۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

منیزیم یک ماده معدنی مهم است که بر عملکرد عضلانی و عصبی بدن و همچنین چندین عملکرد دیگر بدن تاثیر می‌گذارد.

آگاه: بررسی اخیر نشان می‌دهد که سطوح پایین منیزیم ممکن است بر خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی عروقی تاثیر بگذارد و بسیاری از افراد مقادیر کافی منیزیم را مصرف نمی‌کنند.
این بررسی همچنین مکانیسم‌هایی را که ممکن است درگیر باشد موردبحث قرار می‌دهد و اشاره می‌کند که بسیاری از افراد منیزیم کافی را در رژیم غذایی خود مصرف نمی‌کنند. این بررسی به چندین نکته کلیدی در تاریخچه تحقیقات در مورد منیزیم اشاره می‌کند. برای مدتی، درک این بود که کمبود منیزیم یک مسئله مهم نیست و اگر چنین بود، عمدتا برای افرادی است که شرایطی دارند که بر توانایی بدن آنها برای جذب یا دفع منیزیم تاثیر می‌گذارد.
تحقیقات در اواخر دهه۱۹۹۰ و اوایل دهه۲۰۰۰ شروع به حمایت از این ایده کرد که منیزیم ناکافی رژیم غذایی منجر به کمبود منیزیم در بدن می‌شود. نتایج همچنین نشان داد که این کمبود ممکن است بر عملکرد قلبی-عروقی تاثیر بگذارد. بسیاری از مطالعات از سال۲۰۱۸ به بعد نشان داده‌اند که وضعیت منیزیم با فشارخون بالا، سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و ایسکمیک قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی و عوارض قلبی و مرگ‌ومیر رابطه معکوس دارد.
محققان تاکید می‌کنند که برای سلامت کلی مهم است که منیزیم کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد. بدن از این ماده معدنی برای بسیاری از عملکردهای مختلف ازجمله کنترل فشارخون و همچنین انقباضات عضلانی استفاده می‌کند. بهترین منابع منیزیم سبزیجات با برگ‌های تیره مانند اسفناج یا چغندر و همچنین آجیل و دانه‌ها هستند. بادام، بادام هندی، تخم کدو تنبل یا دانه چیا همگی گزینه‌های عالی هستند. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از این ماده معدنی هستند.