بحران گرسنگی در غزه بیداد می‌کند و در حالی که سازمان‌های ذی‌ربط جهانی در قبال این بحران، سکوت محض اختیار کرده‌اند، صهیونیست‌ها برای تکمیل نسل‌کشی خاموش خود در این باریکه اجازه ورود هیچ نوع ماده غذایی را به آنجا نمی‌دهند.

مرگ بر قطعنامه‌های بستن فرات

آگاه: با قطع کامل ورود مواد غذایی به غزه، غیرنظامیان درمانده مجبورند آرد آمیخته با شن را از زمین جمع کنند تا خانواده‌شان را زنده نگه دارند. دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه روز گذشته اعلام کرد تعداد کودکانی که طی مدت اخیر به دلیل سوءتغذیه جان خود را ازدست‌داده‌اند به ۶۹ نفر رسیده است. همچنین طبق اعلام این مرجع رسمی، تعداد مرگ‌ومیرها به دلیل نبود غذا و دارو در غزه طی روزهای اخیر به ۶۲۰ نفر رسیده است.
در این راستا مدیر جمعیت امدادرسانی پزشکی در غزه به الجزیره گفت: نوار غزه در یک فاجعه واقعی به سر می‌برد که هر روز وخیم‌تر می‌شود و وضعیت سوء‌تغذیه در غزه حدود ۲۰ درصد بیشتر از ماه گذشته شده است. وی گفت: بخش پزشکی به ۱۰ هزار واحد خون در ماه نیاز دارد، در حالی که ما تنها دو هزار واحد داریم. مقام‌های محلی نسبت به وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه پس از گذشت بیش از ۶۵۰ روز از تهاجم و محاصره مداوم هشدار داده‌اند.

تاکید بر رفع فوری و کامل محاصره نوار غزه
در همین راستا، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه بیانیه‌ای صادر کرده است. بیانیه مذکور با عنوان فراخوان بین‌المللی فوری خطاب به کلیه کشورها، سازمان‌های بین‌المللی، نهادهای حقوق بشری و سیاسی، خواستار اقداماتی چون ایجاد گذرگاه‌های انسانی امن و دائمی با نظارت مستقیم بین‌المللی به‌منظور تضمین دسترسی بدون مانع مردم غزه به غذا، دارو و دیگر نیازهای اساسی، پایان‌دادن به سیاسی‌سازی کمک‌های بشردوستانه و جلوگیری از کنترل یا مانع‌تراشی رژیم اشغالگر یا طرف‌های همدست آن در توزیع این کمک‌ها و رفع فوری و کامل محاصره نوار غزه شده است. 
نهاد مذکور همچنین در ادامه بیانیه خود خواستار اعمال فشار بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی، سیاست‌های تحمیل گرسنگی و کوچ اجباری و همچنین آغاز تحقیقات بین‌المللی فوری درباره استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی و پیگرد قانونی مسئولان این جنایت شد. در ادامه این بیانیه هشدار داد که ادامه سکوت و بی‌عملی جامعه جهانی، به معنای همدستی ضمنی با فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای است که ساکنان غزه با آن مواجه‌اند. این بیانیه در حالی صادر شده که بنا بر گزارش سازمان‌های امدادی، نوار غزه با یکی از بدترین بحران‌های غذایی در تاریخ خود روبه‌روست و هزاران کودک به دلیل سوءتغذیه در معرض خطر مرگ قرار دارند.

بمباران عمدی مراکز توزیع غذا
اما صهیونیست‌ها علاوه بر ایجاد مانع در ورود مواد غذایی به غزه، معدود مراکز توزیع غذا در این باریکه را نیز مستمرا بمباران می‌کند. خبرنگار شبکه خبری المیادین در غزه گزارش داده آمار بمباران مرکز توزیع کمک در جنوب شهر خان‌یونس به دست‌کم ۱۲ شهید و بیش از ۱۰۰ زخمی رسیده است. در همین راستا، منابع فلسطینی اعلام کردند که ۱۲ شهید و بیش از صد زخمی درنتیجه حمله دشمن صهیونیستی به منتظران دریافت کمک در خیابان الطینه در جنوب خان‌یونس به بیمارستان ناصر منتقل شده‌اند. منابع فلسطینی همچنین اعلام کردند که ارتش دشمن صهیونیستی صدها تن از فلسطینیانی که منتظر دریافت کمک در خیابان الطینه بودند را محاصره کرده است. منابع مذکور همچنین تاکید کردند که پس از محاصره فلسطینیان در خیابان الطینه شماری دچار حالت خفگی شدند. در همین رابطه، منابع در بیمارستان ناصر از شهادت پنج فلسطینی و زخمی‌شدن ده‌ها تن توسط اشغالگران صهیونیست در نزدیکی مرکز توزیع کمک‌ها در شمال شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه خبر دادند.از سوی دیگر، منابع فلسطینی از تخریب ساختمانی مسکونی در شرق اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه توسط نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند. در این ساختمان مسکونی، مقداری غذا و آذوقه توزیع می‌شد. خبرنگار شبکه المیادین نیز گزارش داد که اشغالگران صهیونیست شماری از فلسطینیان در جبالیا البلد واقع در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند که چندین شهید و چندین زخمی برجای گذاشت. افراد هدف قرار گرفته، از مراکز توزیع غذا بازمی‌گشتند.

جلوگیری اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه و سوخت به غزه
دفتر رسانه‌ای دولتی غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: اشغالگران از ۱۳۹ روز پیش تاکنون به بستن کامل تمام گذرگاه‌های این منطقه ادامه داده و از آن زمان تاکنون، از ورود حدود ۷۶ هزار کامیون و تانکر حامل کمک‌های بشردوستانه و سوخت جلوگیری کرده‌اند.
طبق گزارش این دفتر، اشغالگران در چارچوب سیاست گرسنگی‌دادن به ساکنان نوار غزه، ۴۲ محل نگهداری مواد غذایی، ۷۵ مرکز توزیع غذا و کمک‌های بشردوستانه و ۱۲۱ کاروان کمک‌های بشردوستانه را هدف قرار داده‌اند. این دفتر ادامه داد: ۸۷۷ فلسطینی توسط نیروهای اشغالگر در تله‌های مرگ شهید شده‌اند. علاوه بر این، بیش از ۵۶۶۶ فلسطینی در این تله‌های مرگ زخمی و ۴۲ نفر مفقود شده‌اند. رژیم جنایت‌کار صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش اشغالگر به بسیاری از مناطق نوار غزه، به‌ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر صهیونیستی تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.
با آغاز مرحله جدید تجاوزهای رژیم صهیونیستی از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون هفت هزار و ۸۴۳ نفر شهید و ۲۷ هزار و ۹۳۳ نفر دیگر مجروح شدند. با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۸ هزار و ۶۶۷ نفر و شمار مجروحان به ۱۳۹ هزار و ۹۷۴ نفر رسیده است.
مشاور رسانه‌ای آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از اوضاع فاجعه‌زده غزه خبر داد و اعلام کرد که صدها هزار نفر در غزه از گرسنگی و بیماری رنج می‌برند. عدنان ابوحسنه، اعلام کرد که اوضاع انسانی در غزه به مرحله پس از فاجعه رسیده است و صدها هزار نفر از ساکنان از گرسنگی و بیماری همزمان با فروپاشی کامل خدمات‌رسانی رنج می‌برند. وی افزود: ما هم‌اکنون از مرحله پس از فاجعه سخن می‌گوییم. اوضاع به شکلی شدید و بی‌سابقه بحرانی شده است و صدها هزار نفر گرسنه و بیمار هستند. بیماری به علت سوءتغذیه و مصرف آب ناسالم و آلوده به‌شدت شیوع پیدا کرده است.
ابوحسنه ضمن استقبال از ایجاد فضای عمومی در جهان برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، تاکید کرد: آنروا امیدوار است شرایط ورود صدها کامیون در روز از کمک‌های غذایی و پزشکی، اجرایی شود. وی ضمن ناکافی خواندن کمک‌های وارده به غزه گفت: محموله‌های وارد شده از ۲۷ اردیبهشت‌ماه (۱۷ ماه می) تا کنون از ۱۱ هزار تن فراتر نمی‌رود. در حالی که این میزان باید تنها در یک روز وارد غزه می‌شد. همه جهانیان اذعان دارند که استفاده رژیم صهیونیستی از گرسنگی به‌عنوان ابزار جنگی، مصداق آشکار جنایت جنگی است و جلوگیری از ورود غذا و دارو توسط اسرائیل به غزه، یک مجازات جمعی غیرقانونی محسوب می‌شود. متاسفانه در سایه سکوت جهانیان، کشته‌شدن کودکان در غزه توسط صهیونیست‌ها به یک امر عادی تبدیل شده و این خطرناک‌ترین وجه عادی‌سازی یک پدیده است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.