براساس آخرین تحقیقات، دم‌کردن چای به حذف فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم با فیلتر کردن طبیعی آنها از آب کمک می‌کند.

دم کردن چای می تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند

آگاه: طبق مطالعه‌ای که ازسوی محققان دانشگاه نورث‌وسترن در ایالات‌متحده انجام شد، انواع چای ازجمله سیاه، سبز، اولانگ، سفید، بابونه و رویبوس برای بررسی تاثیر انواع چای، روش‌های دم‌کردن و نوع چای بر جذب فلزات سنگین مورد آزمایش قرار گرفتند.
محققان محلول‌های آبی را با مقادیر مشخصی از فلزات مانند سرب، کروم، مس، روی و کادمیوم ایجاد کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش حرارت دادند. آنها برگ‌های چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای مدت زمان‌های مختلف دم بکشد. پس از خیساندن، فلزات باقیمانده در آب را اندازه گرفتند تا میزان حذف را محاسبه کنند.
محققان تخمین زدند که دم کردن یک فنجان چای معمولی می‌تواند حدود ۱۵درصد سرب را از آب حذف کند و دم کشیدن طولانی‌تر آن باعث حذف بیشتر فلز می‌شود.
بر اساس این مطالعه، درحالی‌که نتایج بر اساس عواملی مانند زمان دم کردن، نوع چای کیسه‌ای و نسبت آب به چای متفاوت است، دم کردن چای می‌تواند مقدار قابل‌توجهی از سرب را از آب حذف کند که مزایای بالقوه‌ای برای سلامت عمومی دارد.
«بنجامین شیندل»، نویسنده این مطالعه، گفت: «فقط خیساندن برگ‌ها در آب و دم کشیدن آن، به‌طور طبیعی فلزات را حذف می‌کند.»
وی همچنین خاطرنشان کرد درحالی‌که کیسه‌های چای نایلونی میکروپلاستیک‌ها را آزاد می‌کنند، امروزه اکثر چای کیسه‌ای‌ها از مواد طبیعی مانند سلولز ساخته می‌شوند که ممکن است ذرات الیاف بی‌ضرر را آزاد کنند.
شیندل افزود: «اگر مردم یک فنجان چای اضافی در روز بنوشند، شاید در طول زمان شاهد کاهش بیماری‌هایی باشیم که ارتباط نزدیکی با قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین دارند.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.