۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
کد خبر: ۱۱٬۴۰۶

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه یکی از مشکلات برخی روزه‌داران تشنگی طی روزه‌داری است، گفت: دلیل این موضوع رفتارهای تغذیه‌ای نامناسب است و با رعایت چند نکته ساده می‌توان از تشنگی طی روزه‌داری پیشگیری کرد.

چگونه در روزه‌داری از تشنگی پیشگیری کنیم؟

آگاه: سپیده دولتی، کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، عنوان کرد: یکی از دلایل تشنگی طی روزه‌داری، مصرف غذاهایی همچون کتلت، کوکو، الویه، کباب کوبیده، کالباس و سوسیس و غذاهای سرخ‌شده به‌دلیل نمک و چربی بالاست که توصیه می‌شود این غذاها در وعده سحر استفاده نشوند و میزان نمک اضافه‌شده در غذاهای دیگر نیز کم باشد.دولتی در همین رابطه افزود: دلیل دیگر نیز دریافت کم‌فیبر است؛ سبزیجات و سالاد منبع بسیار خوب فیبر هستند که توصیه می‌شود در وعده سحر حتما سبزیجات به‌صورت خام یا بخارپز مصرف شوند.
او افزود: برخی نوشیدنی‌ها مثل مصرف زیاد چای یا قهوه به‌دلیل مدر بودن و دفع زیاد آب، نوشابه‌های گازدار و شربت‌های مختلف شیرین به‌دلیل قند زیاد و دوغ به‌دلیل نمک زیاد می‌توانند به تشنگی منجر شوند. لذا اکیدا توصیه می‌شود این نوشیدنی‌ها مصرف نشوند و درصورت مصرف چای به‌صورت چای کمرنگ مصرف شود.کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مصرف موادغذایی حاوی قند مثل انواع شیرینی، زولبیا و بامیه و انواع حلوا نیز به‌دلیل قند زیاد می‌تواند در فرد روزه‌دار ایجاد تشنگی کند.وی تاکید کرد: برای تامین آب موردنیاز بدن حتما همه افراد به‌خصوص روزه‌داران در فاصله بین افطار تا سحر آب زیاد حدود ۶ تا هشت لیوان مصرف کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.