طبق تحقیقی جدید تغییرات آب‌وهوایی ناشی از فعالیت‌های انسان، گرم‌ترین تابستان تاریخ را در ۲۰۲۴ میلادی رقم زده و سبب شده جهان ۴۱روز بیشتر گرمای خطرناک را تجربه کند. طبق پژوهشی جدید، مردم سراسر جهان به‌دلیل تغییرات آب وهوایی ناشی از فعالیت‌های انسان در سال ۲۰۲۴ میلادی، به‌طور متوسط ۴۱روز بیشتر گرمای خطرناک را تحمل کردند.

تغییرات آب و هوایی زمین را ۴۱ روز بیشتر داغ کرد

آگاه: نویسندگان این تحقیق معتقدند تغییرات آب‌وهوایی، آب‌وهوای بد جهان در ۲۰۲۴ میلادی را بدتر کرده است.
تحلیل‌های محققان از «اسناد آب‌وهوای جهان» و «مرکز آب‌وهوا»(World Weather Attribution Climate Central) در پایان سال جاری میلادی که رکورد گرما در سراسر جهان را شکست، نشان داد ۲۰۲۴ میلادی احتمالا گرم‌ترین سال رصدشده، است و همچنین انبوهی از رویدادهای آب‌وهوایی مرگبار دیگری را نیز شناسایی کرد.
«فردریک اتو» رهبر «اسناد جهانی آب وهوا» و محقق آب‌وهواشناسی امپریال کالج در این باره می‌گوید: هرچند یافته‌ها فاجعه بار هستند اما جای تعجبی ندارد. تغییرات آب‌وهوایی نقشی در این زمینه داشتند، به طوریکه در رویدادهایی که ما بررسی کردیم بیشتر اوقات ایجاد گرما، خشکسالی، تندبادهای استوایی و بارش‌های سنگین و سراسر جهان نقش اصلی به این امر تعلق داشت. تا زمانی‌که جهان سوخت‌های فسیلی بسوزاند، این روند بدتر می‌شود. محققان برای انجام این تحلیل دمای روزانه سراسر جهان در ۲۰۲۴ را با دمای مورد انتظار جهان بدون تغییرات آب وهوایی مقایسه کردند. نتایج این مقایسه هنوز ازسوی محققان دیگر بررسی نشده است. طبق این مقایسه برخی از مناطق جهان شاهد ۱۵۰روز یا بیشتر گرمای شدیدی در نتیجه تغییر آب‌وهوایی بودند. کریستینا دال از مرکز آب وهوا می‌گوید: فقیرترین و توسعه‌نیافته‌ترین کشورهای جهان، حتی گرمای بیشتر را در روزهای بیشتری شاهد بودند. بدتر از آن مرگ‌های ناشی از گرمای هواست که بیشتر اوقات گزارش نشده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.