آگاه: دکتر محمد محقق، از پژوهشگران این تیم تحقیقاتی با این توضیح که این فرآورده طبیعی حاصل سه ترکیب مختلف برای کاهش درد مفاصل است، اظهار کرد: یک ترکیب این مکمل دارویی از غشای داخلی پوسته تخممرغ (اگشل ممبران) استحصال میشود که سرشار از هیالورونیک اسید، گلوکزامین و کلاژن است و خواص ضدالتهاب و ترمیمکنندگی بافت مفاصل دارد.
این متخصص نانوبیوتکنولوژی افزود: در این فرآورده همچنین از آووکادو، سویا و آنزیم بروملین استفاده شده است که علاوه بر کمک به ترمیم مفاصل و افزایش فضای مفصلی، به کاهش التهاب مزمن مفاصل نیز کمک کرده و باعث کاهش سریع درد و التهاب در بیماران و افراد مبتلا به درد مفاصل میشود.
محقق با تاکید مجدد بر خاصیت ضدالتهابی و تسکینی این فرآورده طبیعی برای دردهای مزمن مفصلی، آن را جزو داروهای بدون نیاز به نسخه (OTC) دانست و خاطرنشان کرد: این محصول برای بیماران ارتوپدی و روماتولوژی از کاربرد بسیار زیادی برخوردار است.
این پژوهشگر کشورمان با بیان اینکه، محصول مشابه کانادایی از پرفروشترین محصولات در کانادا و شمال آمریکاست، افزود: فرآورده تولید داخل تاکنون بازخورد مناسبی در کمک به کاهش درد و التهاب بیماران مبتلا به انواع مشکلات التهاب مفاصل داشته و در بازار دارویی ایران در دسترس بیماران قرار گرفته است.
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
کد خبر: ۱۰٬۶۷۳
پژوهشگران ایرانی برای نخستینبار در کشور موفق به ساخت مکمل طبیعی خوراکی از ترکیب غشای داخلی پوسته تخممرغ، آووکادو، سویا و آنزیم بروملین ساقه آناناس برای کاهش دردهای مزمن مفاصل شدند.
نظر شما