالروز تسخیر لانه جاسوسی(۱۳آبان) گفت: در وعده صادق۳ مصداق آیه «مِن حَیثُ لا یَحتَسِبُ» را خواهید دید و از آنجایی که فکر نمی‌کنید تصویر آمریکا و اسرائیل عوض خواهد شد.

تاد آمریکایی هم حریف موشک‌های مقاومت نشد
سـوراخ تاد!

در اواخر مهرماه در ادامه حمایت‌های بی‌دریغ رژیم آمریکا از صهیونیست‌ها، سامانه پدافندی تاد در ارضی اشغالی مستقر شدند. سردمداران رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از استقرار تادها چنین تبلیغ کردند که در برابر موشک‌های ایرانی مصونیت یافته‌اند اما این ادعا با وقایع روزهای اخیر، خیلی زود رنگ باخت و مشخص شد سامانه پدافندی تاد، نه‌تنها در برابر موشک‌های ایرانی ناتوان است بلکه طاقت تحمل موشک‌های حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن را هم ندارد. روز گذشته (جمعه ۱۸آبان) در پی موشکباران اراضی اشغالی، چندین انفجار مهیب در تل‌آویو رخ داد و فرودگاه بن‌گوریون هم در پی شلیک موشک‌های حزب‌الله بسته شد. رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز از انفجارهای بسیار شدید در مناطق کریات شمونه، شارون و گوش‌دان در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. ارتش رژیم صهیونیستی هم از به صدا درآمدن آژیر هشدار در مناطق مختلف شمال و مرکز فلسطین اشغالی خبر داد. رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین از وقوع سه انفجار در منطقه هشارون و نیز وحشت از نفوذ پهپادهای مقاومت به شهر اشغالی نهاریا خبر دادند. آژیرهای هشدار همچنین در مناطق دیگری از اراضی اشغالی از جمله لیمان، ساحل‌بصه و منطقه صنعتی ملیئوت در الجلیل‌غربی واقع در شمال فلسطین اشغالی به سبب نفوذ پهپادهای مقاومت به صدا درآمد.
همچنین روز گذشته نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که یک عملیات نظامی ویژه با هدف قرار دادن پایگاه هوایی نواتیم در منطقه نقب واقع در جنوب سرزمین‌های اشغالی انجام داده‌اند. براساس این بیانیه، عملیات مذکور با موشک بالستیک هایپرسونیک فلسطین۲ انجام شده و به هدف اصابت کرده است؛ امری که نشان می‌دهد سامانه آمریکایی تاد، مستقر در پایگاه استراتژیک نواتیم، نتوانسته موشک هایپرسونیک یمنی را رهگیری کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.