۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
کد خبر: ۱۱٬۱۳۰
با «کودک لجباز» چگونه رفتار کنیم؟

آگاه: کودکان لجباز معمولاً ویژگی‌های مشترکی دارند که شناخت آنها به والدین کمک می‌کند تا بهتر بتوانند با این رفتار مقابله کنند.
برخی ویژگی‌های کودک لجباز
اصرار بر انجام کارها به روش خود: کودکان لجباز تمایل دارند که کارها را به روش خود انجام دهند و به ندرت به پیشنهادات دیگران گوش می‌دهند. به نوعی فرزندان لجباز تمایل دارند هر کاری را با شیوه خودشان انجام دهند.
مخالفت با پیشنهاد والدین: حتی اگر پیشنهادات یا دستورات والدین منطقی و معقول باشد، کودکان لجباز تمایل به مخالفت با آنها دارند.
گریه و زاری: برای رسیدن به خواسته‌های خود، ممکن است به گریه و زاری روی آورند. البته گریه و زاری تنها راه رسیدن به خواسته‌ها محسوب نمی‌شود.
عصبانیت و پرخاشگری: در صورت عدم پذیرش خواسته‌هایشان، ممکن است عصبانی شوند و رفتارهای پرخاشگرانه از خود نشان دهند. در واقع می‌توان گفت که کودکان لجباز به طور مکرر کج خلقی می‌کنند.
 تلاش برای جلب توجه: لجبازی گاهی اوقات می‌تواند راهی برای جلب توجه والدین باشد. در کلام ساده‌تر آنها انتظار دارند که کارهایشان تایید شود، که باعث می‌شود اغلب توجه شما را جلب کنند.
مقاومت در برابر تغییر: کودکان لجباز معمولاً به روتین‌های خود عادت می‌کنند و هرگونه تغییر در برنامه روزانه ممکن است باعث لجبازی آنها شود. البته باید در خصوص رفتار با کودک لجباز به این مسئله توجه داشته باشید که این ویژگی‌ها به صورت کلی بیان شده است. ممکن است از نظر شما کودک‌تان تمامی این ویژگی‌ها را داشته باشد، اما از نظر یک متخصص و مشاور همچنان به عنوان کودک لجباز شناخته نشود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.