آگاه: معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه مصرف نمک و شکر در ایران چهار برابر استاندارد جهانی است؛ بر ضرورت کاهش مصرف آنها تاکید کرد.
حسین فرشیدی در آیین آغازبهکار طرح سلامت شهر در بوستان لاله تهران، گفت: مصرف شکر در ایران سهونیم برابر نرخ جهانی و مصرف نمک ما چهار برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود. وی گفت: ما در حوزه بهداشت به دنبال این هستیم که افراد سالم بیمار نشوند؛ البته برنامههایی که میتواند ما را سالم نگه دارند اجرای آنها سخت است. معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در یک دهه گذشته و بهخصوص در دو سال اخیر اقداماتی برای اصلاح مصرف قند و نمک با برنامههای فرهنگی انجام شده است، گفت: ترویج استفاده از نان کامل یعنی نان سبوسدار در دستورکار قرار دارد. این نان دیابت، سرطان و فشارخون را کاهش میدهد. اکنون هزار و ۸۰۰نانوایی در کشور نان کامل طبخ میکنند و امیدواریم استفاده از این نان ترویج بیشتری پیدا کند. وی افزود: در سال جاری برای همه اقشار مختلف جامعه ازسوی شهرداری برنامه خاص تدارک دیده شده است و هیچ گروه و قشر جمعیتی نیستند که از برنامههای تدارک دیده شده بینصیب بمانند. گفتنی است نمایشگاه هفته سلامت با شعار حال خوب ساختنی است در فضایی به وسعت پنجهزار متر مربع و ۸۰غرفه از ساعت۱۷ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان است.