آگاه: البته در صورت حساسیت به میوههای هستهدار یا ابتلا به سندرم روده تحریکپذیر، باید در خوردن هلو احتیاط کرد. در ادامه برخی فواید مهم این میوه آورده شده است:
ـ به سلامت بینایی کمک میکند
ـ بهبود گوارش
ـ کاهش التهاب
ـ کاهش فشارخون
ـ کنترل قندخون
به گزارش ایندیپندنت، هلو برای بیشتر افراد بیخطر است اما کسانی که به هلو یا سایر میوههای هستهدار، مانند آلو و شلیل حساسیت دارند، باید از مصرف آن خودداری کنند. افرادی هم که داروهای نگهدارنده پتاسیم (مانند اسپیرونولاکتون) مصرف میکنند یا به سندرم روده تحریکپذیر (IBS) مبتلا هستند، بهتر است پیش از مصرف هلو با پزشک مشورت کنند؛ چرا که هلو ممکن است تعادل پتاسیم را مختل یا علائم گوارشی را تشدید کند.هلو، میوهای است که اغلب افراد میتوانند آن را هر روز مصرف کنند، بهویژه اگر بهصورت تازه یا یخزده و بدون شکر افزوده باشد. بهتر است هلو را همراه با منبعی از پروتئین یا چربی سالم مانند ماست یا کره بادام میل کنید، تا بر قندخون و احساس سیری تاثیر بهتری داشته باشد. براساس راهنمای غذایی ۲۰۲۰-۲۰۲۵ آمریکا، مصرف روزانه یک تا دو عدد هلوی متوسط برای بزرگسالان سالم مناسب است، چرا که هر هلو یک واحد میوه محسوب میشود.
۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۱۴٬۶۲۵
پژوهشها و توصیههای متخصصان تغذیه نشان میدهد که گنجاندن هلو در رژیم غذایی، بسیار فراتر ازلذتبردن از طعم شیرین و آبدار آن است و میتواند گامی مهم در مسیر ارتقای سلامت کلی بدن باشد.

نظر شما