آگاه: باشگاه خبرنگاران جوان: به گفته کاترین پایپر، متخصص تغذیه آمریکایی، محصولات حاوی ژلاتین به حفظ خاصیت ارتجاعی، آبرسانی و استحکام پوست کمک میکنند. با این حال، زیادهروی در چنین غذاهایی میتواند منجر به آلرژی و مشکلات گوارشی شود. این را نشریه بهداشت نیوز گزارش داد.
ژلاتین، پروتئینی بیرنگ و بیمزه است که از کلاژن، پروتئینی که در پوست، تاندونها و استخوانهای حیوانات یافت میشود، بهدست میآید. این یک عنصر رایج در آبگوشتها، سوپها، سسها و دسرها و همچنین جزء مکملهای غذایی و داروها است.
از آنجایی که ژلاتین مشتقشده از کلاژن است، خواص مشابهی برای کمک به بهبود سلامت و ظاهر پوست شما دارد. دکتر پایپر خاطرنشان کرد که با افزایش سن، الیاف الاستیک از بین میروند و تولید کلاژن کند میشود که در ظاهر، خود را به صورت افتادگی و چینوچروک نشان میدهد.
بیشتر تحقیقات در مورد ارزیابی فواید ژلاتین برای پوست بر روی نمونههای سلولی و موش انجام شده است. این بدان معناست که نتایج آنها همیشه برای افراد صدق نمیکند. با این حال، یک مطالعه شامل ۱۷۲۱ داوطلب نشان داد که مکمل کلاژن طولانیمدت باعث افزایش خاصیت ارتجاعی و هیدراتاسیون پوست میشود.
به گفته دکتر پایپر، غذاهای غنی از ژلاتین مانند ژله، پاناکوتا، آبِ گوشت، مرغ و ماهی نیز این اثر مفید را دارند. با این حال، نباید در مصرف آنها زیادهروی کرد؛ چرا که میتواند با خطراتی مانند مشکلات گوارشی و آلرژی همراه باشد.
منبع: gazeta.ru
۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
کد خبر: ۱۲٬۰۲۵
به گفته یک متخصص تغذیه، محصولات حاوی ژلاتین به حفظ خاصیت ارتجاعی و آبرسانی پوست کمک میکنند، اما نباید در این زمینه زیادهروی کرد.

نظر شما