آگاه: این پروژه در سال۸۸ در ایران نیز پیاده شد. «مایکل لدین» از حامیان کودتای مخملی و مشاور پیشین شورای امنیت ملی آمریکا و عضو برجسته موسسه «آمریکن اینترپرایز» و دستیار ویژه «دونالد رامسفلد» وزیر دفاع پیشین آمریکا در ۲۱خرداد ۸۸ در مصاحبه با «نیویورکتایمز» گفت: «فردا در ایران انتخابات نخواهد بود، بلکه یک انقلاب رنگی کلید میخورد. بر همین اساس، پیشنهاد رفراندوم از یکسو و حمایت رسانهای غرب از سوی دیگر میتواند مخالفان جمهوری اسلامی ایران را امیدوار کرده و در صحنه نگه دارد.»
«پاول کریگ رابرتز» سیاستمدار آمریکایی و معاون پیشین وزارت خزانهداری آمریکا نیز سال۸۸ در مقالهای با عنوان «آیا اعتراضات ایران، یک انقلاب رنگی هدایت شده دیگر ازسوی آمریکاست»، نوشت: «اعتراضهای تهران نشانههایی از اعتراضات هدایتشده ازسوی سازمان سیا در گرجستان و اوکراین دارد. باید نابینا باشیم که چنین چیزی را نبینیم.»
بنابر مستندات متعدد و غیرقابل انکار، در سال۸۸ تمامی عناصر معاند و مخالف نظام همانند جنگ احزاب به میدان آمدند و در مقابل ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران ایستادند. در آن سال تمام طراحیهای کودتای مخملی موبهمو در ایران اجرا شد اما در نهایت به سرانجام نرسیده و با تدابیر رهبر انقلاب و حضور هوشمندانه مردم در صحنه، نقشه دشمنان ناکام مانده و نقشبرآب شد؛ البته دشمنی آمریکا و صهیونیستها علیه «جمهوری اسلامی ایران» استمرار دارد و هیچگاه متوقف نمیشود، چراکه انقلاب اسلامی راهبرد آنها در منطقه را به خطر انداخته است؛ از این رو باید همواره با بصیرت سیاسی نقشه معاندان و اپوزیسیون را شناسایی و خنثی کرد.
انتخابات دهمین دوره ریاستجمهوری با مشارکت حداکثری مردم برگزار شد و میتوانست بهعنوان برگ زرینی در تقویم کشورمان ثبت شود اما دو نامزد شکستخورده رویکرد دیگری را اتخاذ و از آشوبگران و فتنهگران حمایت میکردند، سرانجام کار به جایی رسید که به دستور نهادهای ذیربط این دو فرد در حصر قرار گرفتند. زمان گذشت به وقت ۲۷اسفند سال گذشته خبر رفع حصر مهدی کروبی رسما اعلام شد.
حسین کروبی در گفتوگویی که با خبرگزاری دولت داشت با بیان اینکه حصر پدرش بعد از ۱۵سال رفع شده است، گفته بود: ماموران امنیتی در دیدار با پدرم اعلام کردند که براساس دستور صادرشده از طرف رییس قوه قضاییه، حصر پدر پایان یافته است. ماموران امنیتی در این دیدار به مهدی کروبی اعلام کردند که به لحاظ مسائل امنیتی و حفاظتی تا ۲۰فروردین در محل اقامت وی حضور خواهند داشت. او به این نکته هم اشاره کرد که رییس قوه قضاییه چند روز پیش به یکی از چهرههای معروف سیاسی گفته بود که ما مصوبه شورای امنیت را گرفتهایم که آقای کروبی رفع حصر شود.
قبل از آنکه خبر رفع حصر کروبی در رسانهها و فضای مجازی مخابره شود، تعدادی از شخصیتهای سیاسی به دیدار او رفته بودند که در این راستا میتوان به سیدحسن خمینی و محمدرضا عارف اشاره کرد. البته در این بین، دیدار معاون اول رییسجمهور واکنشهایی را به همراه داشت و فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیات دولت نسبتبه این دیدار توضیح داد و گفت: دیدار عارف در راستای دوستیهای قبلی بود و امیدوارم که گشایشهایی در همه فضاهای ما رخ دهد.
همین گشایشها منجر به رفع حصر کروبی شد. او درحالی سال۸۸ انتخابات را زیر سوال برد که در سایر انتخاباتها ازجمله ریاستجمهوری چهاردهم شرکت کرد و به مسعود پزشکیان رأی داد. از وقتی هم که با رأفت نظام روبهرو شد به جماران رفت و دیدار تولیت آستان امامخمینی را پس داد و پس از آن با تعدادی از فعالان سیاسی اصلاحطلب دیدار کرد. سایر رجال نیز تکتک به منزلش میرفتند و با او گفتوگو میکردند تا اینکه روز گذشته دبیرکل سابق حزب اعتماد ملی و نامزد شکستخورده دو انتخابات ریاستجمهوری دوباره دست به قلم برد و بیانیهای تند و تیز منتشر کرد.
مهدی کروبی در بیانیه خود باز همان حرفهای گذشته را تکرار کرد؛ از یکسو نهادهای انقلابی همانند شورای نگهبان، سپاه و بسیج را متهم به دخالت و تخلف در روند انتخابات سال۸۸ کرد و از سوی دیگر، خود را فرزند ایران و سرباز کوچک ملّت، مدیون شهدای انقلاب و جنگ دانست. این بیانیه با واکنش نماینده مردم تهران در مجلس و عضو جبهه شریان مواجه شد.
حمید رسایی دراینباره در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با بیان اینکه شیخ فتنه، نمکنشناسانه در ادعای جدیدی، شورای نگهبان، سپاه و بسیج را به تقلب و تخلف در انتخابات سال۸۴ متهم کرده! تصریح کرد: «ادعای این نادان درحالی است که مجری انتخابات سال۸۴ خاتمی بود! معنی این ادعا بیعرضگی دولت اصلاحات در انجام وظایفش است. مماشات تا کِی؟ آیا وقت محاکمه سران فتنه نرسیده؟!»
اظهارات جدید کروبی نشان میدهد مواضع او هیچ تغییری نکرده و به عبارتی یکی به نعل و یکی به میخ میزند، هم میخواهد سنگ حامیان فتنه ۸۸ را به سینه بزند و هم خود را یک خط امامی معرفی کند. درصورتیکه باید از او پرسید اگر امامخمینی(ره) در قید حیات بود و این افعال سیاسی ازسوی کروبی صرف میشد، ایشان چه عکسالعملی به او نشان میدادند؟
انقلابیگری در میدان عمل و در بزنگاههای حساس مشخص میشود، نمیتوان نهادهای نظام را زیر سوال برد اما تابلوی انقلابیگری را برافراشت! مگر نه آنکه پنج شاخص انقلابیگری، انقلابی بودن و انقلابی ماندن، پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب، هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها، پایبندی به استقلال کشور، حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن و تقوای دینی و سیاسی است. کروبی از کدام شاخص برخوردار است که امروز و پس از رفع حصر همان حرفهایی را به زبان میآورد که دشمن میپسندد و بهدنبال آن است!
۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶
کد خبر: ۱۱٬۸۶۵
در دهههای گذشته، کودتاهای مخملی در چهار کشور یوگسلاوی، گرجستان، اوکراین و قرقیزستان به اجرا درآمد و مجریان توانستند در تمامی این کشورها حکومت مرکزی را ساقط و دولتهایی دربست در اختیار غرب را روی کار بیاورند.

نظر شما