آگاه: البته هنوز مسئولانامر، خبری مبنی بر ارتباط سازمانی ضارب با گروهک منافقین اعلام نکردهاند؛ بنابراین نمیتوان با یقین و سند، حکم داد که ضارب ازسوی گروهک منافقین اجیر شده بود یا حتی با آنها ارتباط تشکیلاتی داشت؛ اما آنچه مسلم است آن است که انگیزه ضارب از اقدام تروریستیاش در دیوان عالی، هواداری از گروهک منافقین بوده است.
برای اثبات این گزاره، چند ادله وجود دارد؛ نخست آنکه، ضارب تعمدا دو قاضیای را مورد هدف قرار داده که سوابق درخشانی در محاکمه تروریستهای منافقین داشتند؛ همچنین ضارب با رفتن به طبقه فوقانی ساختمانِ دیوان عالی، قصد ترور قاضی «تولیت» را نیز داشت اما در انجام این کار ناتوان بود؛ قاضی تولیت نیز در زمره قضات شجاعی است که سابقا پرونده تروریستهای منافقین را مورد رسیدگی قرار میداد؛ بنابراین ضارب، دچار جنون آنی نشده و یک فرد صرفا تبهکار نبوده است، بلکه با برنامهریزی قبلی و بهصورت هدفمند، اقدام تروریستیاش را انجام داده است.
اما نکته دوم که ثابت میکند انگیزه ضارب از ترور شهیدان رازینی و مقیسه، هواداری از گروهک تروریستی منافقین بوده است، این است که وفق سخنان و اَقوال مطرحشده از احوالات ضارب، او در وصیتنامهاش، انگیزه اقدام جنایتکارانهاش را حمایت از منافقین دانسته و از قرار معلوم هنگام ارتکاب جنایت، به هواخواهی از تروریستهای منافق، فریاد و نعره سَر داده است؛ بنابراین با عنایت به دو گزاره فوقالذکر، کمترین تردیدی باقی نمیماند که عامل اقدام تروریستی روز شنبه ۲۹دی، یک هوادار و سَمپات گروهک تروریستی منافقین بوده است اما به اعتقاد راقم این سطور، علاوهبر هواخواهی، ادلهای نیز وجود دارد که بیانگر ارتباط تشکیلاتی و سازمانی فردِ ضارب با تروریستهای منافقین است:
اولا؛ شیوه عمل ضارب شهیدان رازینی و مقیسه، بسیار شبیه شیوههای تروریستی منافقین بود. عناصر عملیاتی منافقین از دیرباز الگوی مشخصی برای ارتکاب اعمال تروریستی خود داشتند؛ آنها برای جلوگیری از افشای سرپلهای تشکیلاتی، موظف بودند که پس از ارتکاب جنایت، چنانچه به محاصره افتادند، خود را معدوم سازند و همه متعلقات خود را امحا سازند.
ثانیا؛ سوابق گروهک تروریستی منافقین بیانگر آن است که این داعشیهای کتوشلواری برای پیشبرد اعمال تروریستی خود در داخل ایران، تمایل دارند از پوششهایی نظیر پاکبان و نیروهای خدماتی بهره بگیرند؛ در ۲۱فروردین ۱۳۷۸ نیز در جریان ترور شهید صیادشیرازی، عنصر عملیاتی منافقین در پوشش یک پاکبان اقدام به عمل تروریستی خود کرد. در حادثه تروریستی ۲۹دی در ساختمان دیوان عالی نیز منافقین یک نیروی خدماتی را اجیر کردند.
ثالثا؛ در روز ۲۲دی یعنی چند روز قبل از حادثه تروریستی در دیوان عالی که منجر به شهادت دو قاضی برجسته شد، «کیت کلاگ» نماینده ترامپ در امور جنگ اوکراین و روسیه، در نشست گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) در پاریس شرکت کرد. حضور نماینده رییسجمهور منتخب آمریکا در اجلاسیه تروریستهای منافقین و سخنرانی ضدایرانی او در جمع این تروریستها، یک پیام آشکار را مخابره کرد و آن اینکه ترامپ که همین امروز یعنی در اول بهمن، مجددا بهعنوان رییسجمهور آمریکا به کاخ سفید بازمیگردد، درصدد است تا مثلث «ترور - تحریم - اغتشاش» را علیه ملت ایران عَلم کند.
برای پیشبرد ماشین ترور، چه کسی بهتر از عناصر منافقین که دستانشان تا مِرفق به خون پاک مردم ایران آغشته است و ۱۷هزار ایرانی بیگناه را ترور کردهاند. به عبارت دیگر، با بازگشت مجدد ترامپ به کاخ سفید، ماشین ترور گروهک منافقین راه افتاده است و آنها با چراغ سبز ترامپ میخواهند در ایران ترورهای دهه شصتی خود را احیا کنند.
رابعا؛ برگزاری دادگاههای اعضای گروهک تروریستی منافقین و افشای نظاممند جنایات وحشیانه و سبعانه آنان در دهه۶۰ در جریان جلسات دادگاه، سبب خشم این تروریستهای شناسنامهدار شده است. از سوی دیگر، نباید فراموش کنیم که در خرداد سال گذشته، اردوگاه اشرف۳ در آلبانی ازسوی پلیس این کشور شخم زده شد و ضربه سنگینی بر حیثیت و سازوکارهای تشکیلاتی تروریستهای منافقین وارد آمد؛ در جریان آن اتفاق، دستگاههای الکترونیکی منافقین مانند رایانه، تلفن و پهپاد، ازسوی پلیس آلبانی مورد بررسی و تفتیش قرار گرفت. پس از اتفاق مزبور، منافقین، ایران را در پشت ماجرا دانستند و بر حقد و کینه خود علیه ما افزودند و درصدد انتقام برآمدند؛ همچنین یکی از تروریستهای ردهبالای منافقین با هویت اختصاری «ش. م» چندی پیش در برلین به هلاکت رسید.
بنابراین، طبق ادلّه و قرائنِ مورد اشاره میتوان ضارب شهیدان رازینی و مقیسه را دارای ارتباط تشکیلاتی با گروهک تروریستی منافقین دانست و چنین گفت که تروریستهای منافقین مجددا به تنظیمات کارخانه بازگشتهاند و پس از آنکه در ریبرندینگ و تطهیر چهره کریه خود بهواسطه عناصری نظیر «حامد اسماعیلیون» با ناکامی و شکست مواجه شدند، حالا به تکاپو افتادهاند تا دوباره لباس ترور و تروریسم را به تن کنند و یاد و خاطره جنایات دهه۶۰ خود را تکرار کنند؛ البته این خواب آشفته آنان قطعا تعبیر نخواهد شد، چراکه نظامات امنیتی و اطلاعاتی کشور ما بهقدری مستحکم است که اربابان صهیونیستی و آمریکایی منافقین نیز توانایی وارد آودن ضربه امنیتی به ما را ندارند، چه برسد به این فسیلهای منافق!
۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
کد خبر: ۱۰٬۲۵۷
سلمان حسینی - قرائن و شواهد و همچنین اظهارنظر شخصیتهای مطلع بیانگر آن است که ضاربِ دو قاضی برجسته دستگاه قضا، شهیدان رازینی و مقیسه، هوادار یا سمپات گروهک تروریستی منافقین بوده است.
نظر شما