آگاه: هرچند مصرف میوه و سبزیجات تازه همواره در اولویت است اما مواد غذایی یخزده در صورتی که از کیفیت آنها اطمینان داشته باشیم نیز بدون فایده نیستند. نشریه تخصصی «ایتینگول» در گزارشی ۱۰ خوراکی برتر منجمد و مفید برای قند خون را معرفی کرده است:
بروکلی: سبزیجات و میوههای یخزده را معمولا در بهترین وقت رسیدن آنها برداشت میکنند و سپس برای حفظ کیفیت و مواد مغذی در آب جوش میگذارند و سریع منجمد میکنند. بروکلی منجمد از آن جهت محبوب است که از پیش خرد شده است و این، زمان آمادهسازی آن را کاهش میدهد.
اسفناج: چون اسفناج تازه هنگام پخت مقدار زیادی آب از دست میدهد، مصرف نوع منجمد آن باعث میشود مقدار بیشتری از آن را در هر وعده بخورید و در نتیجه مواد مغذی بیشتری دریافت کنید.
ذرت: ذرت هم از جمله غلات کامل و هم سبزیجات محسوب میشود. وقتی بهصورت متعادل مصرف شود، چون شاخص گلیسمی پایینی دارد، باعث افزایش ناگهانی قند خون نمیشود.
برنج گلکلم: برنج گلکلم (Cauliflower Rice) جایگزینی عالی برای غلات است، مخصوصا اگر به کنترل قند خون توجه دارید.
انواع توتها: توتهای منجمد (بلوبری، تمشک، توتفرنگی، شاهتوت و...) هنگامی که کامل میرسند، برداشت و سپس منجمد میشوند.
آووکادو: آووکادو سرشار از چربیهای غیر اشباع مفید برای قلب است و تاثیر کمی بر قند خون دارد. مزیت بزرگ نوع یخزده این است که برخلاف آووکادوی تازه، سریع خراب نمیشود و استفاده از نوع منجمد آن به کاهش دورریز کمک میکند.
ماهی: پروتئین به طور کلی روند هضم را کُند میکند و جذب کربوهیدرات و قند را کاهش میدهد.
میگو: میگو که منبعی غنی از پروتئین است، سریع یخزدایی میشود. ۸۵ گرم میگوی پخته حدود ۲۰ گرم پروتئین دارد.
سویای سبز: این پروتئین گیاهی منبعی عالی از پروتئین و فیبر است و هر پیمانه ۱۸ گرم پروتئین و هشت گرم فیبر دارد.
کلم کیل (Kale): کلم کیل از سبزیجاتی است که بهخوبی یخ میزند و از لحاظ تغذیهای بسیار غنی است.
۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۱۷٬۴۳۳
قند خون نرمال یکی از شاخصهای بسیار مهم سلامت بدن است که در سنین مختلف و تحت تاثیر عوامل متفاوت مانند بیماریها، افزایش سن، ناشتایی و غیر ناشتایی دچار تغییر میشود.
نظر شما