۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹

نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که خوردن گردو برای صبحانه می‌تواند در طول روز عملکرد مغز افراد بزرگسال را بهبود بخشد.

آگاه: محققان دانشگاه ریدینگ دریافتند که خوردن ۵۰گرم گردو در مقایسه با خوردن یک صبحانه بدون این خشکبار منجر به زمان واکنش سریع‌تر در طول روز و عملکرد بهتر حافظه در اواخر روز می‌شود.
این تحقیق که در این ماه در مجله Food & Function منتشر شد، شامل ۳۲جوان ۱۸ تا ۳۰ساله بود که هم یک صبحانه همراه با گردو و هم یک صبحانه بدون گردو را در موارد جداگانه مصرف کردند. 
درحالی‌که فعالیت مغز شرکت‌کنندگان در این تحقیق در ۶ساعت پس از خوردن هر صبحانه کنترل می‌شد، آنها تست‌های شناختی مختلفی را انجام دادند.
پروفسور کلر ویلیامز، سرپرست این تحقیق از دانشگاه ریدینگ، گفت: این مطالعه به تقویت نقش گردو به‌عنوان غذای مفید برای مغز انسان کمک می‌کند. یک مشت گردو به‌همراه صبحانه می‌تواند به جوانان زمانی که نیاز دارند در اوج خود عمل کنند، یک مزیت ذهنی ایجاد کند. نتیجه هیجان‌انگیز این است که چنین افزودنی ساده‌ای در رژیم غذایی می‌تواند تفاوت قابل‌توجهی در عملکرد شناختی مغز ایجاد کند.
محققان پیشنهاد می‌کنند که ترکیبی از مواد مغذی گردو ـ ازجمله اسیدهای چرب امگا۳، آلفا لینولنیک، پروتئین و ترکیبات گیاهی به نام پلی‌فنول‌هاـ عملکرد شناختی را افزایش می‌دهد.