هشتصدوششمین شب از سلسله شب‌های بخارا با همکاری کانون مهندسین فارغ‌التحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران به دانشکده فنی اختصاص یافته بود و همزمان از شماره ۱۶۶ مجله بخارا رونمایی شد. 

شماره ۱۶۶ مجله بخارا رونمایی شد

آگاه: در این نشست که بیست‌ونهم دی‌ ۱۴۰۳ در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد، از شماره۱۶۶ مجله بخارا که «ویژه‌نامه دانشکده فنی» است، رونمایی شد. در این نشست، علاوه بر اساتید، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشکده فنی دانشگاه تهران، بیژن نامدارزنگنه، مقصود فراستخواه، محمود نیلی احمدآبادی، محمد شکرچی‌زاده، علیرضا مهنا، محمدرضا تقی‌دخت و علی دهباشی حضور داشتند.
تاریخ دانشکده فنی، تنها تاریخ «مهندس‌خانه» در ایران نیست، بلکه در کنار توسعه مهندسی، داستان این دانشکده، بخشی از داستان تاریخ معاصر ایران است. دانشکده‌ای که بسیاری از استادان و دانشجویانش، از شخصیت‌های محوری واقعه‌ای یا حرکتی در تاریخ پرفراز و نشیب توسعه صنعتی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران بوده‌اند. تاریخ نودساله فنی درس‌های مهمی با خود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. روایت‌هایی از اهالی این دانشکده که در این ویژه‌نامه به رشته تحریر درآمده‌اند، از زوایای مختلف اثرگذاری اجتماعی این نهاد تاریخ‌ساز را به نمایش می‌گذارند. 
همچنین، علی دهباشی، سردبیر مجله بخارا در حاشیه این نشست، درباره ارتباط کمرنگ میان مخاطبان و فارسی‌زبانان نسل جدید با ادبیات فارسی و به‌ویژه ادبیات کلاسیک فارسی، با نگاهی انتقادی بر سیستم آموزشی و کم‌رونق شدن جایگاه ادبیات فارسی در آن، رشد ادبیات در حافظه جمعی را در سطح افراد، مخاطبان و مصرف‌کنندگان آن دیده و از نیاز به کنش‌های جمعی کوچک مانند جمع‌خوانی‌ها برای ادامه حیات ادبیات فارسی در سطحی گسترده گفت. 
این نشست روز بیست‌ونهم دی ۱۴۰۳ در تالار شهید چمران دانشکده فنی به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶آذر، دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.