۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳

یکی از جذابیت‌ها و زنگ تفریح‌های فرح‌بخش این روزهای کاربران مجازی و کنشگران سیاسی و رسانه‌ای ایران، مرور اهدافی در اراضی اشغالی است که احتمالا در وعده صادق۳ با خاک یکسان خواهند شد؛ از میدان گازی کاریش تا فرودگاه بن‌گوریون.

آگاه: صهیونیست‌ها مدام درحال تهدید ایران اسلامی هستند و مدام دندان نشان می‌دهند که می‌خواهیم به ایران حمله کنیم؛ آنها یک روز از احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای ما می‌گویند و روز دیگر اعلام می‌دارند که میادین نفتی ایران را می‌زنیم! این اخبار ضدونقیض که با هدف اخلال در دستگاه محاسبه عقلانی ایران اسلامی منتشر می‌شود، چیزی جز لاف و گزاف نیست و صهیونیست‌ها می‌دانند که هر حمله‌ای کنند، پاسخی سخت‌تر از دو وعده صادق قبلی دریافت می‌کنند.
در همین راستا، یک منبع نظامی کشورمان اعلام کرد درصورتی‌که اقدام احتمالی صهیونیست‌ها علیه ایران مواضع نظامی را هدف بگیرد، پاسخ ایران هم «قطعی» و «بالاتر از تخمین صهیونیست‌ها» خواهد بود. درصورتی‌که اقدام احتمالی صهیونیست‌ها، مواضع هسته‌ای را هدف بگیرد، ایران ضمن پاسخ، سیاست‌های هسته‌ای را هم مدنظر قرار خواهد داد و درصورتی‌که اقدام احتمالی صهیونیست‌ها، تاسیسات و زیرساخت‌ها را به انحای مختلف تحت‌تاثیر قرار دهد، قطعا ایران هیچ تعهدی نداده است که گستره و نوع و شدت اقدامات خود را در وضعیت پیشین حفظ کند.
این منابع نظامی تصریح کرد: این نکته روشنی به صهیونیست‌هاست و آنها حتما معنای آن را خواهند فهمید! ایران نه تعلل می‌کند و نه شتابزده می‌شود؛ ولی «تنبیه» دیوانه‌ها را به نحوی که هر بار غافلگیری بیشتری به سراغشان بیاید، بایگانی نمی‌کند.
همچنین عباس عراقچی، وزیر امورخارجه کشورمان روز گذشته در جریان سفر به کویت در یک نشست خبری اظهار کرد که جمهوری اسلامی ایران خواهان جنگ در منطقه نیست، اگرچه برای جنگ آمادگی دارد. ما تمام تلاش خود برای کاهش تنش را به کار گرفته‌ایم ولی برای هر سناریویی هم آمادگی و هم قدرت مقابله داریم. حمله موشکی ایران به تاسیسات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی فقط یک حرکت دفاعی در پاسخ به حملات این رژیم علیه ایران بود.
عراقچی بیان کرد: حمله به تاسیسات هسته‌ای یک جرم بزرگ بین‌المللی است، حتی تهدیدکردن تاسیسات هسته‌ای هم جرم است و خلاف حقوق بین‌الملل. البته ما می‌دانیم که اسرائیل به هیچ قاعده بین‌المللی پایبند نیست، لذا ما دلخوش به قوانین بین‌المللی نیستیم، ما این قوانین را رعایت می‌کنیم اما دلخوش نیستیم که این قوانین بتواند جلوی اسرائیل را بگیرد. ما برای دفاع از خود و تاسیسات هسته‌ای خود، ابزارها و شیوه‌های خود را داریم و به آنها اتکا می‌کنیم. اگر به تاسیسات زیربنایی ما حمله شود، خود دشمن صهیونیستی می‌داند ما چه اقداماتی را در مقابل می‌توانیم انجام دهیم.

بانک اهداف در وعده صادق۳
همانطور که در بیان مسئولان کشورمان مشخص است، سناریوهای مختلف برای نقره‌داغ کردن صهیونیست‌ها در وعده صادق۳، طراحی شده است و بانک اهداف در اراضی اشغالی پیش چشم ایران اسلامی است. اگرچه امکان حماقت صهیونیست‌ها در حمله به تاسیسات اتمی ایران تقریبا محال است، اما اگر چنین خبطی از سوی این سگ هار صورت گرفت، بدون‌تردید، تاسیسات اتمی دیمونا، که بزرگ‌ترین دارایی ژئواستراتژیک رژیم صهیونیستی است، با موشک‌های ایرانی با خاک یکسان خواهد شد و در اثر رخ دادن این مهم، موجودیت نامشروع و نحس صهیونیست‌ها نیز به زباله‌دان تاریخ خواهد پیوست.
اما درصورت حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های نظامی ایران، بدون‌تردید در وعده صادق۳، علاوه‌بر پایگاه‌های نظامی -  هوایی - جاسوسی استراتژیک اسرائیل همچون «نواتیم»، «هاتزریم» و «تل‌نوف» و همچنین مقرهای موساد ازجمله مقر «گلیلوت» و «شِلاخیم» که در دو عملیات وعده صادق پیشین، مورد حمله قرار گرفتند، سایر مواضع نظامی -  هوایی - جاسوسی استراتژیک اسرائیل نیز شخم زده خواهند شد؛ ازجمله پایگاه‌های «پالماخیم»، «رامون»، «رمات دیوید» و «هاتزر».

فلج کردن اقتصادی اسرائیل؛ راحت‌تر از آب خوردن
همچنین در صورت حمله رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های نفتی و اقتصادی ایران، فلج کردن اقتصادی و از جریان انداختن گردش انرژی در اراضی اشغالی به یکی از اهداف اصلی ایران در وعده صادق۳ تبدیل خواهد شد. تولید گاز در اسرائیل وابسته به سه میدان «کاریش»، «تامار» و «لویوتان» است و این سه میدان، بیش از ۷۰درصد از نیازهای داخلی و صادراتی انرژی اسرائیل را تامین می‌کنند؛ هدف قراردادن این سه میدان گازی اسرائیلی برای موشک‌های ایرانی بسیار سهل و راحت است؛ چراکه موشک‌های ایرانی در دو عملیات پیشین، پایگاه‌های نظامی اسرائیلی را که تحت حفاظت لایه‌های زیاد پدافندی هستند، منهدم کرده‌اند؛ بنابراین منهدم کردن میادین گازی اسرائیلی که نهایتا با یک لایه پدافندی حفاظت می‌شوند، برای موشک‌های ایرانی بسیار آسان خواهد بود.
به‌طورکلی، اهداف دریایی و تاسیسات اقتصادی حیاتی در شرق مدیترانه از جمله مخازن و میادین گازی که توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده‌اند، از اهداف مهم ایران در نبرد احتمالی پیش‌رو هستند؛ تاسیساتی که با انهدام آنها، رژیم صهیونیستی ازلحاظ زیرساخت‌های انرژی فلج می‌شود. 
صهیونیست‌ها طی سال‌های اخیر با افزودن بر حجم تجاوزات و توسعه‌طلبی‌های خود، میادین و مخازن گازی مدیترانه در مرز با لبنان را اشغال کرده و سرمایه‌گذاری‌های وسیعی در این میادین انجام دادند.
فرودگاه بن‌گوریون، نبض ترانزیت هوایی اسرائیل است؛ این فرودگاه در حومه تل‌آویو واقع شده است؛ این فرودگاه، خانه اصلی هواپیمایی ال‌عال است و پایگاه اسکادران۲۷ نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این فرودگاه مستقر است. انهدام و شخم زدن فرودگاه بن‌گوریون نیز به‌واسطه گستره و مساحت قابل‌توجه آن برای موشک‌های ایرانی بسیار آسان است؛ موشک‌هایی که در عملیات وعده صادق۲، به‌صورت نقطه‌زن، ساختمان موساد را در تل‌آویو هدف قرار دادند، یک فرودگاه عریض و طویل را همچون آب خوردن شخم خواهند زد و ترانزیت هوایی اسرائیل را برای مدت‌ها زمین‌گیر می‌کنند.
تاسیسات آب شیرین کن اسرائیل از جمله کارخانه نمک‌زدایی سورک واقع در جنوب تل‌آویو نیز یک هدف بسیار راحت برای موشک‌های ایرانی است؛ در کسری از ثانیه این تاسیسات چندین میلیون دلاری که اسرائیلی‌ها بسیار به آن می‌نازند و معتقدند به‌واسطه آنها بحران آب در اراضی اشغالی را در منطقه کم‌آب غرب آسیا برای همیشه برطرف کرده‌اند، دود خواهند شد و این مسئولیت را موشک‌های ایرانی در وعده صادق۳ به‌راحتی انجام خواهند داد.