۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸

کلم بروکلی در مقایسه با سایر سیزیجات سطح بالایی از پروتئین دارد.

آگاه: کلم بروکلی سرشار از مواد مغذی فراوانی چون فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم است به‌گونه‌ای که سطح پروتئین آن نیز به نسبت بسیاری از سبزیجات دیگر بیشتر است.
کلم بروکلی فاقد چربی بوده و عموما ۹۰درصد از این سبزی تشکیل‌شده از آب است. حتی می‌توان این سبزی را به فرم طبخی خام، پخته، آب‌پز و بخارپز شده مصرف کرد، اگرچه با تحقیقات زیاد تعیین شده است که بخارپز کردن مزایای بیشتری برای سلامتی افراد به دنبال دارد.
کلم بروکلی ازجمله خوراکی‌های کم‌کربوهیدرات‌دار محسوب شده و در هر فنجان کلم بروکلی خام تنها ۳.۵گرم کربوهیدرات با قابلیت هضم وجود دارد. همچنین کلم بروکلی یکی از سبزیجاتی که از نظر پروتئین در سطح نسبتا بالایی قرار گرفته و ۲۹درصد وزن خشک آن را پروتئین تشکیل داده است، این دو ویژگی کلم بروکلی سبب شده این سبزی موردعلاقه افرادی باشد که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند.