گروهی از محققان با دستیابی به فرمولاسیون تولید ماده طعم‌دهنده و نگهدارنده برای کاربرد در صنایع داروسازی و غذایی، موفق به دریافت مجوز دانش‌بنیانی شدند.

دستیابی به ماده اصلی عطرسازی ازسوی دانش‌بنیان‌ها

آگاه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف ترویج محصولات سلامت محور و با احیای طب سنتی و تولید فرآورده‌های غذایی و دارویی و با شعار «به وقت سلامتی» در سال۱۳۹۹ ثبت شد و در زمینی به مساحت ۳۵۰۰مترمربع در استان گلستان، شهرک صنعتی آق‌قلا فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در فاز یک، تولید عرقیات و اسانس‌های گیاهی مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا به بهره‌برداری رساند.
ماده اصلی گلاب «۲-فنیل اتانول» که در صنایع مختلف از جمله صنایع عطرسازی، داروسازی و غذایی کاربردی است، از دستاوردهای دانش‌بنیان این شرکت به شمار می‌رود. این محصول با روش آزمایشگاهی جدیدی تولید شد و برای آن نشان دانش‌بنیانی دریافت شده است.
«۲-فنیل اتانول» به دلیل بوی شیرین و گلی خود، یکی از اجزای اصلی بسیاری از عطرهاست. این ماده به عطرها عمق و غنا می‌بخشد و ماندگاری بوی آنها را افزایش می‌دهد و در صنعت داروسازی نیز از این ماده به‌عنوان یک ماده نگهدارنده و 
ضد باکتریایی استفاده می‌شود. این ماده به افزایش ماندگاری داروها کمک می‌کند و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند. از «۲-فنیل اتانول» در صنعت موادغذایی به‌عنوان طعم‌دهنده برخی محصولات غذایی استفاده می‌شود و به آنها رایحه و طعم خوشایند می‌بخشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.