رژیم اشغالگر و متجاوز صهیونیستی طی یک‌سال‌ونیم اخیر از هیچ جنایتی در غزه فروگذار نکرده است؛ از نسل‌کشی و گرسنگی‌دادن تعمدی تا کودک‌کشی و بیمارکشی. اکنون مستندات موجود ثابت می‌کنند که صهیونیست‌ها در مسیر جنایتکاری خود در غزه، به صورت عمدی، نیروهای امدادگر را نیز مورد کشتار قرار می‌دهند.

جدیدترین سکانس از توحش صهیونی

آگاه: تصاویر مستند اخیراً پیدا شده در تلفن همراه «رفعت رضوان»، یکی از امدادگران به شهادت رسیده در رفح، بیانگر اوج قساوت صهیونیست‌هاست و نشان می‌دهد اشغالگران متجاوز نه‌تنها مردم غزه را سلاخی می‌کنند، بلکه نیروهای امدادگر را نیز آماج حملات خود قرار می‌دهند. ویدیوی کاملی به تازگی در تلفن همراه «رفعت رضوان» امدادگر فلسطینی پیدا شده که جهانیان را در شوک فرو برده است. جسد «رفعت رضوان» همراه با ۱۳ نیروی امداد و پزشکی فلسطینی دیگر در یک گور دسته‌جمعی در غزه کشف شده است. در ویدئوی پیدا شده از تلفن همراه رفعت نشان داده می‌شود که در مجموع ۱۴ امدادگر فلسطینی توسط آتش مستقیم نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شدند.
در دقیقه ۱:۳۰ این ویدئو دوربین تکان می‌خورد و فضا تاریک می‌شود، اما صدای شلیک تا پنج دقیقه ادامه می‌یابد، و تیراندازی متوقف نمی‌شود. امدادگری که فیلمبرداری می‌کند در ویدیو شنیده می‌شود که مرتباً شهادتین را تکرار می‌کند؛ او از خدا طلب بخشش می‌کند و می‌گوید می‌داند که قرار است بمیرد؛ سپس می‌گوید «مرا ببخش، مادر. کمک به مردم راهی است که من انتخاب کردم.»
تصاویر مستند پیدا شده در تلفن همراه شهید «رفعت رضوان» یکی از ۱۴ امدادگر فلسطینی که پیکرهایشان در یک گور دسته جمعی در شهر رفح تفحص شده است پرده از جنایت صهیونیست‌ها در زمینه اعدام میدانی امدادگران برمی‌دارد. در واقع صهیونیست‌ها با برنامه‌ریزی قبلی و به‌صورت عامدانه به نیروهای امدادرسان و دفاع مدنی حمله می‌کنند تا در جریان انجام مسئولیت‌های انسانی آنها در زمینه نجات جان مردم زخمی و مجروح غزه، اخلال ایجاد کنند.

مدرک قطعی توحش صهیونیست‌ها
این ویدئوی تکان‌دهنده، نه‌تنها یک تصویر فاجعه‌بار، بلکه مدرک قاطعی بر وحشیگری اشغالگران صهیونیست و نقض آشکار قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی و تلاشی عمدی برای پنهان‌کردن جنایت با دفن قربانیان در گورهای دسته‌جمعی و سرپوش گذاشتن بر حقیقت است که ماهیت جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد و فصل جدیدی بر کارنامه آن در زمینه جنایت ضد بشریت می‌افزاید.
این جنایت در ادامه سلسله تجاوزات طولانی مدت اشغالگران صهیونیست علیه نیروهای فوریت‌های پزشکی و دفاع مدنی و اقدامات بشردوستانه در غزه است؛ این جنایت اخیر در امتداد تجاوزات مداوم ژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان بی‌دفاع در نوار غزه است که باعث طرح سؤالاتی درباره موضع شرم‌آور جامعه بین‌الملل و سکوت آن می‌شود؛ جامعه‌ای که با سکوت خود، پوششی برای ادامه این جنایات فراهم کرده است.
حماس در واکنش به ویدئوی فجیع و مستند اخیراً منتشر شده درخصوص جنایت صهیونیست‌ها علیه امدادگران در غزه طی بیانیه‌ای تصریح کرد: ما مجدداً از سازمان ملل متحد، نهادهای بین‌المللی وابسته به آن، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و همه وجدان‌های بیدار می‌خواهیم تا ضمن اقدام فوری برای مستندسازی این جنایت و سایر جنایات این رژیم، آنها را به دادگاه‌های بین‌المللی ارجاع دهند و برای پاسخگویی سران رژیم اشغالگر به عنوان جنایتکاران جنگی تلاش کنند. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین همچنین از آزادگان جهان و رسانه‌های آزاد خواست در انتشار این ویدئو مشارکت کنند تا به عنوان شاهد زنده دیگری بر زشتی اشغالگری و دلیل قاطعی بر رد روایات گمراه‌کننده آن باشد.
روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز اخیراً ویدئویی را منتشر کرده که دروغ رژیم صهیونیستی درباره شهادت اعضای تیم‌های هلال‌احمر و دفاع شهری غزه در جنوب نوار غزه را افشا می‌کند. در ویدئو منتشر شده توسط نیویورک‌تایمز به وضوح دیده می‌شود که چراغ‌های هشدار اضطراری در آمبولانس‌های هلال‌احمر و خودروی آتش‌نشانی، لحظاتی پیش از شنیده‌شدن صدای تیراندازی شدید از ناحیه صهیونیست‌ها، روشن بوده‌اند. تا پیش از آن، رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که خودروهای امدادی بدون روشنایی یا علائم اضطراری و بدون هماهنگی قبلی، به‌طرز مشکوکی به سمت نیروهای این رژیم حرکت کرده‌اند و این باعث تیراندازی به سمت آنها شده است.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز در گزارشی درخصوص ویدئو منتشر شده از تلفن همراه یکی از امدادگران شهید غزه نوشت: جسد این امدادگر در گوری جمعی به همراه ۱۳ تن دیگر از کارکنان امدادی که در تاریخ ۲۳ مارس (سوم فروردین ماه ۱۴۰۴) در پی حمله اسرائیل در غزه به شهادت رسیدند، یافت شده و نشان می‌دهد که خودروهای آمبولانس و آتش‌نشانی به‌وضوح دارای علائم شناسایی بوده‌اند و چراغ‌های اضطراری آنها هنگام تیراندازی نیروهای رژیم صهیونیستی روشن بوده است.
به نوشته هاآرتص، افشای این ویدئو پس از آن صورت گرفت که ارتش رژیم اسرائیل هفته گذشته ادعا کرده بود که نیروهایش به‌صورت هدفمند به خودروهای امدادی شلیک نکرده‌اند و تنها به خودروهایی که بدون علائم هشدار و به‌طرز مشکوکی به سمت آنها نزدیک شده‌اند، واکنش نشان داده‌اند. روزنامه صهیونیستی هاآرتص همچنین گزارش داد که این ویدئو از سوی یکی از دیپلمات‌های ارشد سازمان ملل که خواست نامش فاش نشود در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است.‌افشای ابعاد جنایت صهیونیست‌ها در کشتار عامدانه امدادگرانی که برای کمک به افراد مجروح و محاصره شده به رفح رفته بودند، نمونه‌ای از دروغ‌پردازی رژیم اشغالگر برای توجیه جنایاتش را فاش و ثابت می‌کند این رژیم با حمایت غرب و آمریکا از هیچ جنایتی ابا ندارد.
ماجرای کامل جنایت صهیونیست‌ها در کشتار امدادگران
اما ماجرای کامل شهادت امدادگران در جنایت اخیر رژیم صهیونیستی به این صورت است که در ساعت ۵:۲۰ صبح روز ۲۳ مارس (۳ فروردین) یک تیم مشترک متشکل از اعضای تیم‌های دفاع مدنی و هلال‌احمر و یکی از نهادهای امدادی بین‌المللی در پاسخ به تماس‌های غیرنظامیان زخمی و محاصره شده در منطقه تل‌السلطان در غرب رفح واقع در جنوب نوار غزه به سمت این منطقه حرکت کردند. در آن زمان ارتش رژیم صهیونیستی حملات شدیدی را به منطقه مذکور انجام می‌داد. سپس این تیم‌های امداد با لباس‌ها و ژاکت‌های نارنجی رنگ در دو آمبولانس و یک خودروی آتش‌نشانی با علائم شناسایی بین‌المللی حفاظت مدنی و چراغ‌هایی که کاملاً روشن بود، وارد شدند. مدت کوتاهی بعد از حرکت این امدادگران به سمت منطقه تل‌السلطان، ارتباط با آنها قطع شد و ساعاتی بعد از ورود آنها به منطقه مذکور ارتش اشغالگر آنجا را منطقه نظامی اعلام کرد. در ۳۰ مارس یعنی ۸ روز بعد، هلال‌احمر فلسطین اعلام کرد که پیکر ۱۴ تن از امدادگران از جمله ۸ نفر از تیم هلال احمر، ۵ نفر از تیم دفاع مدنی و یک کارمند یکی از آژانس‌های سازمان ملل را در رفح پیدا کرده است. پیکرهای این شهدا در یک گور دسته‌جمعی و در حالی که برخی از آنها دستبند به دست داشتند و آثار گلوله در سروسینه‌هایشان دیده می‌شد، کشف شد. پیکرهای این امدادگران حدود ۲۰۰ متر از محل خودروهای آنها فاصله داشت و خودروها نیز منهدم شده بودند.‌در ۳۱ مارس ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای حمله به آمبولانس‌ها را تکذیب و اعلام کرد که این خودروها بدون روشن‌کردن چراغ و بدون داشتن هیچ‌گونه علائم شناسایی به‌طرز مشکوکی به نیروهای اسرائیلی نزدیک شده بودند و همین مسئله باعث شد نیروهای ارتش اسرائیل به آنها حمله کنند. اما در گزارشی که روزنامه نیویورک‌تایمز منتشر کرد، مشخص شد طبق یک کلیپ ویدیویی که یکی از کارکنان سازمان ملل از تلفن همراه یکی از این امدادگران پیدا کرده بود، همه ادعاهای اسرائیل در این زمینه رد می‌شود. این فیلم نشان می‌دهد که علائم شناسایی آمبولانس‌ها و خودروهای آتش‌نشانی به‌وضوح مشخص بوده و چراغ‌های سیگنال اضطراری هم زمانی که نیروهای اسرائیلی به سمت آنها شلیک کردند، روشن بوده است.
سازمان هلال‌احمر فلسطین جمعه گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در مقر سازمان ملل اعلام کرد که این فیلم را به شورای امنیت ارائه داده است. این ویدیو که توسط تلفن همراه یکی از امدادگران گرفته شده، کاروانی از آمبولانس‌ها و یک ماشین آتش‌نشانی را با چراغ‌های چشمک‌زن نشان می‌دهد که هنگام صبح در جاده‌ای در شمال رفح به سمت جنوب این منطقه حرکت می‌کنند. این کاروان با آمبولانسی روبرو می‌شود که قبلاً برای کمک به مجروحان اعزام شده اما مورد حمله قرار گرفته و از جاده منحرف شده بود. در این ویدیو امدادگرانی که یونیفرم به تن دارند در حال خروج از خودروی آتش‌نشانی و آمبولانس با آرم هلال‌احمر هستند و قبل از شنیده‌شدن صدای تیراندازی، یکی از این امدادگران به زبان عربی می‌گوید که نیروهای اسرائیلی اینجا هستند. همچنین صدای شهادتین گفتن یکی از امدادگران هم شنیده می‌شود که می‌گوید می‌داند که خواهد مرد و از خداوند طلب بخشش می‌کند. همچنین تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که خودروهای امدادگران نیز دفن شده و در کنار آنها سه بولدوزر نظامی ارتش اسرائیل و یک بیل مکانیکی هم وجود دارد و این بلدوزرها در کنار گور جمعی که امدادگران را در آن دفن کرده بودند، موانع خاکی ایجاد کرده‌اند. بکر الترکمانی، هماهنگ‌کننده تحقیقات در کمیسیون مستقل حقوق بشر که یک نهاد ملی رسمی برای حمایت از حقوق فلسطینیان است، در این زمینه گفت که فیلم کشتار عامدانه امدادگران بخشی از دروغ‌پردازی‌های رژیم صهیونیستی برای توجیه جنایات آن بوده و نشان می‌دهد که این رژیم چگونه به زیرساخت‌های غیرنظامی و افرادی که قصد کمک به غیرنظامیان بی‌پناه را دارند حمله می‌کند.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.