آگاه: فرهاد بشیری ادامه داد: بااینحال مجلس یازدهم جلسات مختلفی را در رابطه با تقویت ارزش پول ملی با مسئولان ذیربط بهویژه وزیر اقتصاد و همچنین رییس کل بانک مرکزی برگزار کرد و در این جلسات همواره تلاش شد تا برخی از راهکار و برنامههای این دو نهاد بهصورت مشخص مطرح شود.
این نماینده دوازدهمین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به هر میزان ارزش پول ملی کاهش پیدا کند، مشکلات معیشتی افزایش پیدا خواهد کرد، ادامه داد: درصورت کاهش ارزش پول ملی داشتههای حقوقبگیران، کارمندان و بازنشستگان از دست خواهد رفت و این مسئله بههیچوجه پذیرفتنی نیست. بشیری با بیان اینکه کاهش ارزش پول ملی، شرایط معیشتی بسیاری از اقشار جامعه را در تنگنا قرار میدهد، اظهار کرد: کاهش ارزش پول ملی حتی ارزش دارایی برخی از اقشار جامعه را از نصف هم پایینتر آورده است. وی افزود: هرچه ارزش پول ملی کاهش پیدا کند، قدرت خرید مردم بهویژه قشر حقوقبگیران اعم از کارمندان و بازنشستگان نیز کاهش پیدا خواهد کرد. از سوی دیگر، باید به این نکته توجه داشت که اقتصاد ایران دارای بنیه و ظرفیتهای زیادی است که باید بهدرستی فعال شود و لازمه آن این است که مسئولان به این موارد تمرکز کنند.
بشیری با بیان اینکه نباید عمده مشکلات داخلی را به تحریمها مرتبط کرد، ادامه داد: اقتصاد ایران ظرفیتهای زیادی دارد و نباید با برخی از تکانهها و همچنین اظهارنظرهای دشمنان دچار چالش شود؛ بنابراین سیاستگذاران و مسئولان ذیربط باید به موضوع تقویت ارزش پول ملی بیش از پیش اهمیت داده و این موضوع را در اولویت اصلی خود قرار دهند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید برای فشارهای اقتصادی که تحتتاثیر کاهش ارزش پول ملی به مردم تحمیل میشود، برنامه داشت. همچنین باید بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و امور دارایی بهعنوان متولی این امر به وظایف خود در قبال کاهش ارزش پول ملی توجه داشته و تدابیری را در نظر بگیرند، چراکه عمده گرفتاریهای معیشتی مردم به کاهش ارزش پول ملی گره خورده است؛ بنابراین هرچه پول ملی تقویت شود رفاه و معیشت مردم نیز فراهم خواهد شد.
۲ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
نماینده مردم «پاکدشت» در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با آگاه، با اشاره به راهکارها در زمینه تقویت ارزش پول ملی در کشور اظهار کرد: باید به تقویت ارزش پول ملی به عنوان یک مسئله نگاه کرد تا راهکارهایی مناسبی برای آن استخراج کرد.