رژیم صهیونیستی در چهارصد و بیست‌ودومین روز جنگ غزه، به حملات و اقدامات ددمنشانه خود علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

تداوم حملات و استفاده صهیونیست‌ها از سلاح ذوب‌کننده

آگاه: با ورود جنگ به چهارصد و بیست‌ودومین روز خود، رژیم اشغالگر با لجاجت از هرگونه توافقی سرباز می‌زند و این در سایه تداوم جنایت نسل‌کشی و ممانعت از رسیدن کمک‌ها به غزه است. منابع پزشکی از افزایش شمار شهدا به ۱۰۰نفر طی ۲۴ساعت گذشته خبر می‌دهند.
العربی الجدید نوشت: حماس خواستار تشکیل کمیته بین‌المللی حقیقت‌یاب برای بررسی استفاده ارتش اسرائیل از تسلیحات ممنوعه در شمال غزه شد که اجساد را ذوب می‌کند.
 در بیانیه حماس آمده است: شهروندان و پزشکان در شمال غزه از شرایط هولناکی سخن می‌گویند که پس از حملات و کشتارهای رژیم اشغالگر علیه غیرنظامیان رخ می‌دهد و این رژیم سلاح و مهماتی به به کار می‌گیرد که اجساد را ذوب می‌کند و این گواه به‌کارگیری سلاح ممنوعه بین‌المللی از سوی رژیم تروریست اسرائیل در جریان یورش وحشیانه و مداومش از ۵۳روز قبل به شمال غزه است.
در زمینه مذاکرات نیز هیاتی از حماس روز شنبه به ریاست «خلیل الحیه» به قاهره سفر کرده است. «زاهر جبارین، موسی ابومرزوق، باسم نعیم، محمود المرداوی» عضو این هیات هستند. روز جمعه نیز هیاتی از فتح به ریاست «روحی فتوح» با عضویت «عزام الاحمد و «محمود العالول» به قاهره سفر کرده است.
منابع فلسطینی از بمباران اردوگاه آوارگان در منطقه «المواصی» در غرب خان‌یونس خبر دادند. دیرالبلح در مرکز غزه نیز ازسوی توپخانه رژیم صهیونیستی گلوله‌باران شد.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به‌شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت‌بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند. با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۱ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
اخباری از کشتار هدفمند مردم غزه توسط صهیونیست‌ها با بکارگیری سیستماتیک اهرم «گرسنگی» مخابره شده است.  یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که مردم غزه در طول بیش از یک سال گذشته با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، گرسنگی و فقدان مواد غذایی است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی از راه‌های مختلف و به صورت سیستماتیک از رسیدن کمک‌های غذایی به این منطقه جلوگیری کرده است.رساندن غذا برای مردم غزه به ویژه چندین هزار کودک و زن در این منطقه، به یک معضل اصلی در این منطقه در یک سال اخیر تبدیل شده است. نهادهای وابسته به سازمان ملل در یک سال اخیر مکررا هشدار داده‌اند که تشدید خشونت در شمال، جنوب و مرکز غزه تاثیری فاجعه‌بار بر امنیت غذایی خانواده‌های فلسطینی داشته است .جلوگیری از ارسال کمک‌های غذایی به غزه تنها توسط نظامیان صهیونیست انجام نمی‌شود بلکه بسیاری از گروه‌های شهرک نشین و ساکنان سرزمین‌های اشغالی نیز در مرز با غزه و کرانه باختری مانع رسیدن کامیون‌های مواد غذایی به این منطقه می‌شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.