آگاه: در هر ۱۰۰گرم انجیر خشک، ۲۴۹کالری وجود دارد؛ این میزان کالری برای تامین انرژی موردنیاز بدن برای انجام فعالیتهای روزانه مناسب است و خطر ابتلابه دیابت، قندخون و چربی را به حداقل میزان ممکن میرساند.
افزایش استحکام استخوانها و مفاصل: کلسیم موجود در انجیر خشک تا حد زیادی به افزایش تراکم استخوانها و مفاصل کمک میکند و درصد ابتلابه پوکی استخوان را به حداقل میرساند، بهطوریکه از این میوه بهعنوان منبع سرشار از کلسیم یاد میشود.
کاهش وزن سریع با انجیر خشک: همانطور که اشاره شد انجیر سرشار از فیبر است و با تقلیل احساس گرسنگی در فرد موجب کاهش وزن سریع میشود.
جلوگیری از پیری پوست و ریزش مو: چین و چروکهای صورت و ریزش مو از عوارض شایع افزایش سن است. در این راستا انجیر خشک به لحاظ بهرهمندی از انواع آنتیاکسیدان و مواد مغذی ضمن تقویت سلامت پوست و مو، از بروز چین و چروک و ریزش مو جلوگیری میکند.
تقویت حافظه بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از ابتلابه بیماری آلزایمر: آنتیاکسیدان موجود در انجیر خشک موجب بهبود عملکرد حافظه و کاهش آسیبهای ناشی از استرس به مغز شود.
کاهش میزان قند خون و مناسب برای افراد دیابتی: بعضی از افراد بر این عقیدهاند که طعم شیرین انجیر خشک نشاندهنده میزان قند بالای آن است. در صورتیکه اصلا اینگونه نیست و انجیر خشک ازلحاظ اینکه برخورداری از ویتامین E، استرول، تانن و سایر ترکیبات فنلی میزان گلوکز خون را تا حد زیادی کاهش میدهد.
۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۰
کد خبر: ۱۱٬۶۷۵
انجیر خشک یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه است که بهصورت تازه و خشک مصرف میشود و در رنگهای سبز و سرخ در بازار وجود دارد. این میوه از صدها دانه با یک پوسته نرم تشکیل شده و بهعنوان یکی از میوههای پرخاصیت و خشکبار خوشمزه شناخته میشود. بهطورکلی انجیر خشک از انجیرهای تازه سبز و سرخ بهوجود میآید.

نظر شما